Kam půjde bratr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
4.9.12 21:52
@Hanullka píše:
Holky, přečetla jsem pár posledních stránek a celkem jsem se teda nasmála, máte dobrý humor :potlesk: :potlesk: :palec:. A jen se chci zeptat, zda se zakladatelka v průběhu diskuze ještě ozvala, nemám čas dočítat všechno.

to bude asi počtem a věkem našich ratolestí :mrgreen:

• Upravit
sophinka
4.9.12 21:53
@Hodaka píše:
to by mi to muselo někde omylem vyklouznout, jinak teda ne, přísahám na holý pupek :mrgreen:

jo jo už je jasný od koho vítr povane až mě v noci bude tahat zásahovka nahatou z postele :mrgreen:

• Upravit
Hanullka
4.9.12 21:55

No však to je v pořádku, člověk se musí umět odreagovat :potlesk:. A zakladatelka se tedy neozvala?

• Upravit
Hodaka
4.9.12 22:02
@sophinka píše:
jo jo už je jasný od koho vítr povane až mě v noci bude tahat zásahovka nahatou z postele :mrgreen:

ty spíš nahá? sodoma a gomora, bože já se tu zkazím 8o :lol:

• Upravit
46867
4.9.12 22:04
@Hodaka píše:
aby tomu uvěřili, to víš že jinak bych si je nechala a radši prodala a nakoupila cigára :lol:@Hanullka neozvala :think:

No prave, ja uz nic nemam :think:

• načítám...
46867
4.9.12 22:05
@Hodaka píše:
ty spíš nahá? sodoma a gomora, bože já se tu zkazím 8o :lol:

8o ty spis oblecena? :lol:

• načítám...
sophinka
4.9.12 22:05
@Hodaka píše:
ty spíš nahá? sodoma a gomora, bože já se tu zkazím 8o :lol:

chodím spát v noční košilce, nevím jak se to stává :lol: :lol:

• Upravit
Hodaka
4.9.12 22:08
@Weru píše:
8o ty spis oblecena? :lol:

no jasně abych nechytla průvan :mrgreen:

• Upravit
46867
4.9.12 22:08
@sophinka píše:
chodím spát v noční košilce, nevím jak se to stává :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
46867
4.9.12 22:09
@Hodaka píše:
no jasně abych nechytla průvan :mrgreen:

Jak se chyta pruvan? :lol: :lol:

• načítám...
Hodaka
4.9.12 22:09
@sophinka píše:
chodím spát v noční košilce, nevím jak se to stává :lol: :lol:

to je divný :think: tak dneska jen předstírej spánek ať se přijde na to proč se to stává :think: nebo ti to taky může někdo dělat 8o jéžiši to je hrozný, aby se člověk bál usnout :lol:

• Upravit
sophinka
4.9.12 22:14
@Hodaka píše:
to je divný :think: tak dneska jen předstírej spánek ať se přijde na to proč se to stává :think: nebo ti to taky může někdo dělat 8o jéžiši to je hrozný, aby se člověk bál usnout :lol:
:mrgreen: jsem si poprskala monitor :mrgreen:
  • Upravit
sophinka
4.9.12 22:17
@Hodaka píše:
to je divný :think: tak dneska jen předstírej spánek ať se přijde na to proč se to stává :think: nebo ti to taky může někdo dělat 8o jéžiši to je hrozný, aby se člověk bál usnout :lol:

mám jisté podezření, ale bohužel prostě usínám dřív než něco zjistím 8o asi kolem půlnoci mi něco vleze pod peřinu a je košilka pryč :think:

• Upravit
Hodaka
4.9.12 22:23
@sophinka píše:
mám jisté podezření, ale bohužel prostě usínám dřív než něco zjistím 8o asi kolem půlnoci mi něco vleze pod peřinu a je košilka pryč :think:

Drahá, takže dneska baterku a jakmile něco ucítíš tak rozsviť a musí to být silná baterka aby ho to oslepilo a ty jsi ho mohla třeba spoutat, nebo víš co dej mu ránu až lehne, hulvát jeden úchylný, sprostý :cert:

• Upravit
sophinka
4.9.12 22:25
@Hodaka píše:
Drahá, takže dneska baterku a jakmile něco ucítíš tak rozsviť a musí to být silná baterka aby ho to oslepilo a ty jsi ho mohla třeba spoutat, nebo víš co dej mu ránu až lehne, hulvát jeden úchylný, sprostý :cert:

tak spoutat jo??? to zní dobře :mrgreen: :potlesk: z toho by mohlo něco být :potlesk:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný