Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Hodaka píše:
Tak kde je sraz dětí? moje už mají sbaleno a čekají na instrukce před barákem
Holky, omlouvám se, nečetla jsem diskuzi. Ale - teď zbyl Honza, tak to mě fakt dostalo. Chudák, jak se asi musí cítít? Mám mladšího bráchu o 19 let a nikdy bych ho nikam nedala, nejspíš bychom se sestrou pohádaly, protože bychom ho chtěly obě. Je mi z toho teda fakt smutno
.
@Hodaka píše:
Tak kde je sraz dětí? moje už mají sbaleno a čekají na instrukce před barákem
tys jim naslibovala to moře, co?
jdu je taky lákat ![]()
Příspěvek upraven 04.09.12 v 14:29
@Hanullka píše:
Holky, omlouvám se, nečetla jsem diskuzi. Ale - teď zbyl Honza, tak to mě fakt dostalo. Chudák, jak se asi musí cítít? Mám mladšího bráchu o 19 let a nikdy bych ho nikam nedala, nejspíš bychom se sestrou pohádaly, protože bychom ho chtěly obě. Je mi z toho teda fakt smutno.
Ano. Kdo chce, hledá způsoby a kdo nechce, hledá důvody.
Nečetla jsem celou diskuzi, jen začátek, ale taky souhlasím, že bratra bych si vzala k sobě, ne hledat kdekoho, kdo má „nárok“. ![]()
Když byla nemocná kamarádka, počítala jsem s tím, že bych si vzala i její děti, protože nemá(neměla) rodinu, nikdy by mě nenapadlo, dítě příbuzných nabízet po rodině nebo dát do DD.
Ale každý to máme jinak a třeba se zakladatelka s bratrem nestýká, když měl jinou matku…
Zvlášť když to není mimino, ale velký kluk…
@Weru píše:napred ji musim najit. Ty mas poslusne deti v DD budou mit radost
nj, tak škoda každé rány co padne vedle, už od kolébky je takhle vedu ![]()
@sophinka píše:
tys jim naslibovala to moře, co?jdu je taky lákat
Příspěvek upraven 04.09.12 v 14:29
nj, jsem jim to zašbalila do plážové tašky aby to bylo autentický ![]()
Ne tak vážně, mám kámošku co v DD dělá, a některé ty osudy jsou opravdu hrozné, myslím že ty děti po tom co zažili už nemůžou být nikdy normální, takže to moře je fakt to poslední co pro ně může společnost udělat.
@Hodaka píše:
nj, tak škoda každé rány co padne vedle, už od kolébky je takhle vedu
Ty jsi zla ![]()
@blorchi píše:
No a mne se zase nerekne, ze je svoz decek do DD
nestresuj, ono se čeká na Barču od Kačky, ji ráno odložila do školky, tak se to trošku zdrží ![]()
@Hodaka píše:
nestresuj, ono se čeká na Barču od Kačky, ji ráno odložila do školky, tak se to trošku zdrží
mně to bude taky trvat, než je popakuju …to není legrace je vystrnadit z domu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat