Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nezapomínejte, co už jsem tu psal: toto je veřejný mediální prostor - a naprosto všechno se dá vygooglit. Včetně „specifických výrazů“
některých z vás.
@Jura007 píše:
No, už si vás tady čtou…Už třetí den.
A prozradíš nám, jaká fakulta brněnské vysoké nás tu studuje?
![]()
@Jura007 píše:
Nezapomínejte, co už jsem tu psal: toto je veřejný mediální prostor - a naprosto všechno se dá vygooglit. Včetně „specifických výrazů“některých z vás.
No, nevím, kdo je tady mistr specifických výrazů. ![]()
@cilly píše:
A prozradíš nám, jaká fakulta brněnské vysoké nás tu studuje?![]()
No já bych řekl, že pivní polofakulta… ale tam některé chodíte taky, jen v jiném městě…
@Jura007 píše:
No, už si vás tady čtou…Už třetí den.
Aháá, a proč si Brněnská vysoká škola čte diskuzi na emiminu? A kdo vlastně? Studenti? Nebo sám pan děkan?
![]()
@Kallkapa píše:Řekla bych, že přímo sám rektor.
Aháá, a proč si Brněnská vysoká škola čte diskuzi na emiminu? A kdo vlastně? Studenti? Nebo sám pan děkan?![]()
![]()
@cilly píše: Řekla bych, že přímo sám rektor.
Omyl - sám pan reaktor… ![]()
Téma diskuse je teda příšerně smutné. Abych alespoň chvilku psala k věci. Nedovedu si představit, dát někoho z rodiny pryč a nedovedu si představit, že by se moje děti o sebe navzájem nechtěly v případě nouze postarat. Ale nejsem vševědoucí, nevím, kam mě život zavede, takže soudit zakladatelku nehodlám. Je bych ji chtěla poprosit, ať vyčerpá všechny možnosti. Nemyslím si, že život v dětském domově by byl pro dvanáctiletého kluka přínosem. Bylo řečeno, že je problémový. Ale vždyť taky nemá pořádnou rodinu. Vychovávala jej babička. Nelámala bych nad ním hůl.
No a co se týče zbytku. Studenti nemají určitě nic jiného na práci než tři dny v kuse číst emimino.
To jsem se od srdce zasmála.
Diskuze se ubrala jiným směrem, než jak ji zakladatelka zakládala. Obsahuje OT příspěvky. Uzamykám.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat