Kam půjde bratr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4263
3.9.12 20:51

Ahojky holky a všichni, kdo okomentovali!

Moc ráda bych si přečetla všechny komentáře a na všechny odpověděla, ale nemám tolik času. Snad to pochopíte. Co bude s bratrem dál se neví, každopádně až to budeme vědět, napíši vám komentář.

Příjemný večer, Denča - @densis

• načítám...
2377
3.9.12 21:00
@Pudloslava píše:
Ja se uz reverberovat nebudu, kazdou chvili se tady objevi dalsi sokovana duse, ze si zakladatelka automaticky nebere brachu domu…

samozrejme vsichni vime, co by bylo pro brachu idealni, jak by se nejlepe se zachovat, co by udělal Timur nebo Mirek Dušín. Jenze nektere z nas jsou stale v zajeti literatury pro mladez opojeni hrdinskymi skutky, jini se jiz setkali s realitou zivota.
Ve své práci jsem se setkala s bezpočtem žen, které trpěly výčitkami, že opravdu nevědí, jak to udělat, aby si mohli vzít nemohoucí maminku domů. Že nemohou nechat práci, kterou živí rodinu a brát jen příspěvek na péči, menší, než je jejich nájem. Že by asi nezvládli na předem neučitý počet let nastěhovat si ve svém 2+1 50m2 své děti k sobě do ložnice, aby babi měla kde ležet…
No a o tom to je. Ať si ti, kteří myslí, že by to určitě nějak udělali, zkusí představit si přesně do detailů, co tohle všechno obnáší. Nebo ať se ať se denodenně modlí za to, aby se prozřetelnost nerozhodla jejich silácké řeči prověřit v praxi.

mimochodem já jsem v současné době také přesvědčena, že bych si opuštěné děti svých sourozenců a švagrových určitě vzala. Rozhodně se na základě toho necítím oprávněna kohokoli nabádat k jakémukoli činu.

je ale obrovsky rozdil starat se o nemocneho seniora, nemit kvuli tomu praci atd a nebo v podstete sobestacneho 12ti leteho kluka, ktery bude za par let dospely notabene kdyz jsem stejne doma s detmi ne… to nekoho nejak omezuje v praci?
to je sorry nebe a dudy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
1553
3.9.12 21:05
@beruska2× píše:
je ale obrovsky rozdil starat se o nemocneho seniora, nemit kvuli tomu praci atd a nebo v podstete sobestacneho 12ti leteho kluka, ktery bude za par let dospely notabene kdyz jsem stejne doma s detmi ne… to nekoho nejak omezuje v praci?
to je sorry nebe a dudy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Souhlas.

Já jsem asi z jiné planety, že mi toto přijde samozřejmé a přirozené. A abych si vnucovala názor, že to tak není, jen abych nebyla rádoby dobrá duše.. :nevim:
Je to 12ti leté dítě, proboha.

• načítám...
3476
3.9.12 21:10
@beruska2× píše:

Také souhlasím. Nechápu jak tohle může někdo srovnávat :nevim:

• načítám...
2377
3.9.12 21:14
@beruska2× píše:

mmch vim o cem mluvim, dedu jsme meli po mrtvici doma pres 4 roky, male dite mam ted a do prace chodim taky :jazyk:

• načítám...
46867
3.9.12 21:18
@densis píše:
Ahojky holky a všichni, kdo okomentovali!

Moc ráda bych si přečetla všechny komentáře a na všechny odpověděla, ale nemám tolik času. Snad to pochopíte. Co bude s bratrem dál se neví, každopádně až to budeme vědět, napíši vám komentář.

Příjemný večer, Denča - @densis

V tom pripade absolutne nechapu smysl diskuse

• načítám...
4263
3.9.12 21:19

@Weru Já si komentáře čtu, jen na všechny neodpovídám.

• načítám...
43028
3.9.12 21:21

To mel byt jen priklad toho, jak si to clovek maluje, dokud se nic nedeje a jaky je potom naraz na realitu.

