Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Weru píše:
hehe, jiz se tak stalo. Stejne tak jako Bozena Nemocva se starala o knihu Babicka, tak i ja se staram o sve pohodli. A ta osoba je mi velmi blizkaPříspěvek upraven 05.09.12 v 21:04
Tak teď potřebuji pampers já.
![]()
@sophinka píše:Červený diplom vždycky stačil
to by ho teda měli nějak vyznamenat, za tak pečlivou přípravu
@cilly píše:
Tak teď potřebuji pampers já.![]()
Tak jako Lenin rikal, ucit se, ucit se, ucit se. By jsi jiz davno mela vedet, ze problem s udrzovanim moci se v pokrocilem veku jiz vyskytuje ![]()
@Weru píše:
Tak jako Lenin rikal, ucit se, ucit se, ucit se. By jsi jiz davno mela vedet, ze problem s udrzovanim moci se v pokrocilem veku jiz vyskytuje
Hned zítra si objednám ty inkontinenční spoďáry. Přece jen už nejsem nejmladší.
![]()
I oni vědí, že my víme, co nepřítel náš je. A imperialisti na hodnotách našich nelpí a ani nespí.
@cilly píše:
Hned zítra si objednám ty inkontinenční spoďáry. Přece jen už nejsem nejmladší.![]()
I oni vědí, že my víme, co nepřítel náš je. A imperialisti na hodnotách našich nelpí a ani nespí.
@cilly píše:
Hned zítra si objednám ty inkontinenční spoďáry. Přece jen už nejsem nejmladší.![]()
Ja si pro ne budu muset jit taky kvuli tobe.
![]()
@Weru píše:
Tak jako Lenin rikal, ucit se, ucit se, ucit se. By jsi jiz davno mela vedet, ze problem s udrzovanim moci se v pokrocilem veku jiz vyskytuje
Lenin to říkal jinak - utřít se, utřít se, utřít se… ![]()
@Angua píše: Že on je Jura nasazený provokatér a píše o nás diplomku?
Mě by zajímalo jakou formou se to na tu vysokou Brněnskou dostane @Jura007? ![]()
@Jura007 píše:
Lenin to říkal jinak - utřít se, utřít se, utřít se…
Když vyjel z Finska vlakem domů?
@Kallkapa píše:Mě by zajímalo jakou formou se to na tu vysokou Brněnskou dostane @Jura007?
No, už si vás tady čtou…
Už třetí den.
@Kallkapa píše:Mě by zajímalo jakou formou se to na tu vysokou Brněnskou dostane @Jura007?
Jako exponát.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to by ho teda měli nějak vyznamenat, za tak pečlivou přípravu