Kam půjde bratr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
becky87
4.9.12 15:12
@Hodaka píše:
nestresuj, ono se čeká na Barču od Kačky, ji ráno odložila do školky, tak se to trošku zdrží :lol:

Jo tak to mam jeste cas.Jen aby ji tam Kacka zrovna nenechala, to by mela potom zrovna bez prace :think:

• Upravit
Hodaka
4.9.12 15:16
@sophinka píše:
mně to bude taky trvat, než je popakuju …to není legrace je vystrnadit z domu :lol:

nj taky než je popakuješ, když jich máš tolik :roll: to máš aspoň dvě plážový tašky :think: nezapomeň krém na opalování a hračky na pláž :lol:

• Upravit
Hodaka
4.9.12 15:17
@blorchi píše:
Jo tak to mam jeste cas.Jen aby ji tam Kacka zrovna nenechala, to by mela potom zrovna bez prace :think:

no přemýšlí o tom ;) no holky ale zas žádný crcání, nebo mi přijdou zpátky 8o

• Upravit
10657
4.9.12 15:24

Kdo se chcete zbavit menších dětí, tak mám radu :mrgreen:
Do deseti kilo by se měly ještě vejít do babyboxu :lol:

(ne že to někdo vezme vážně :cert: )

• načítám...
sophinka
4.9.12 15:26
@Honzuovka píše:
Do deseti kilo by se měly ještě vejít do babyboxu :lol:(ne že to někdo vezme vážně :cert: )

tý jo baby box daleko a vešla by se tam jen nejmladší a stejně nakonec zkončí v tom děcáku…to je tam šoupnu jedním vrzem s holkama :pankac:

• Upravit
Hodaka
4.9.12 15:27
@Honzuovka píše:
Do deseti kilo by se měly ještě vejít do babyboxu :lol:(ne že to někdo vezme vážně :cert: )

mám je už větší :zed: no ale dnes je ten svoz, tak aspoń něco :lol:

• Upravit
Hodaka
@sophinka píše:
tý jo baby box daleko a vešla by se tam jen nejmladší a stejně nakonec zkončí v tom děcáku…to je tam šoupnu jedním vrzem s holkama :pankac:

a kluky si necháš? :think:

• Upravit
645

Příjde Vám to normální dělat si legraci z takové situace? Mě teda ne, nato jaké jste moralistky jste se zachovaly pěkně hnusně a hlavně nevychovaně, končím s touto diskuzí s ignoranty jakými jste vy se nehodlám bavit fakt.

• načítám...
becky87
4.9.12 15:29
@Hodaka píše:
nj taky než je popakuješ, když jich máš tolik :roll: to máš aspoň dvě plážový tašky :think: nezapomeň krém na opalování a hračky na pláž :lol:

jezis vy s tim nadelate :roll: jim dam jeden rucnik a rohlik, to staci, prece vite, ze se tam maji deti dobre ne? :roll:

• Upravit
10657
4.9.12 15:31
@Hodaka píše:
mám je už větší :zed: no ale dnes je ten svoz, tak aspoń něco :lol:

To mě zajímá ten svoz. Je to někde napsaný, kde bude? Jako jsou např. napsaný datumy, kdy v které ulici budou kontejnery?

• načítám...
Hodaka
4.9.12 15:32
@Lorr píše:
Příjde Vám to normální dělat si legraci z takové situace? Mě teda ne, nato jaké jste moralistky jste se zachovaly pěkně hnusně a hlavně nevychovaně, končím s touto diskuzí s ignoranty jakými jste vy se nehodlám bavit fakt.
:lol: :lol:
  • Upravit
sophinka
4.9.12 15:33
@Hodaka píše:
a kluky si necháš? :think:

váhám… :lol: nejstarší už bude za rok plnoletej -chápej může vydělávat a druhej je zas hodnej a chytrej -časem z něj taky něco kápne. A to já husa vždycky chtěla dceru… :mrgreen:

• Upravit
Hodaka
4.9.12 15:34
@blorchi píše:
jezis vy s tim nadelate :roll: jim dam jeden rucnik a rohlik, to staci, prece vite, ze se tam maji deti dobre ne? :roll:

no tak já mám tři, tak jedna plážovka není moc, ještě v tom jsou kruh a rukávky pro malého, a kyblíček s bábovkama na pláž :lol:

• Upravit
sophinka
@Lorr píše:
Příjde Vám to normální dělat si legraci z takové situace? Mě teda ne, nato jaké jste moralistky jste se zachovaly pěkně hnusně a hlavně nevychovaně, končím s touto diskuzí s ignoranty jakými jste vy se nehodlám bavit fakt.

hele to není naše situace a každý chápe že jen plkáme :mrgreen:

• Upravit
Hodaka
@Honzuovka píše:
To mě zajímá ten svoz. Je to někde napsaný, kde bude? Jako jsou např. napsaný datumy, kdy v které ulici budou kontejnery?

normálně je vystrč před barák a neřeš to ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný