// - mám si připadat jinak?

5868
22.1.12 08:42

// - mám si připadat "jinak" ?

Ahoj holky, mám dotaz… před týdnem jsem objevila na testu dlouho vytoužené // … nejdřív jsem tomu nemohla uvěřit, ale během 3 dnů jsem to vstřebala… ale všude čtu, jak se píše, že se žena cítí tak nějak „jinak“, mi to ani nijak nepříjde… má to taky některá? Jako bolí mne prsa, v podbříšku, to ano,ale jakoby mi chyběl nějaký ten vnitřní pocit… k lékaři jdu až za 2 dny, tak si říkám, že když tam tu malou tečičku uvidím, že to třeba bude jiné … A ještě mne trápí neskutečný strach, aby bylo vše ok… ono se nám to povedlo po 2 letech snažení, tak se moc bojím aby to vše dobře dopadlo, vím že se má myslet pozitivně, ale nějak mne pořád přepadá ten strach … :( omlouvám se, že se tu tak rozepisuji, ale třeba je na tom některá podobně . . .. tak pěkný den přeji !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
22.1.12 08:46

gratuluji k nalezení //, já to měla taky tak, nic jsem necítila myslím bolesti prsou, ani nijak jinak. Přišlo to časem a hlavně neměj strach, to má asi každá nastávající maminka jak to dopadne, aby se něco nestalo. Přeji pohodové a klidné těhotenství. renča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
22.1.12 08:48

moc díky Renčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224

ahojky, já si myslim, že to je normální..Já jsme po objevení dvou měla radost tj,ale tak nějak jako by mi to nedocházelo, že je to pravda..po kontrole u doktora, když mi potvrdil bijící srdíčko,se to zlomilo..nejsilnější pouto u mě vzniklo s prvním pohybem :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

Já to měla podobně. Já jsem si byla jistá, že jsem zase těhotná už docela dlouho, i když mi test vyšel negativní, bylo ještě moc brzo. No, nedalo mi to a po pár dnech už byly dvě čárky. Ale taky jsem si připadala stejně až do prvního ultrazvuku, který je tady ve Finsku až ve 12. týdnu.. takže dlooouhá doba :(. Ale jak jsem toho drobka uviděla, konečně jsem si nějak připadala těhotná.. I když teďka už je to stejnak jiné, musím se starat o malou, tak nemám čas se sledovat :D Přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
22.1.12 08:56

Já to pochopila až když jsem našeho prďolku uviděla na UTZ jak mu bije srdíčko, byla jsem z ničehonic tak šťastná, že jsem se málem hystericky rozesmála doktorce na lehátku :mrgreen: a cestou do práce jsem si prozpěvovala, v práci jsem měla všechno na háku, bez starosti, protože od té chvíle byly pracovní starosti malicherné…Teprve po shlédnutí toho pohybujícího se červíka jsem se začala cítit „jinak“ a říkala jsem si, že to ostatní ani netuší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
22.1.12 09:05

Gratuluji… já si to začala uvědomovat až opravdu pozdě a začalo to přicházet postupně… nejdřív //, potom potvrzení od doktorky, vynechání menstruace, pomalý růst bříška atd. každý krok který mě přiblížil k porodu sem vnímala víc a víc…ale jelikož se mi vyhnuli ranní nevolnosti apod. tak sem to začala opravdu si uvědomovat až kolem 3., 4. měsíce…a hlavní je že se na prcka těšíš a že ho budeš milovat jestli to cítíš v den početí nebo až v den porodu je přece úplně jedno !!!
Tak držím úlaečky at vše dobře dopadne a máš klidné těhotenství !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.1.12 09:48
beruska03 píše:
Ahoj holky, mám dotaz… před týdnem jsem objevila na testu dlouho vytoužené // … nejdřív jsem tomu nemohla uvěřit, ale během 3 dnů jsem to vstřebala… ale všude čtu, jak se píše, že se žena cítí tak nějak „jinak“, mi to ani nijak nepříjde… má to taky některá? Jako bolí mne prsa, v podbříšku, to ano,ale jakoby mi chyběl nějaký ten vnitřní pocit… k lékaři jdu až za 2 dny, tak si říkám, že když tam tu malou tečičku uvidím, že to třeba bude jiné … A ještě mne trápí neskutečný strach, aby bylo vše ok… ono se nám to povedlo po 2 letech snažení, tak se moc bojím aby to vše dobře dopadlo, vím že se má myslet pozitivně, ale nějak mne pořád přepadá ten strach … :( omlouvám se, že se tu tak rozepisuji, ale třeba je na tom některá podobně . . .. tak pěkný den přeji !

ahojky, přidej se k nám, jsme na tom všechny dost podobně.. :-)
 https://www.emimino.cz/…ankovani/12/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
22.1.12 09:50

Já jsem se cítila hodně jinak, protože jsem objevením dvou čárek přestala kouřit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
22.1.12 13:32

Gratuluji ke // :kytka: , já kromě nateklých prsou a bolesti v podbřišku jsem nic nepozorovala..Ale jak mile jsem našla na těhu testu //, tak už jsem se cítila jinak.Šla jsem po ulici..usmívala se od ucha k uchu a věděla, že se ve mě vytváří nový život…byl to krásný pocit.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mochenkaa
22.1.12 21:54

Ve mě se to zlomilo až na screeningu ve 12tt, kdy mi doktor pustil zvuk srdíčka miminka. Do té doby mi to přišlo abstraktní (a to i přesto, že jsem měla mezitím několik utz).

• Citovat
  • Upravit
8265
23.1.12 11:53

Já se cítila opravdu těhotná, až když jsem cítila první pohyby… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
23.1.12 12:06

no zítra jdu k lékaři, tak snad bude vše ok . …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.1.12 12:08
beruska03 píše:
no zítra jdu k lékaři, tak snad bude vše ok . …

Taky jdu zítra ke gynekologovy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
23.1.12 12:18

Taky jsem to nijak neprozivala. Fyzicke priznaky zadne, nebylo mi proste vubec nic a prvni UTZ jsem taky mela az ve 12.tydnu, podobne jako werryjane. Pak se to zlomilo, kdyz jsem ho na tom UTZ videla. Myslim, ze spousta zen si to podvedome nechce pripoustet, nebo delat citove vazby v prvnim trimestru, ktery je nejkritictejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí