Kam půjde bratr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
2.9.12 16:45

Zakladatelko nedovedu si představit co by se muselo přihodit abych nepomohla někomu v evidentní nouzi. Představa, že bych opustila svého sourozence je pro mě zcela nepřijatelná, nedokázala bych se na sebe dívat do zrcadla… :think: A nejde o to, že půjde do děcáku, ale o to, že pravděpodobně ví, že není na světě nikdo kdo by ho měl rád…

• Upravit
48576
2.9.12 16:46
@Jura007 píše:
Je vidět že nevíte, o čem mluvíte a sociální oblast znáte akorát z rychlíku. Škoda času v neděli odpoledne… :mavam:

ty si fakt blázen juro. Myslím si že je čas už navštívit lékaře proto že 100× tohle vydržim číst, ale po 100000000 už mi to přijde že fakt potřebuješ pomoc. Že to zatáhneš i do souvislosti s malim dítětem kterej nikoho nemá je už vrchol

• načítám...
684
2.9.12 16:47

Brachu byste si mely vzit domu a ne mu nicit zivot nekde v decaku!
Je to díte a ne nejaka vec, co se namá kam dát.
Ja mam taky brachu a nikdy nikdy nikdy bych ho nedala pryc, i kdyz bych mela svý 2 deti. Naopak by mi treba pomahal. Penize jestli mas 2 nebo 3 deti nejsou fakt uz takovej rozdil.

• načítám...
10584
2.9.12 16:51
@Kamča.dalmatinka píše:
ty si fakt blázen juro. Myslím si že je čas už navštívit lékaře proto že 100× tohle vydržim číst, ale po 100000000 už mi to přijde že fakt potřebuješ pomoc. Že to zatáhneš i do souvislosti s malim dítětem kterej nikoho nemá je už vrchol

tak, tak

• načítám...
18305
2.9.12 16:51

Tak dobře, jsem vyrhel společnosti, sypu si popel na hlavu a když se do mě všechny sborem pustíte, já to klidně vydržím.
Ale jednu věc z vašeho chování byste mohly objasnit - když ne pro mě, tak pro zakladatelku nebo pro „ostatní obecenstvo“… Co máte proti dětským domovům? Podle zadání svých zřizovatelů jsou to zařízení internátního typu, která mají dětem nahrazovat chybějící funkce jejich rodin, případně ty rodiny nahrazovat úplně… Pokud se chce někdo vyjádřit, máte slovo…
(Pro úplnost: samozřejmě dobře vím, jak to v takovém děcáku chodí. I když jsem v něm nevyrůstal.)

• načítám...
18305
2.9.12 16:53
@Kamča.dalmatinka píše:
ty si fakt blázen juro. Myslím si že je čas už navštívit lékaře proto že 100× tohle vydržim číst, ale po 100000000 už mi to přijde že fakt potřebuješ pomoc. Že to zatáhneš i do souvislosti s malim dítětem kterej nikoho nemá je už vrchol

Buď prosím konkrétní, z tvého příspěvku jsem nepochopil ani slovo - je to strašně všeobecné. Klidně napiš i SZ, ať nedrobíme téma.

• načítám...
10584
2.9.12 16:54

Cetla jsem denicek, zakladatelko, je krasnej i kdyz smutnej, je mi lito co se stalo :hug:
nemela jsi to v zivote jednoduche, ale prece nechces aby tvuj bracha mel tezkej zivot a zacinal jako kluk z decaku

• načítám...
sophinka
2.9.12 16:54
@Jura007 píše:
Tak dobře, jsem vyrhel společnosti, sypu si popel na hlavu a když se do mě všechny sborem pustíte, já to klidně vydržím.
Ale jednu věc z vašeho chování byste mohly objasnit - když ne pro mě, tak pro zakladatelku nebo pro „ostatní obecenstvo“… Co máte proti dětským domovům? Podle zadání svých zřizovatelů jsou to zařízení internátního typu, která mají dětem nahrazovat chybějící funkce jejich rodin, případně ty rodiny nahrazovat úplně… Pokud se chce někdo vyjádřit, máte slovo…
(Pro úplnost: samozřejmě dobře vím, jak to v takovém děcáku chodí. I když jsem v něm nevyrůstal.)

jsou tak skvělé, nahradí dětem lásku rodiny… asi tam odvezu svoje děti :nevim:
Ono je opravdu skvělé vyrůstat kolektivně
:roll: proto přece 80% dětí z děcáku končí blbě…
tuhle otázku jsi doufám ani nemyslel vážně…

Příspěvek upraven 02.09.12 v 16:55

• Upravit
Dorothea
2.9.12 16:55

Já si milý Juro slovo ráda vezmu, i když tvůj příspěvek je tak dechvyrážející, že v podstatě není co na něj říct!!!

Co máme proti dětským domovům??? Děláš si legraci???
Hele nic, vůbec nic, je to tam bezvadný, kluk, který má dvě dospělé ségry se tam bude mít mnohem, mnohem líp, určitě tam najde plno hodných tet a kamarádů…

Ty woe, sorry, ale tohle mi fakt takhle v neděli odpoledne chybělo.
Mám tlak asi tak 190/100!!!

• Upravit
8566
@Jura007 píše:

:?: Děláš si srandu Juro?

• načítám...
18305
@sophinka píše:
jsou tak skvělé, nahradí dětem lásku rodiny… asi tam odvezu svoje děti :nevim:
Ono je opravdu skvělé vyrůstat kolektivně :roll:
tuhle otázku jsi doufám ani nemyslel vážně…

Myslel. Ani ty nejsi moc konkrétní. Vyjádři se prosím jasněji.

• načítám...
16906

Tak pokud víš, jak to v něm chodí, jaký tam maj děti zázemí a možnosti na dobrý vzdělání, koníčky…tak nevim, na co se ptáš. Je fajn, že se stát jakýmsi způsobem postará o děti, co nemaj kam jít.

viz tady
http://www.ceskatelevize.cz/…ivota/video/

• načítám...
18305
2.9.12 16:57
@Kallkapa píše: :?: Děláš si srandu Juro?

Nedělám. Je u vás doma zvykem odpovídat na otázku otázkou? Já se ti klidně přizpůsobím, ale měj prosím na paměti, že toto je vrchol nevychovanosti…

• načítám...
10584
2.9.12 16:58

@Jura007 jak to muzes vedet jak to v decaku chodi??
vis, decak je decak, rodina je rodina, dve veci ktere nikdy nemohou byt stejne

• načítám...
18305
2.9.12 16:59
@Izzz píše:
Tak pokud víš, jak to v něm chodí, jaký tam maj děti zázemí a možnosti na dobrý vzdělání, koníčky…tak nevim, na co se ptáš. Je fajn, že se stát jakýmsi způsobem postará o děti, co nemaj kam jít.viz tady
http://www.ceskatelevize.cz/…ivota/video/

Hmm, viděl jsem. Víš, kolik děcek zažívá vykopnutí od rodiny jako dárek k 18. narozeninám? A někdy jsou i rádi, když si rodiče na jejich rodné číslo nenaberou dluhy… No jo, zákonní zástupci… :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný