Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dorothea píše:
Ještě chci na závěr napsat, že si neumím představit, že by moje dcera nepodala pomocnou ruku svému bráchovi, z toho je mi uplně zle a jen doufám, že jsem svoje děti vychovala tak, že by se v takové situaci uměly zachovat správně.
@Jura007 předpokládáme, že bratr přijde nahatý, neobutý a budou muset nakoupit komplet novou výbavu nebo že přijde dítě s kufrem oblečení, nějakýma botama a hlavně teda na stravu a byt? ![]()
Navíc jsou sestry dvě, tak ta, která si ho vezme, tak může dostat od té druhé trošku finančně vypomoženo, babička nezemřela, tudíž sirotčí důchod zřejmě chodí na ni, tak pokud to není totální jedubaba, tak si ho snad pro sebe nenechá…
@Dorothea píše:
Ještě chci na závěr napsat, že si neumím představit, že by moje dcera nepodala pomocnou ruku svému bráchovi, z toho je mi uplně zle a jen doufám, že jsem svoje děti vychovala tak, že by se v takové situaci uměly zachovat správně.
to jsem chtela napsat taky, nedovedu si predstavit, ze by se takhle moje deti k sobe zachovali
@valina1
jj nakonec slo, sirotci ji priznali hned, bracha se musel za ni zarucit, pomohlo to ze dela ve statni sluzbe na vysokym postu, a socialka bude kazdy mesic kontrolovat jak se ma, dochazku do skoly atd
@Jura007 píše:
Buď prosím konkrétní, z tvého příspěvku jsem nepochopil ani slovo - je to strašně všeobecné. Klidně napiš i SZ, ať nedrobíme téma.
nemusim psát sz, co by si zase napsal? Napsal by si že neznám finanční gramotnost u vás v kraji a že u vás je to uplně jiné než na celém světě ![]()
Co chceš vysvětlovat? Chceš abych byla upřímná? Podle mě si naprostej blázen(slovo blázen snad znáš) a myslim si že potřebuješ bud vyject i za hranice vašeho šíleného kraje
a nebo opravdu lékařskou pomoc.
Divim se že tak vzdělanej člověk jako si ty a sečtenej muže být tak zatvrzelej a omezenej na jedno téma.
At je o jakékoliv téma ty vždy napíšeš -neznáte finanční stránku rodiny, popřípadě asociální stránku
.pořád to samé. Jediné co tě zajímá je kdo co má a nemá a přitom ty sám nemáš nic ale ostatním by si chtěl pomáhat nebo poučovat.
Vše se netočí a nepřepočítává na peníze. i když peníze mám i kdybych je neměla myslim srdcem a nenechám dítě někde samotné.
A co mám proti dd.Ty asi nic když si v něm nebyl že a já si myslim že žádnej ustav nedokáže nahradit, rodinu, volnost a uplně obyčejnej život a divim se že si nenapsal vždyt děti z dětského domova jezdí k moři!!!To by tě totiž uplně vystihlo!
Chudák kluk pak bejt někde kde ho nechtí nebo děcák? A jak Jura píše že nikdo neví kdy by dostal sirotčí důchod? Babička ho má od mala tak už to asi pobírá ne?
Chudák kluk pak bejt někde kde ho nechtí nebo děcák? A jak Jura píše že nikdo neví kdy by dostal sirotčí důchod? Babička ho má od mala tak už to asi pobírá ne?
@Kamča.dalmatinka píše:
Juro a víš vubec co je láska??Když jsme u těch blbejch otázek?
nemůže to vědět, v jeho okolí zcela evidentně není nikdo koho by miloval on nebo kdo by miloval jeho
@Kamča.dalmatinka píše:
nemusim psát sz, co by si zase napsal? Napsal by si že neznám finanční gramotnost u vás v kraji a že u vás je to uplně jiné než na celém světě
Co chceš vysvětlovat? Chceš abych byla upřímná? Podle mě si naprostej blázen(slovo blázen snad znáš) a myslim si že potřebuješ bud vyject i za hranice vašeho šíleného krajea nebo opravdu lékařskou pomoc.
Divim se že tak vzdělanej člověk jako si ty a sečtenej muže být tak zatvrzelej a omezenej na jedno téma.
At je o jakékoliv téma ty vždy napíšeš -neznáte finanční stránku rodiny, popřípadě asociální stránku.pořád to samé. Jediné co tě zajímá je kdo co má a nemá a přitom ty sám nemáš nic ale ostatním by si chtěl pomáhat nebo poučovat.
Vše se netočí a nepřepočítává na peníze. i když peníze mám i kdybych je neměla myslim srdcem a nenechám dítě někde samotné.A co mám proti dd.Ty asi nic když si v něm nebyl že a já si myslim že žádnej ustav nedokáže nahradit, rodinu, volnost a uplně obyčejnej život a divim se že si nenapsal vždyt děti z dětského domova jezdí k moři!!!To by tě totiž uplně vystihlo!
@Kamča.dalmatinka píše:
Juro a víš vubec co je láska??Když jsme u těch blbejch otázek?
@Jura007 píše:
@Gladys A ty víš, po kolika měsících přizná sociálka sirotčí důchod? (Stát má na všechno času dost.) A z čeho bráchu rodina těch x měsíců živila/živí? A víš snad kolik oni vydělávají a jestli mají nějaké fin. rezervy???
Já doufám, že dýl jak 12 let to snad netrvá… Jestli jeho maminka zemřela po porodu, tak snad nějaký ten důchod pobírá už delší dobu, ne?
Minimálně po ní, nevím, jak dlouho je po smrti tatínek.
Juro, jako nic proti, ale v tomhle tématu jsi přestřelil hodně… Ještě chybí nějaká historka s meziválečného období ![]()
Jinak teda si neumím představit, že bych si bráchu nevzala k sobě, ať bychom byli v jakékoli situaci - zvlášť, když je určitě finančně zabezpečený tím důchodem.
@Jura007 píše:
Tak dobře, jsem vyrhel společnosti, sypu si popel na hlavu a když se do mě všechny sborem pustíte, já to klidně vydržím.
Ale jednu věc z vašeho chování byste mohly objasnit - když ne pro mě, tak pro zakladatelku nebo pro „ostatní obecenstvo“… Co máte proti dětským domovům? Podle zadání svých zřizovatelů jsou to zařízení internátního typu, která mají dětem nahrazovat chybějící funkce jejich rodin, případně ty rodiny nahrazovat úplně… Pokud se chce někdo vyjádřit, máte slovo…
(Pro úplnost: samozřejmě dobře vím, jak to v takovém děcáku chodí. I když jsem v něm nevyrůstal.)
to si delas prdel?? ty jsi hodne mimo realitu ze.. mimo cikanu a jejich „zvyku“ tam je nekdo „normalni“???
No, já si teda taky nedokážu představit, že bych si bráchu k sobě nevzala. Vůbec bych neváhala, ale mě teda spíš zajímá, kdy se k tomu všemu vyjádří zakladatelka
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat