Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
neboj se potom poroste ani nebudes vedet jak rychle se tam vzalo:))
Tím se vůbec nestresuj
já jsem neměla ve 14 tt žádné břicho, trochu mi začao růst až kolem 19-20tt ![]()
ale je to us moje druhe dite a rika se ze u druheho ditete roste richleji ![]()
poroste rychleji,me zacalo rust az ve 20.tydnu…neni kam spechat
jo jo asi mate pravdu holky ale ja us moc chci brisko s drobeckem ![]()
Nespěchej : -) .. bříška si ještě užiješ, já ve 14 tt neměla žádné. Začínalo být vidět až po 20 tt ![]()
kdyz jsem se vdavala,tak jsem byla v 6 mesici. vsichni se nas ptali, jestli uz planujeme i potomstvo
no a pak to rostlo neuveritelnou rychlosti, ze jsem si nestíhala kupovat obleceni
takze neboj, vsechno bude ![]()
jj, na bříško je ještě brzo, to se začne pěkně rýsovat až po 5.měsíci. Neboj bříško si ještě užiješ, a ke konci budeš chtít mít zas menší až se nebudeš moct najíst normálně u stolu
Užívej si těhotenství, rychle to utíká ![]()
moje břicho ve 1č tt mám v profilové fotce
,ale já sem normálně hubená.Pokud si baculka počítej tak s tim dvacátym týdnem
buď ráda. já v prvním těhu neměla bříško skoro vůbec do 26tt, u druhého se začlo pomalu rýsovat až po 20tt. na konci těhu už jsem se nemohla dočkat, až se ho zbavím
a to jsem břicho neměla nijak extra velké.
Jeee, bud rada, briska si jeste uzijes
Ve 14 tt jsem nemela nic, jen vypouklinku, kterou mivam treba u MS, Do 20 tt jsem jeste nosila normalni dziny, pak uz jsem koupila tehu,ale krasne mi plandaly, pri prvni navsteve porodnice mi MUDr, rekl, at cekam mensi miminko, ze mam maly bricho a zacal merit...... A ihned mi napsal termin na vyvolani, protoze malej byl velikej- no nakonec to tak strasny nebylo, mel 3,85, ale kam se do toho bricha vesel dodnes nechapu
![]()
Mě začalo růst až tak po 20 týdnu a ve 30 týdnu, když jsem si lehla na gauč, tak jsem vypadala jako víc najedená. Opravdu pevné bříško jsem měla až tak osmý a devátý měsíc. Za celé těhotenství jsem přibrala 6 kg. Baculka nejsem, ale bříško jsem dlouho neměla.
zakladatelko, co bych za to dala
u me to slo naopak poznat hned, ted jsem ve 29tt a neobuju si boty aniz bych si musela sednou ![]()
vubec na takove veci nemysli a uzivej si tehu. Pak ti to brisko vykoukne ani nebudes vedet jak ![]()
Ahoj holky jsem 14+5 a brisko nikde
jen kdys stojim tak mam zvetsenou delohu od pupiku nahoru skoro pod prsa
ale jak si lehnu mam jen speky jsem pri tele
us jsem opravdu nestastna nemate holky treba fotecky jake brisko jste mneli ve 14tt?? budu moc rada