Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
hehe neeeeeeeeee nemám ale asi by mi nevadily-ale tesim se na dalsi tak jsem si dala těšící metr chichi
My měli Peg Prego Prima Papa a 120%ní spokojenost. Hlavně ten pultík je velký a dá se oddělat jen vršek, ten hodíš do vany a pořádně vydrhneš.
Fakt supr, ale uznávám, že je to velký krám.
Halka
Jedině Ikea židlička - za tu cenu se ti možná i vyplatí do Ikei zajet. Ona není vzhledově nic moc, ale skvěle se udržuje, dítě v ní krásně sedí, nezabírá zbytečně prostor a je velmi stabilní. Kdysi byly testy jídelních židliček v MF Dnes a takhle byla vítězem testu ![]()
Tak moc moc díky, už vím, že 100% plastovou židličku a do té Ikei fakt nepojedu, máme jí víc jak 100km a když k tomu připočtu ten benzín a to že fakt není zrovná vábná vzhledem … Ale i přes to díky, protože mi to pomohlo si uvědomit, že fakt plast bude nejlepší a tohlavně na údržbu ![]()
gábi
tak to se fakt povedlo, njn jsem trubka. Oni mě tam totiž ti čtyři prckové tak vyjukali ![]()
LadyDí, a já ti zase musím napsat, že pro holčičku (když jsem byla těhotná) jsme měli jméno Diana. Nakonec je to kluk, ale tvoje holčička je jediná, co s tímhle jménem vidím (krom Kobzanový) ![]()
janinkaz
fakt?? tak to mě těší. U nás tady v porodnici za celej loňskej rok se narodily 2 Dianky a obě v záží, ale my jsme byli první. Krom toho já jsem teda taky Diana ![]()
Jo, ještě jednu Dianu znám, ale je to Ruska myslím, zdravotní sestřička, moje bývalá kolegyňka. Nejsi to ty viď ? ![]()
to fakt ne, Ruska jsem nikdy nebyla, teda alespoň o tom nic nevím
vím v okolí ještě o jedné Dianě, ale ještě jsme se nikdy nepotkali. Je to takový zvláštní když mám teď mrňku Dianku, nejsem zvyklá že by se někdo někdy jmenoval stejně
Jinak u nás kdyby to byl kluk, tak by to byl Toník ![]()
mimo téma-a když budete mít ještě kluka tak to bude Toník teda? to by totiž byla divná kombinace… Dianka a Toník…
LADYDI-my máme plastovou Babypoint, Dřevěná je sice přírodnější, ale chtěla jsem polohovací a aby když se od dítěte otočím, tak aby si nemohlo stoupat a padat dolů.
Ted je dělají nové-podívej se na www.detskyruzek.cz, tam jsou pěkné, velké fotky.
ahoj
Lequito, opravuji na www.detskyruzek.cz ![]()
Předtím jsi měla za „cz“ čárku a odkaz se neotevřel ![]()
Mně to zase tak divná kombinace Diana a Toník nepřijde, ale to bude tím, že jméno Diana neberu exoticky, ale naprosto jako „obyč“ ale zda by to byl Toník je ve hvězdách. To budou další dlouhé domácí hádky ![]()
Tak židličky tam vypadají moc hezky a kterou z těch Babypointu máte??? Mně se celkem na první rychlé juknutí líbí ta Pinta
Ta dobrou noc
a zítra zase juknu
Ahojky, my máme chicco polly a jsem z ní moc nadšená a hned jak jsem ji viděla jsem ji chtěla, ale udělala jsem si průzkum. Nikdy bych nevolila dřevěnou, příjde mi nestabilní a hlavně se špatně čistí. Plast je plast, utřeš a máš hotovo, navíc jsou tam ty pásy. Je fakt, že malá nebyla nikdy zapnutá, protože je v klidu, teď má 2,5 roku a pořád se tam vejde. Má to dva potahy, jak dítě povyroste, tak sundáš potah a máš víc místa. Je polohovací. Když je větší, ale nedosáhne na stůl ze židle, tak se sundá jídelní pultík a dítě má vlastní židli ke stolu z které dosáhne. Má dva pultíky, takže když dojí, sundáš pultík a na druhém si může hrát. Má kolečka, takže si popojedeš kam potřebuješ a pak kolečka uzamkneš, aby ta židlička zase nejezdila. Navíc mi příjde i pohodlnější než dřevěná. U nás prostě maximální spokojenost. Zuni