Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sophinka píše:
mně to bude taky trvat, než je popakuju …to není legrace je vystrnadit z domu
nj taky než je popakuješ, když jich máš tolik
to máš aspoň dvě plážový tašky
nezapomeň krém na opalování a hračky na pláž ![]()
@blorchi píše:
Jo tak to mam jeste cas.Jen aby ji tam Kacka zrovna nenechala, to by mela potom zrovna bez prace
no přemýšlí o tom
no holky ale zas žádný crcání, nebo mi přijdou zpátky ![]()
Kdo se chcete zbavit menších dětí, tak mám radu ![]()
Do deseti kilo by se měly ještě vejít do babyboxu ![]()
(ne že to někdo vezme vážně
)
@Honzuovka píše:
Kdo se chcete zbavit menších dětí, tak mám radu
Do deseti kilo by se měly ještě vejít do babyboxu(ne že to někdo vezme vážně
)
tý jo baby box daleko a vešla by se tam jen nejmladší a stejně nakonec zkončí v tom děcáku…to je tam šoupnu jedním vrzem s holkama ![]()
@Honzuovka píše:
Kdo se chcete zbavit menších dětí, tak mám radu
Do deseti kilo by se měly ještě vejít do babyboxu(ne že to někdo vezme vážně
)
mám je už větší
no ale dnes je ten svoz, tak aspoń něco ![]()
@sophinka píše:
tý jo baby box daleko a vešla by se tam jen nejmladší a stejně nakonec zkončí v tom děcáku…to je tam šoupnu jedním vrzem s holkama
a kluky si necháš? ![]()
Příjde Vám to normální dělat si legraci z takové situace? Mě teda ne, nato jaké jste moralistky jste se zachovaly pěkně hnusně a hlavně nevychovaně, končím s touto diskuzí s ignoranty jakými jste vy se nehodlám bavit fakt.
@Hodaka píše:
nj taky než je popakuješ, když jich máš tolikto máš aspoň dvě plážový tašky
nezapomeň krém na opalování a hračky na pláž
jezis vy s tim nadelate
jim dam jeden rucnik a rohlik, to staci, prece vite, ze se tam maji deti dobre ne? ![]()
@Hodaka píše:
mám je už většíno ale dnes je ten svoz, tak aspoń něco
To mě zajímá ten svoz. Je to někde napsaný, kde bude? Jako jsou např. napsaný datumy, kdy v které ulici budou kontejnery?
@Lorr píše:
Příjde Vám to normální dělat si legraci z takové situace? Mě teda ne, nato jaké jste moralistky jste se zachovaly pěkně hnusně a hlavně nevychovaně, končím s touto diskuzí s ignoranty jakými jste vy se nehodlám bavit fakt.
@Hodaka píše:
a kluky si necháš?
váhám…
nejstarší už bude za rok plnoletej -chápej může vydělávat a druhej je zas hodnej a chytrej -časem z něj taky něco kápne. A to já husa vždycky chtěla dceru… ![]()
@blorchi píše:
jezis vy s tim nadelatejim dam jeden rucnik a rohlik, to staci, prece vite, ze se tam maji deti dobre ne?
no tak já mám tři, tak jedna plážovka není moc, ještě v tom jsou kruh a rukávky pro malého, a kyblíček s bábovkama na pláž ![]()
@Lorr píše:
hele to není naše situace a každý chápe že jen plkáme ![]()
@Honzuovka píše:
To mě zajímá ten svoz. Je to někde napsaný, kde bude? Jako jsou např. napsaný datumy, kdy v které ulici budou kontejnery?
normálně je vystrč před barák a neřeš to ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo tak to mam jeste cas.Jen aby ji tam Kacka zrovna nenechala, to by mela potom zrovna bez prace