Dvanactileteho kluka netreba prebalovat, jiste, ale zivit, osatit, nekde ho ulozit, musi mit nejake soukromi, zrejme bude mit i nejake zajmy a konicky, sporty, chce jezdit lyzovat, v lete bude se zakladatelkou chtit na rodinnou dovolenou, telefon, pocitac, o vanocich taky by bylo blbe, aby dostal ponozky, kdyz vlastni dostanou kola. A mozna pujde na jednu, dve vejsky, jak je dnes zvykem… a to vsechno je predpoklad dobreho vyvoje hyperslusnaka. ze to muze byt i spatne nastinovat radej nebudu.

Kteremu pubosovi staci k zivotu strava, sekacove hadry a postel pod schodama? Harrymu Potterovi.

Proste vzit si ho domu neni stejne, jako uskladnit nekomu na chate pianino. Obet to proste je a je jen na zakladatelce, aby posoudila, jak je to pro ni unosne.

• načítám...
4263
3.9.12 21:22

@beruska2× Jenže bratr je problémový kluk.

• načítám...
4263
3.9.12 21:23

@Pudloslava Můj bratr je problémový člověk. Jak ve škole, tak venku s kamarády. Kolikrát k babičce přišla policie, že se mladý pán pokoušel ukrást něco v obchodě?

• načítám...
2377
3.9.12 21:25
@Pudloslava píše:
To mel byt jen priklad toho, jak si to clovek maluje, dokud se nic nedeje a jaky je potom naraz na realitu.

Dvanactileteho kluka netreba prebalovat, jiste, ale zivit, osatit, nekde ho ulozit, musi mit nejake soukromi, zrejme bude mit i nejake zajmy a konicky, sporty, chce jezdit lyzovat, v lete bude se zakladatelkou chtit na rodinnou dovolenou, telefon, pocitac, o vanocich taky by bylo blbe, aby dostal ponozky, kdyz vlastni dostanou kola. A mozna pujde na jednu, dve vejsky, jak je dnes zvykem… a to vsechno je predpoklad dobreho vyvoje hyperslusnaka. ze to muze byt i spatne nastinovat radej nebudu.

Kteremu pubosovi staci k zivotu strava, sekacove hadry a postel pod schodama? Harrymu Potterovi.

Proste vzit si ho domu neni stejne, jako uskladnit nekomu na chate pianino. Obet to proste je a je jen na zakladatelce, aby posoudila, jak je to pro ni unosne.

mimo realitu mi prijdes trosku ty, uz proto ze kluk svuj vlastni "prijem " ma, nemyslim ze by byl na takovyto standard zvykly nebo ho ocekaval a hlavne - ze ho nema asi ani vetsina vlastnich deti ve vlastnich rodinach :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

je to snuska kecu, nerika se nadarmo ze kdo chce tak hleda cestu a kdo tak hleda duvod???

• načítám...
2377
3.9.12 21:27
@densis píše:
@Pudloslava Můj bratr je problémový člověk. Jak ve škole, tak venku s kamarády. Kolikrát k babičce přišla policie, že se mladý pán pokoušel ukrást něco v obchodě?

to snad zkusi v detstvi kazde dite ne? ty ne? ja ano… a jo, je to pravda - kdo neni idealni tak ho soupnete do ustavu, at se tam douci co ted jeste nezna :potlesk: :potlesk: :potlesk:
hlavne at zije rodinna podpora a doufej ze se k tobe tve okoli, tva rodina jednou az budes nemocna/stara nezachova uplne stejne…

vic k tomu fakt neni co rict…

• načítám...
3476
3.9.12 21:28
@densis píše:
@beruska2× Jenže bratr je problémový kluk.

Možná, že kdyby jsi napsala hned na začátku jak to skutečně s bráchou je nedopadla by tato diskuse jak dopadla :think:

• načítám...
43028
3.9.12 21:30

Berusko nemam chut ti oplacet stejnou notou - on te zivot jednou nauci. Preji ti, aby tvoje zivotni lekce nebyla prilis kruta.

• načítám...
2377
3.9.12 21:32
@Pudloslava píše:
Berusko nemam chut ti oplacet stejnou notou - on te zivot jednou nauci. Preji ti, aby tvoje zivotni lekce nebyla prilis kruta.

bez obav ja se o sebe postarat umim dobre :mrgreen: ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný