Co jíte v těhotenství?

1812
21.1.12 18:51

Co jíte v těhotenství?

Ahoj :hug: nedávno u mě byla na návštěvě máma a já si zrovna chtěla dát těstovinový salát, jelikož jsem na něj měla hroznou chuť :D :D :D A máma jen nechápavě koukala, že v tom prý je spousta éček - samá chemie, jak to vůbec můžu jíst :D :D :D Tak se chci zeptat, změnili jste v těhotenství radikálně svoje stravování???? Po těch výčitkách si příjdu jako budoucí matka tyranka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
21.1.12 18:55

Já u prvního zkoušela jíst zdravěji, ale nějak mi to nešlo, ač snaha byla, jenže jsem stejně pořád zvracela, tak bylo jedno, co jim, stejně to šlo ven. Pak, když nevolnosti přestaly, tak jsem jedla normálně. U druhýho se ani o změnu nepokouším. Já jsem sice čuně a miluju uzeniny, ale jnak ovoce a zeleniny jím dost i normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
21.1.12 18:56

Jako domácí salát? Nic moc jsem neměnila, ale je fakt, že ečka, konzervanty a složení jsem četla u potravin vždy..Ty nezdravé věci se snažím jíst minimálně a i to hlídam - jako např. je mi jasné, že šunka od kosti bude mít dost solí a eček, ale zase si říkám, že lepší ta, než poličan či nějaký junior atd. Jím dost zeleniny a ovoce a snažim se spíš vařit, nekupuju polotovary..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
21.1.12 18:57

Já nejím, já žeru :mrgreen: :mrgreen: Všechno kromě syrového masa, syrových vajec a nepasterizovaných sýrů. Éček bych se nebála, pokud si neděláš čínské polévky ze sáčku každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.1.12 19:01

ne, právě naopak..jedla jsem obrovský porce a úplně jsem milovala smažený, takže jsem pořád jedla mastný bramboráky a langoše ze stánku,fuj! :mrgreen: ale bylo léto, tak jsem jedla i hodně ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.1.12 19:05
jowana píše:
Jako domácí salát? Nic moc jsem neměnila, ale je fakt, že ečka, konzervanty a složení jsem četla u potravin vždy..Ty nezdravé věci se snažím jíst minimálně a i to hlídam - jako např. je mi jasné, že šunka od kosti bude mít dost solí a eček, ale zase si říkám, že lepší ta, než poličan či nějaký junior atd. Jím dost zeleniny a ovoce a snažim se spíš vařit, nekupuju polotovary..

Kupovaný salát :-)
Ale je teda fakt, že miluju i salámy :-) Teď opravdu sprasim jedno přez druhý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

není problém na větrník šoupnout tlačenku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.1.12 19:10

Jím na co mám chuť. Ale je fakt, že na „nezdravá“ jídla moc chuť nemám, poprvé to byly samé smažené věci a saláty s majonézou, teď hlavně ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21940
21.1.12 19:11

jedla jsem úplně všechno, včetně plísňových sýrů a dušených jater ;-) samozřejmě ne po kilech. a pravda je, že kupované saláty nejím ani normálně, takže jsem je nejedla ani v těhotenství. a k tomu spousty zeleniny a trochu ovoce - měla jsem dietu kvůli těhotenské cukrovce. ale to je jiný případ ;-)
za mě: jez, na co máš chuť, ale nepřeháněj to ;-) a hlavně si užívej těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.1.12 19:14
nozu píše:
jedla jsem úplně všechno, včetně plísňových sýrů a dušených jater ;-) samozřejmě ne po kilech. a pravda je, že kupované saláty nejím ani normálně, takže jsem je nejedla ani v těhotenství. a k tomu spousty zeleniny a trochu ovoce - měla jsem dietu kvůli těhotenské cukrovce. ale to je jiný případ ;-)
za mě: jez, na co máš chuť, ale nepřeháněj to ;-) a hlavně si užívej těhotenství!

To ja si uzivam . mozna az moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
21.1.12 19:19

jím na co mám chut nehrotím to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
21.1.12 19:19

Tak to se mamce moc nedivim :lol: Takové ty saláty a pomazánky - hlavně pultové vůbec nekupuju. Nejen, že se jim to tam dobu válí a známá co dělá v krámu říká, že když zůstane hnus - např. delší hobu tam leží poslední 2lžíce, tak se samozřejmě nevyhodí, ale zamíchá do nového, takže určitě dost bakterií..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
21.1.12 19:26

Jedla jsem všechno kromě tataráku a vyhýbala jsem se zrajícím a plísňovým sýrům (ale to jen proto, že jsem pracovala v oboru mikrobiologie potravin a mám prof. deformaci :zed: :mrgreen: )
Je pravda, že jsem se snažila jíst čerstvé ovoce a zeleninu a hodně mléčných produktů, ale nijak rapidně jsem jídelníček neměnila. Věděla jsem, že pokud budu kojit, že pak se budu muset omezit, tak jsem si to chtěla užít, dokud to šlo :mrgreen:

Na těstovinovém salátu (domácím) nevidím nic dramatického :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.1.12 19:29
Zozole píše:
Jedla jsem všechno kromě tataráku a vyhýbala jsem se zrajícím a plísňovým sýrům (ale to jen proto, že jsem pracovala v oboru mikrobiologie potravin a mám prof. deformaci :zed: :mrgreen: )
Je pravda, že jsem se snažila jíst čerstvé ovoce a zeleninu a hodně mléčných produktů, ale nijak rapidně jsem jídelníček neměnila. Věděla jsem, že pokud budu kojit, že pak se budu muset omezit, tak jsem si to chtěla užít, dokud to šlo :mrgreen:Na těstovinovém salátu (domácím) nevidím nic dramatického :nevim:

Tak tu deformaci chápu :-)..Ne salát byl kupovaný, ale nebyl z pultu :-), ale v krabicce, ale asi v tom zase takovy rozdil neni :-))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.1.12 20:13

A co vy ostatní holky???? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.1.12 20:17

ahoj jím více zdravých jídel,ovoce,zeleninu,mléko atd,první tři měsíce jsem řešila každé sousto,ale tět si dám an co mám chut,jasně že ne panáka a tyhle hnusy,ale hermelín,korbáčky,třetinku piva sem měla po měsíci a pul včera:-)myslím,že každá těhulka,ví co muže a co ne tedy ta normální,prostě těhotenství není nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí