Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Všechny nejprve zdravím ![]()
Chtěla bych se poradit, chystáme se pomalu ke koupi jídelní židličky, ale pořád váhám zda židličku dřevěnou či plastovou. Napište mi prosím jaké máte zkušenosti a proč tu či onu židličku byste volili právě vy. Moc díky předem.
Ahoj,
já jsem nakonec zvolila plastovou od Chicca. Byla to láska na první pohled
. Barevná, polohovací jak záda, tak opěrka na nohy i područky. Dřevěnou nám jednou nabídli v restauraci a malý z ní málem vypadl ![]()
Ahojda..... My máme dřevěnou z Tesca a Eliška si ji oblíbila natolik, že v ní chce být skoro pořád...... Je to malá dračice, ale zatím nevypadla… Jsme moc spokojeni…
Ahoj,
já jsem velmi (opravdu velmi) spokojená s židličkou z Ikey - Antilop. Je výborná,stabilní, lehká, skladná - i na cestování, údržba perfektní , jednoduše - za málo peněz hodně muziky.
Zdenik
No záleží…polohovací židličky jsou fajn, hlavně pro prcky, kteří ještě nesedí. Ale jsou hodně robustní, nám by se do kuchyně nevešla, takže jsme zvolili taky plastovou Antilop z Ikea a max. spokojenost. Dokud kluci neseděli, krmili jsme v autosedačce. Na chalupě máme klasickou dřevěnou, tu co se dá rozložit na židličku a stolek - taky dobrá, ale kluci v ní měli až moc volnosti
ale jinak fajn, do obou židlí se Tomík vleze ještě dneska ![]()
no už je tady diskuzi asi milion tak zkus mrknout ale počítám že většina má IKEA ANTILOP -my taky ![]()
Ahoj,
my máme doma polohovací plastovou, u mamky dřevenou rozkládací na stoleček a u tchánovců plastovou z Ikey ![]()
Nejlepší mi připada ta polohovací (máme Peg Perego Prima Pappa).
U té dřevěné mi hlavně vadí, že nemá pásy, ale to nové typy asi už mít budou (tato je ještě po mně
), a taky když stojí židlička u jídelního stolu, tak mám strach, že se Elda může od stolu odrazit a židlička se překlopí. No ale možná to ty nové už mají taky nějak vyřešené. Židlička z Ikey je fajn, ale určitě až pro sedící dítě. Taky mi připadá docela těsná, když má Elda před sebou stoleček, tak je tam takovej zašprajclej ![]()
okoukla jsem tu Ikeáckou a koukám že je plastová. No do Ikei kvůli židličce nepojedu, je to až moc z ruky a navíc se mi teda moc nelíbí vzhledově. Ale moc díky za rady a klidně ještě pište, ráda si počtu názory. Jinak právě že jsem tu diskuze o židličkách hledala, ale nenašla, proto jsem se optala. Mám lepší pocit z dřevěných židliček, tak nějak jsem byla přesvědčená ji koupit, ale nějak moc se mi nelíbí, proto bych ráda věděla proč právě tu či onu židličku. Cenový limit mám cca do 2tis.
Ahoj, tak my mame plastovou polohovaci od Babypointu za necele 2tis, a jsem s ni moc spokojena, protože pochybuju, že v klasické dřevěné židli, která nemá stoleček s hrotem a kšíry by ten náš rarach vydržel. Z téhle rozhodně nemůže sám vylézt, takže si můžu klidně odskočit, aniž by ji převrhnul. Používáme ji od 6ti měsíců - nejdřív v polosedící poloze, teď sedí, až začne chodit - tak půjde židlička na nižší úroveň - blíže k zemi a bude si do ni moci sám vlezt. I když dřevo je rozhodně příjemnější materiál - na plastovou stoličku nedám dopustit ![]()
Máme Prima Papa od Peg Perego a jsem s í max spokojená! Krmila jsem v ní od začátku, malá dlouho neseděla, takže jsme byla ráda, že je polohovací.. Máme ještě menší kuchyň než malou
ale židle stojí u stolu a před ní je nasazen pultík, takže i když se Anežka rozhodne jíst sama (třeba a hlavně polívku
), většinou se nijak moc nezašpiní, všechno padá na pultík. Moc doporučuju!
My mame taky z Ikei, maximalni spokojenost! Hlavne na cesty, kdyz jedeme nekam na cely den treba na navstevu, jednoduse se slozi do auta. Taky kdyz jsem byla s malou v nemocnici, tak sjem ji tam mela. Ocenuju prave to, ze je plastova, jen se proste utre a je uklizeno. ![]()
A Gabinka nema ctyrcatka! ![]()
Mi máme (ale už nepoužíváme) Neonato Multiplo, jen v jiné barvě. Byli jsme s ní moc spokojeni. Syn nikdy nevypadl ![]()
http://deti-shop.cz/…_50_12_1.jpg
Lepší fotku jsem nenašla, ale má pásy, je polohovací…
A Gábinka má metřík, že jako další děti (množné číslo, proto jsou tam třeba čtyři) tak do pěti let… ![]()
Ahoj. Taky doporučuju Ikea Antilop s pultíkem. Je lehká, skladná, dobře udržovatelná!!!!! a za cca 500Kč, testech vyšla dost dobře. Do Ikea bych si výlet udělala, klidně i s mimčem, jsou tam výborné podmínky a omrkla bych i další drobnůstky. třeba skládací „maják“. Dřevěná hračka, barevná kolečka se nasouvají na tyčku, syn 1,5 si s ním moooooc rád hraje.