Bříško nikde:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1433
21.1.12 11:23

Já jsem byla hodně při těle než jsem otěhotněla a bříško začlo přerůstat špeky v 6 měsíci, neinformované okolí si všimlo v 7. měsíci. A pak mi narost pupek jako hrom, to už se nedalo přehlédnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
21.1.12 11:24

Zakladatelko, teda spíš si užívej že ještě bříško nemáš. Mě v druhém těhu vyběhlo snad až v 6 měsíci,ale pak teda bylo pořádné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11502
21.1.12 11:24

Holka, buď ráda!!!! Já už ve 20tt vypadala jak s prvnim před porodem! A kdo se s tim má tahat? Pomalu nic nemůžu dělat, protože se hned zadýcham, ohnout se pořádně nemůžu a to musim ještě 3 měsíce vydržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.1.12 11:28

jinak fotky pupku mám zde v albu až dole… http://www.modrykonik.cz/…ne-i-na-nas/
Vyvěšovat to tu nechci, fotky nejsou zrovna reprezentativní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.12 12:20
Aknyt píše:
jinak fotky pupku mám zde v albu až dole… http://www.modrykonik.cz/…ne-i-na-nas/
Vyvěšovat to tu nechci, fotky nejsou zrovna reprezentativní :oops:

tak tak mam pupik presne ja jako ty v tom 16tt nahore trosku vystouple jinak same moje speky :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
362
29.1.12 14:29

Holky a vždyt to miminko je v tomto týdnu 8 cm dlouhý… může to být vidět na anorektičče ale vy jste holky jako lusk :-) pomeranč se tam ztratí no. já jsem ted 14TT začíná se mi zdvihat bříško a nadšená nejsem…až nedopnu džíny tak budu muset nosit asi furt šaty a sukně…ty tehotenský rifle se mi nelíbi a lacláče už vubec ne, přítel se mě už ptal zda budu nosit taky ty laclače a la maxim turbulenc :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
29.1.12 14:44

Lyžařko a proč se Ti nelíbí ty těhotenský džíny?Vypadají úplně stejně jako normální džíny a ten elastickej pás,co je přes bříško vůbec není vidět,je přes to oblečení,já je mám z HM a jsou fakt super :palec:
Zakladatelko,já taky pořád chtěla bž mít bříško,honem honem,aby to konečně bylo vidět,tak Tě chápu :D Poslední týdny už se nebudeš moct dočkat porodu,až se toho obr bříška zbavíš a budeš zase normální,pohyblivá,ohebná ženská,to mi věř :D Já už dva dny přenášim a už si pomalu nepamatuju,jaký to je nebýt těhotná,bez toho břicha :mrgreen: Už aby bylo dole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.1.12 16:17

JEEEŽIŠ. NA MNĚ TO ZAČLO BÝT VIDĚT AŽ V 6 - 7. MĚSÍCI. V DEVÁTÉM MÁM BŘICHO, ŽE NĚKTERÉ MAJÍ STEJNÉ V PÁTÉM A JAK JSEM RÁDA. SICE JSEM SI PŘIPADÁM JAK VALÍCÍ SE HROŠICE ALE VE SKUTEČNOSTI NA TOM JE VĚTŠINA HŮŘ… CO SE OBLEČENÍ TÝČE, ODCHODILA JSEM POSLEDNÍ DVA MĚSÍCE V LEGÍNÁCH A DELŠÍCH KOŠILÍCH PŘES, JINAK DO PREMAMÁ OBCHODŮ SEM NEMUSELA - ZAPLAŤPÁNBŮH - ANI JEDNOU.
JINAK SOUHLAS S KRISTY 84, UŽ SE NEMŮŮŮŮŽU DOČKAT, AŽ TO BUDE PRYČ. VALÍM SE JAK SUD A ZAČÍNÁM MÍT POCIT MÉNĚCENNOSTI.. PSYCHIKA V TĚHOTENSTVÍ OPRAVDU ŽÁDNÁ SLÁVA V MÉM PŘÍPADĚ. HODNĚ ŠTĚSTÍ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
29.1.12 16:50

Já jsem 14 tt + 5 a taky nic nemám, hubená jsem, 52 kg. Tedy mám jemně nafouklé bříško jako při zácpě, ale dopnu všechny kalhoty i sukně v pohodě, jen jedny se mi zdají méně pohodlné. Moje mamča říká, že když čekala mě, tak začínala v pátém měsíci v nové práci a lidi nepoznali, že je těhotná. Takže v pohodě …

• Citovat
  • Upravit
689
30.1.12 11:59

Je ještě brzy. Já ve 14tt měla taky jen maličko vypouklé. Břicho začalo růst až kolem 19-20tt :lol: Neboj přijde to - ještě si břicha užiješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.1.12 12:35

Ahoj Kristy, no vždy když vidim nějakou čekající maminku v těch džínách s tím pásem až pod prsa tak si vzpomenu na takový ty modrý tepláky co jsme si jako malý holky tahaly k prsům, moda 80.let :-) připadá mi to takový nesexy , stejně jako ty lacláče.. nevím no.. připadá mi že je ted tolik možností jak se v tom těhotenství pěkne, funkčne a přitom i sexy obléci že není třeba se hned schovávat do krtkových kalhotek který udělají z ženskýho těla modré něco…i na těotenství je přeco něco krásnýho a jak jsem zjistila tak nějaký chlapy to bříško přitahuje :-)tak proč ho schovávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.1.12 12:59
lyžařka píše:
Ahoj Kristy, no vždy když vidim nějakou čekající maminku v těch džínách s tím pásem až pod prsa tak si vzpomenu na takový ty modrý tepláky co jsme si jako malý holky tahaly k prsům, moda 80.let :-) připadá mi to takový nesexy , stejně jako ty lacláče.. nevím no.. připadá mi že je ted tolik možností jak se v tom těhotenství pěkne, funkčne a přitom i sexy obléci že není třeba se hned schovávat do krtkových kalhotek který udělají z ženskýho těla modré něco…i na těotenství je přeco něco krásnýho a jak jsem zjistila tak nějaký chlapy to bříško přitahuje :-)tak proč ho schovávat

já nesnášim volný kalhoty nebo lacláče a koupila jsem si v HM těhu kalhoty, úplně slim, vypadaj perfektně a vypadám v tom ještě hubenejší, a přes to trika jako se to nosí klasicky… a vypadá to perfektně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.1.12 14:55

když já nejsem zadnej hubenour 168/60 už ted a mám silný stehna…džíny mi prostě nějak nesedí :-/ jediný moje plus je že jsem hodně stíhlá v pase a plochý břísko…takže za pár mesicu budu vypadat jako matrona asi :-) jsem ráda že už bude teplo a budu moci nosit plátěný kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.10.24 13:40
@mersii píše: Více

Moje máma taky s bříškem na svatbě, které nebylo vidět a nešlo nic poznat. Jsem zvědavá, jak na tom budu já:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí