??? JÍDELNÍ ŽIDLIČKY ???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.2.08 13:01

jídelní židličky

Ahojky, my máme chicco polly a jsem z ní moc nadšená a hned jak jsem ji viděla jsem ji chtěla, ale udělala jsem si průzkum. Nikdy bych nevolila dřevěnou, příjde mi nestabilní a hlavně se špatně čistí. Plast je plast, utřeš a máš hotovo, navíc jsou tam ty pásy. Je fakt, že malá nebyla nikdy zapnutá, protože je v klidu, teď má 2,5 roku a pořád se tam vejde. Má to dva potahy, jak dítě povyroste, tak sundáš potah a máš víc místa. Je polohovací. Když je větší, ale nedosáhne na stůl ze židle, tak se sundá jídelní pultík a dítě má vlastní židli ke stolu z které dosáhne. Má dva pultíky, takže když dojí, sundáš pultík a na druhém si může hrát. Má kolečka, takže si popojedeš kam potřebuješ a pak kolečka uzamkneš, aby ta židlička zase nejezdila. Navíc mi příjde i pohodlnější než dřevěná. U nás prostě maximální spokojenost. Zuni

• Citovat
  • Upravit
10813
19.2.08 13:10

hehe neeeeeeeeee nemám ale asi by mi nevadily-ale tesim se na dalsi tak jsem si dala těšící metr chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
19.2.08 13:41

My měli Peg Prego Prima Papa a 120%ní spokojenost. Hlavně ten pultík je velký a dá se oddělat jen vršek, ten hodíš do vany a pořádně vydrhneš.
Fakt supr, ale uznávám, že je to velký krám.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
19.2.08 15:13

Jedině Ikea židlička - za tu cenu se ti možná i vyplatí do Ikei zajet. Ona není vzhledově nic moc, ale skvěle se udržuje, dítě v ní krásně sedí, nezabírá zbytečně prostor a je velmi stabilní. Kdysi byly testy jídelních židliček v MF Dnes a takhle byla vítězem testu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.08 20:29

Tak moc moc díky, už vím, že 100% plastovou židličku a do té Ikei fakt nepojedu, máme jí víc jak 100km a když k tomu připočtu ten benzín a to že fakt není zrovná vábná vzhledem … Ale i přes to díky, protože mi to pomohlo si uvědomit, že fakt plast bude nejlepší a tohlavně na údržbu :wink:

gábi :lol: :lol: tak to se fakt povedlo, njn jsem trubka. Oni mě tam totiž ti čtyři prckové tak vyjukali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.2.08 20:36

LadyDí, a já ti zase musím napsat, že pro holčičku (když jsem byla těhotná) jsme měli jméno Diana. Nakonec je to kluk, ale tvoje holčička je jediná, co s tímhle jménem vidím (krom Kobzanový) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.08 20:55

janinkaz :D fakt?? tak to mě těší. U nás tady v porodnici za celej loňskej rok se narodily 2 Dianky a obě v záží, ale my jsme byli první. Krom toho já jsem teda taky Diana :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.2.08 21:09

Jo, ještě jednu Dianu znám, ale je to Ruska myslím, zdravotní sestřička, moje bývalá kolegyňka. Nejsi to ty viď ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.08 21:19

:lol: :lol: to fakt ne, Ruska jsem nikdy nebyla, teda alespoň o tom nic nevím :lol: vím v okolí ještě o jedné Dianě, ale ještě jsme se nikdy nepotkali. Je to takový zvláštní když mám teď mrňku Dianku, nejsem zvyklá že by se někdo někdy jmenoval stejně 8) Jinak u nás kdyby to byl kluk, tak by to byl Toník :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
19.2.08 21:24

mimo téma-a když budete mít ještě kluka tak to bude Toník teda? to by totiž byla divná kombinace… Dianka a Toník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
19.2.08 22:04

LADYDI-my máme plastovou Babypoint, Dřevěná je sice přírodnější, ale chtěla jsem polohovací a aby když se od dítěte otočím, tak aby si nemohlo stoupat a padat dolů. :) Ted je dělají nové-podívej se na www.detskyruzek.cz, tam jsou pěkné, velké fotky.
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.2.08 22:10

Lequito, opravuji na www.detskyruzek.cz :wink:
Předtím jsi měla za „cz“ čárku a odkaz se neotevřel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.08 22:34

Mně to zase tak divná kombinace Diana a Toník nepřijde, ale to bude tím, že jméno Diana neberu exoticky, ale naprosto jako „obyč“ ale zda by to byl Toník je ve hvězdách. To budou další dlouhé domácí hádky 8)

Tak židličky tam vypadají moc hezky a kterou z těch Babypointu máte??? Mně se celkem na první rychlé juknutí líbí ta Pinta

Ta dobrou noc :wink: a zítra zase juknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
19.2.08 23:22

Mám ze staré kolekce- Bambi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
19.2.08 23:23