Kam půjde bratr?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
byron
2.9.12 16:19

Mám děti tři a sourozence bych vždy k sobě vzala, nad tím bych ani nepřemýšlela

• Upravit
763
2.9.12 16:19

Já mám dva sourozence 13 a 5 let..sama mám dvě dcerky, bydlení malé, peněz taky není nazbyt..ale nedokážu si představit že bych je dala někam do děcáku, okamžitě bych si je vzala k sobě a zůstali by se mnou prdelky moje.. :srdce: :hug:

• načítám...
18305
2.9.12 16:20

Děvčata, vy snad znáte poměry v rodině, že takhle moralizujete??? Zám dvě rodiny, kde se toto řešilo - kvůli úmrtí rodičů na onkologické nemoci. Obě rodiny patřily mezi velmi sociálně slabé… Jak víte, jestli tam - například - je nebo není dostaek peněz? Dostatek místa v bytě? Jestli tam není napětí mezi partnery, kvůli tomu, že příbuzenstvo druhého je takové nebo makové?

Bože bože, to je zase moralistek při nedělním odpoledni… :evil: :cert:

• načítám...
473
2.9.12 16:21

Boroček :,( Nikdy bych nedovolila, aby skončil v domově. Nezlob se na mě, ale peníze jsou jen výmluva :roll: Vyznělo mi to tak, že ho prostě nechcete, kdyby jste ho měly opravdu rády, vůbec by tahle diskuse nevznikla :|

• načítám...
byron
2.9.12 16:22

@Jura007 já si myslím Juro že je to jaksi morálbí povinnost, stejně jako s epostarat o rodiče např.

• Upravit
10584
2.9.12 16:22

@Jura007 misto se da vzdy nejak poresit, to same i penize, navic ten kluk bude mit sirotci
a teda me manzel rict v teto situaci, ze sveho brachu domu nesmim vzit, tak by neco zazil, ale tuk, tuk, ze muj chlap je v tomto zajedno se mnou

• načítám...
18305
2.9.12 16:24
@byron píše:
@Jura007 já si myslím Juro že je to jaksi morálbí povinnost, stejně jako s epostarat o rodiče např.

Jak slyším slovo „morální povinnost“, tak začínám vidět rudě… Kvůli morální povinnosti vůči mým rodičům jsem tam, kde jsem. A oni si vesele užívají života…
Oprvadu je potřeba zvažovat onkrétní situaci a ne si hrát na Mistra Jana Husa. Jak ten skončil, to snad víme…

• načítám...
1032

Ahoj, tak tohle jsem nedávno taky řešila, ale naštěstí to ještě není aktuální. Jsme též 3 sourozenci, já (26),ségra (24) a brácha (14).Já jediná mám rodinu, jsem vdaná, máme 2letou dcerku a plánujeme druhé. Ségra je svobodná s přítelem, ale strašný sobec. Naše máma má rakovinu a nevíme, jak dlouho tu ještě bude. A vím, že i když máme dluhy, žijem v 1+1,tak bych bráchu do děcáku nemohla strčit. Nedokázala bych se sebou žít. Prostě by se to nějak zvládlo. Nějak nechápu, proč si ho ani jedna nemůžete vzít, vždycky se to dá nějak udělat, pokud člověk nežije pod mostem.

• načítám...
8566
@Jura007 píše:
Děvčata, vy snad znáte poměry v rodině, že takhle moralizujete??? Zám dvě rodiny, kde se toto řešilo - kvůli úmrtí rodičů na onkologické nemoci. Obě rodiny patřily mezi velmi sociálně slabé… Jak víte, jestli tam - například - je nebo není dostaek peněz? Dostatek místa v bytě? Jestli tam není napětí mezi partnery, kvůli tomu, že příbuzenstvo druhého je takové nebo makové?Bože bože, to je zase moralistek při nedělním odpoledni… :evil: :cert:

Ano ano, už chyběl jen chytrolín a sestava je kompletní :mrgreen:

Brášky je mi mi líto, ale nejsem si jistá, že by se měl v takové rodině, kde ho nechtějí dobře. :nevim:. Slovo nárok mi teda taky převrátilo oči v sloup. Kdo by na něj měl mít nárok zakladatelko? 8o

• načítám...
becky87
2.9.12 16:25
@Jura007 píše:
Děvčata, vy snad znáte poměry v rodině, že takhle moralizujete??? Zám dvě rodiny, kde se toto řešilo - kvůli úmrtí rodičů na onkologické nemoci. Obě rodiny patřily mezi velmi sociálně slabé… Jak víte, jestli tam - například - je nebo není dostaek peněz? Dostatek místa v bytě? Jestli tam není napětí mezi partnery, kvůli tomu, že příbuzenstvo druhého je takové nebo makové?Bože bože, to je zase moralistek při nedělním odpoledni… :evil: :cert:

Myslim si, ze zrovna v tomto pripade by role penez byla stranou, vzdyt je sirotci duchod, pestounska pece atd.Od nekoho kdo vlastni deti nema, nikdy nemel mi prijde tohle tvoje moralizovani bezpredmetne.

• Upravit
20518
2.9.12 16:27
@byron píše:
@Jura007 já si myslím Juro že je to jaksi morálbí povinnost, stejně jako s epostarat o rodiče např.

Nevím, ja jsi to přesně myslela, to postarat se o rodiče. Jestli tím myslíš vzít si já k sobě domů. Protože třeba moje babička je v domě pro seniory, kde má vlastní byt, ale kdyby chtěla, tak i péči, a je to to nejlepší řešení, které mohlo být. Bydlet se snachou, tedy jako s mojí mámou, by prostě nešlo. Ne že by máma nechtěla. Ale prostě by to nefungovalo. A ví to obě. A okolí si klidně může říkat, vy máte dům jak kráva a babička je v důchoďáku.

• načítám...
2075

Bratr přišel o rodiče, teď svým způsobem i o babičku, na to jak je malý toho musí nést více než dost. Opravdu nechápu ajk vůbec můžeš přemýšlet o tom kdo by si ho vzal?! Nikdy bych nepřipustila aby můj sourozenec skončil v domově.

• načítám...
16906

Deníček densis, něco málo je tam vysvětleno
https://www.emimino.cz/…-holky-9380/

• načítám...
18305
2.9.12 16:28

@blorchi trochu podpásovka, ne??? :cert: Počkej, až se tobě přihodí to co mně…

• načítám...
9454
2.9.12 16:28

@Jura007 ac mezi mistni moralisty nepatrim tak v tomto pripade to chapu…me to prijde stejne jak kdybych si poridila druhy dite…a rekla si ze mame malo mista a ze to druhy dite je hezci tak to puvodni pujde do decaku…je to proste rodina..a je to dite!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný