Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky,
vim, ze je tu hodne diskuzi, kde hodne z vas chvali tu ikeackou zidlicku. a ja uz pro ni byla rozhodla, ale kdyz jsme ted byli na dovce se znamyma a ty sveho 18ti mesicniho klucika do ni davali a z tezi udrzeli, jelikoz znema popruhy, tak to jeste zvazuji…jak prcky v te zidlicce udrzujete bez popruhu? a taky, tim, ze tam nejsou, to se clovek ani nemuze na vterinu otocit, kdyz v ty zidlicce dite je – na dovce se v ni maly kuba behem vteriny postavil, coz me dost desi…
diky moc.
Ahoj.
My teda v tý židličce popruhy máme
.
A i tady na obrázku ze stránek Ikea jsou vidět ![]()
http://www.ikea.com/…26860_S4.jpg
aha! asi se tedy daji prikoupit, ale ja ji vzdycky videla „bez“. diky! ale porad nejsem rozhodnuta…prijde mi takova tvrda… ja vim, ze na ni jdou koupit ty vycpane vlozky, ale i tak…taky tim jak jsou ty zada nizka…a cela mi prijde celkem mala…neni taky neprakticke, ze se to dite do ni musi „zasouvat“? kde u jinych zidlicek se da ta stoclika jakby „otevrit“ a dite po:,–(it…coz mi prijde pohodlnejsi…
aha! asi se tedy daji prikoupit, ale ja ji vzdycky videla „bez“. diky! ale porad nejsem rozhodnuta…prijde mi takova tvrda… ja vim, ze na ni jdou koupit ty vycpane vlozky, ale i tak…taky tim jak jsou ty zada nizka…a cela mi prijde celkem mala…neni taky neprakticke, ze se to dite do ni musi „zasouvat“? kde u jinych zidlicek se da ta stoclika jakby „otevrit“ a dite po:,–(it…coz mi prijde pohodlnejsi…
BEBE : ty popruhy jsou součástí balení, my je teda nepřikupovali, přikoupit se dá ten pultík a vložný nafukovací polštářek
Ahoj,
my jsme tuhle židličku používali celou dobu bez popruhů. Matýsek nebyl schopný se v ní moc hnout, jelikož nohy měl dole volně a neměl se jak postavit. Ani to snad nikdy nezkoušel. Ovšem kdo máte hooodně zdatná a šikovná dítka, tak popruhy určitě užijete
.
Jen jsem chtěla napsat, že zrovna u téhle židličky se nedá tak snadno vypadnout.
jinak jsem s ní spokojená naprosto, je bezva kvůli omyvatelnosti. Je fakt, že zpočátku tam dítko musíš vyzvednout a pak zas vyndat, asi jako do houpačky…no ale později se tam naučí vylézat samo-Vítek si vyleze u stolu na normální židli a z ní přeleze do svojí…No a přece je tam hlavně na jídlo a to u něja sedíš, ne?My jsme teda na začátku krmili, pak on už dlabal sám a stolovali jsme celá rodina. když chtěl dolů, tak jsme ho dali na zem a zdar od stolu, rodičové ještě dojídají:) Dnes si v ní občas i kreslí a tak…
Holky doufám že se nebudete na mě zlobit, ale musím oponovat. Známí ji měli na dovči s sebou a naše 11 měsíční mimčo vylezlo vrchem i přesto, že měl ten pás, no asi blbě. Hodně mi vadilo, že když vzorně seděl tak mu visí nohy dolů, já bych to nesnesla. My máme Fábulu,jsme fakt moc spokojeni, můžu tam malého nechat chvíli bez dozoru, má pásy jako v autosedačce, ale je tam dost velký cenový rozdíl, takže pro rychlé najedení se pod dozorem je fajn.
prave, na ty dovce ten syn nasich znamych z ni vylezal skoro pri kazdem jidle. jasne, ze kdyz ditko ji tak u nej sedis, ale tohle byla otazka vteriny – u ty ikeacky mi prijde, ze se nemuzes ani otocit…ja chci koupit tu chicco happy snack – cena mi prijde jeste dobra, a ma polohovani zad, vyssi operku, pevny pasy a odklapeci pultik – ze tam nemusis dite zasouvat – ale vim, ze vysla spatne v tech ceskych testech. ale divala jsem se ruzne po americkych a anglickych webech a tam se tahle zidlicka normalne prodava a je doporucovana, takze myslim, ze ty testy byly opravdy tady delany nejak divne (jak to nekdo uz psal v jine diskuzi)…omlouvam se, ale jsem nejaka nerozhodna dnes ![]()
Ahoj,
teď musím oponovat zase já - když je popruh kolem pasu dobře nastavený a utáhnutý, dítě fakt nemá šanci vstát. Já testu věřím, protože jsem se o bezpečnosti židličky měla možnost několikrát přesvědčit
Jak už tady někdo psal - Tomík si do ni taky vyleze sám, přes dětskou židličku, kterou má jako schůdek, židle je stabilní, opravdu se nemá šanci ani při podobných akrobatických kouscích převrátit. Nebo jsem Toma jednou načapala, jak sedí na boční straně židličky a nohy má tam, kde má mít zadek
To nevím, jestli by jiná krmící židlička zvládla…No a pro ročního Ondru máme do židličky nafukovací polstrování a i on je v ní moc spokojený.
ahoj holky,
my jí máme taky a jsem maximálně spokojená. Taky jsme ji koupili s popruhami, ale v restaracích jsem ji viděla bez, asi si je vyndali.
Nejdřív jsme měli stoličku dřevěnou co se později dá rozložit se stolečkem, ale poté co z ní vypadl jsem koupila tady tu a je to v pohodě. Jen tak z ní nevyleze.Koupili jsme k tomu i pultík a když dojí tak si na něm maluje.
Já jsem rozhodně pro a všem můžu doporučit.
Vendy
Má to ještě jednu výhodu - je skladná, v pohodě jsme jí vozili na dovolenou. Nožičky se odmontujou a zbyde jenom sedátko takže nezabere moc místa
Jednoznačně se přidávám na stranu zastánkyň ikeácké židličky. Anička ji má cca od osmi měsíců, teď jsou jí dva roky a čtyři měsíce, má ji pořád a i teď je jí pohodlná - a to není žádný prcek. S těmi popruhy - já je dost dlouho měla blbě nastavené, takže mi z nich vylézala, ale pak mi kolega v práci poradil, jak na to (v té přezce dole se to prostě musí protáhnout dvojitě) a bylo to v pohodě. S dobře utaženými popruhy fakt neměla šanci - a že v ní předtím vyváděla psí kusy. Takže jinou bych ani nechtěla.
Světlana
Ahojky,
my uz mame tehle zidlicky dva exemplare, jednu u rodicu, kupovanou pred dvema lety (tam popruhy nebyly, kupovaly se zvlast) a jednu kupovanou asi pred rokem, tam uz popruhy byly automaticky. Kdyz jsou dobre utazene, tak mi ditko nevyleze. Kdyz je zapomenu zapnout, vyleze klidne na stul ![]()
Mata