Kam půjde bratr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18305
5.9.12 22:22

Nezapomínejte, co už jsem tu psal: toto je veřejný mediální prostor - a naprosto všechno se dá vygooglit. Včetně „specifických výrazů“ :mrgreen: některých z vás.

• načítám...
byron
5.9.12 22:23

@Jura007 specifické výrazy?

• Upravit
22236
5.9.12 22:24
@Jura007 píše:
No, už si vás tady čtou… :mrgreen: Už třetí den.

A prozradíš nám, jaká fakulta brněnské vysoké nás tu studuje? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
22236
5.9.12 22:27
@Jura007 píše:
Nezapomínejte, co už jsem tu psal: toto je veřejný mediální prostor - a naprosto všechno se dá vygooglit. Včetně „specifických výrazů“ :mrgreen: některých z vás.

No, nevím, kdo je tady mistr specifických výrazů.  :mrgreen:

• načítám...
18305
@cilly píše:
A prozradíš nám, jaká fakulta brněnské vysoké nás tu studuje? :mrgreen: :mrgreen:

No já bych řekl, že pivní polofakulta… ale tam některé chodíte taky, jen v jiném městě…

• načítám...
8566
@Jura007 píše:
No, už si vás tady čtou… :mrgreen: Už třetí den.

Aháá, a proč si Brněnská vysoká škola čte diskuzi na emiminu? A kdo vlastně? Studenti? Nebo sám pan děkan? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
22236
5.9.12 22:31
@Kallkapa píše:
Aháá, a proč si Brněnská vysoká škola čte diskuzi na emiminu? A kdo vlastně? Studenti? Nebo sám pan děkan? :lol: :lol: :lol:
Řekla bych, že přímo sám rektor. :D
  • načítám...
18305
5.9.12 22:32
@cilly píše: Řekla bych, že přímo sám rektor. :D

Omyl - sám pan reaktor… ;)

• načítám...
4132
5.9.12 22:33

Téma diskuse je teda příšerně smutné. Abych alespoň chvilku psala k věci. Nedovedu si představit, dát někoho z rodiny pryč a nedovedu si představit, že by se moje děti o sebe navzájem nechtěly v případě nouze postarat. Ale nejsem vševědoucí, nevím, kam mě život zavede, takže soudit zakladatelku nehodlám. Je bych ji chtěla poprosit, ať vyčerpá všechny možnosti. Nemyslím si, že život v dětském domově by byl pro dvanáctiletého kluka přínosem. Bylo řečeno, že je problémový. Ale vždyť taky nemá pořádnou rodinu. Vychovávala jej babička. Nelámala bych nad ním hůl.

No a co se týče zbytku. Studenti nemají určitě nic jiného na práci než tři dny v kuse číst emimino. :lol: :lol: To jsem se od srdce zasmála.

• načítám...
20795
5.9.12 23:22

Diskuze se ubrala jiným směrem, než jak ji zakladatelka zakládala. Obsahuje OT příspěvky. Uzamykám.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný