Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kamča.dalmatinka píše:
Juro a víš vubec co je láska??Když jsme u těch blbejch otázek?
Kdyby to věděl, nebude sám ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
nemusim psát sz, co by si zase napsal? Napsal by si že neznám finanční gramotnost u vás v kraji a že u vás je to uplně jiné než na celém světě
Co chceš vysvětlovat? Chceš abych byla upřímná? Podle mě si naprostej blázen(slovo blázen snad znáš) a myslim si že potřebuješ bud vyject i za hranice vašeho šíleného krajea nebo opravdu lékařskou pomoc.
Divim se že tak vzdělanej člověk jako si ty a sečtenej muže být tak zatvrzelej a omezenej na jedno téma.
At je o jakékoliv téma ty vždy napíšeš -neznáte finanční stránku rodiny, popřípadě asociální stránku.pořád to samé. Jediné co tě zajímá je kdo co má a nemá a přitom ty sám nemáš nic ale ostatním by si chtěl pomáhat nebo poučovat.
Vše se netočí a nepřepočítává na peníze. i když peníze mám i kdybych je neměla myslim srdcem a nenechám dítě někde samotné.A co mám proti dd.Ty asi nic když si v něm nebyl že a já si myslim že žádnej ustav nedokáže nahradit, rodinu, volnost a uplně obyčejnej život a divim se že si nenapsal vždyt děti z dětského domova jezdí k moři!!!To by tě totiž uplně vystihlo!
![]()
Juro, opravdu nestačím valit oči
Dětskej domov, nikdy dítěti rodinu nenahradí!!!A co z těch dětí pak vyroste? Vždyť ty děti jsou chudáci, co nepoznali lásku. Je mi jich líto, stejně tak všech lidí, kteří lásku a láskyplné prostědí nepoznali…
@lucineeccka Zajímavé ale je, že ty jediná jsi tak nějak smysluplně odpověděla na otázku, co máš proti dětským domovům. Mně šlo o to, aby každá za sebe zformulovala svůj názor a napsala ho. No nic, budu si pamatovat, že když hledám originální názor, tak pokládáním otázek na emiminu ho nenajdu.
A k uživatelce „kattka“ a jejímu kanálnímu výlevu je lépe pomlčet. (I když mám teda tu smůlu, že jsem ji potkal i naživo…
)
@lucineeccka píše:![]()
![]()
Juro, opravdu nestačím valit očiDětskej domov, nikdy dítěti rodinu nenahradí!!!A co z těch dětí pak vyroste? Vždyť ty děti jsou chudáci, co nepoznali lásku. Je mi jich líto, stejně tak všech lidí, kteří lásku a láskyplné prostědí nepoznali…
navíc nedávno byl v telce pořad (byl snad letos nebo vloni natočen) jaké problémy mají děti z děcáku z fin. gramotností. Pokud nejsou v domovech rodinného typu nedostanou se k tomu, k čemu děti v rodinách (mytí nádobí, pomoc při vaření apod.) A to, že mají zázemí, mají člověka, kterému se mohou svěřit, to je k nezaplacení (nechci být naivní a tvrdit, že to takto mají děti ve všech rodinách).
@Jura007 chudacku.Co se ti nelibi, ze jsem napsala pravdu no jo za pravdu se kazdy zlobi. Nemoralizuj kdyz ty sam nevis co to je SLUSNOST.Tot k memu kanalnimu vylevu jak jsi ho nazval.
@Jura007 ne zajímavé je že lidi co tě poznají z tebe mají husí kůži. není ti to podezřelé?
@Jura007 píše:
@lucineeccka Zajímavé ale je, že ty jediná jsi tak nějak smysluplně odpověděla na otázku, co máš proti dětským domovům. Mně šlo o to, aby každá za sebe zformulovala svůj názor a napsala ho. No nic, budu si pamatovat, že když hledám originální názor, tak pokládáním otázek na emiminu ho nenajdu.
A k uživatelce „kattka“ a jejímu kanálnímu výlevu je lépe pomlčet. (I když mám teda tu smůlu, že jsem ji potkal i naživo…)
Asi je lepsi chodit do jinejch obchodu nez kam chodi kattkka ne?
Urazet by ti teda slo.To se ti musi nechat, ses kabrnak ![]()
K tev otazce o detskych domovech. Rozhodne nenahradi rodinu, lasku v rodine ani peci rodinych prislusniku. A to nemluvim o tom, co si deti nesou s sebou do zivota.
@lucineeccka píše:
Nechte si ty hádky, na SZ.
máš pravdu. omlouvám se všem bohužel mě zase dostal do bodu varu
Přečetla jsem si tvůj deníček, mám dojem, že jste moc jako rodina nebyli, ale teď máš možnost pomoc sice nevlastnímu bráchovi ale přesto bráchovi. Přesto mi to přijde, že se ti do toho moc nechce, že máš svou rodinu a jeho nechceš přibrat. Zvaž to, protože jak do vesmíru voláš, tak se ti vrátí a tohle by se ti mohlo vrátit i s úroky totálně. To, co tu bylo vše napsáno, je moc smutné, na jednu stranu čtu tuto diskuzi na druhou stranu je tu diskuze, kde rodina, která sama má 3 malé děti okamžitě a bez váhání si nechává dvě své neteře, jejich rodiče tragicky zahynuli. Vůbec neřešili, že najednou budou mít dětí 5, peníze nic… chtěli jen radu, jak to mají dětem říct, jak je oficiálně úředně přijmout… a vy tu řešíte jedno náctileté dítě, které už teď pobírá sirotčí důchod…
Tak nárok?? Nejbližší příbuzní co jste vy dvě..
No možná by mohlo být řešení, on u tvé sestry, a že bys ji pomohla finančně se o bratra postarat - jídlo, oblečení, škola..
Jde o to, že ty nemáš místo, ona místo by měla, ale je na tom špatně finančně, tak se domluvte, že on bude bydlet u ní, ale že i ty se zapojíš a pomůžeš ji finančně- ne ji, ale bratrovi..
Já bych ho dala do děcáku, co s ním! Přece si nebudete kazit život s puberťákem, frnkněte ho tam, hlavně, že vy budete spoky
![]()
A mimochodem Juro magor je sice nadavka ale v prekladu to znamena výraz pro blázna, pomatence neboli ceska nadavka. Takze si to v te hlavicce preber. Timto se omlouvam ale opet me nadzvedl ze zidle.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat