Malý se málo hýbe

145
21.1.12 16:02

Malý se málo hýbe..

Ahoja, chtěla bych se zeptat,.. V pátek sem byla v nemocnici na „záznam“ kam mě poslala moje gynekoložka a podle doktorů se malý dost málo hýbe,chtěli si mě tam už nechat nakonec mě pustili,ale jestli to nebude v pondělí lepší,tak si mě tam nechají stoprocentně.. :( nevíte někdo,co to znamená,proč mě chcou mít kvuli tomu pod dohledem?A proč se třeba málo hýbe?Ja dneska trochu víc nachodila než normálně a příjde mi,že se malý zas začal víc vrtět v bříšku tak třeba se to do pondělka spraví :potlesk: nemá někdo z vás stejnou zkušenost?Já vím,měla sem se zeptat doktorky,jenže mě to v te chvili fakt nenapadlo.. :D a jinak jsem v 38+2tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
21.1.12 16:10

ahoj,není to proto že už tam nemá tolik místa??mě se málo hýbala už od 36tt,byla tam nacpaná,až jsem z toho porodila,neboj,kdyby to bylo něco vážného a neobviklého,tak tě domu nepustěj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.1.12 16:23

No já si tež myslím,že to je tím že tam má málo místa ale tak to je snad jasné ne :-) tak proto nechápu,proč mě chcou mít pod dohledem a dělatmi ten zaznam co 2hodiny..Mě hlavně štve,že budu zbytečně tolik platit, 100Kč na den není zrovna málo..Zítra budu celý den lítat a uklízet,at se rozhýbe :mrgreen: dnes se mi už nece :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
21.1.12 16:28

jak na to prisli, ze se malo hybe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.1.12 16:36

Právě podle toho záznamu… To ti dají takové dva pásy na bříško a ležíš cca 20min aj víc.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.1.12 16:43

ale je ajsný,že se tam musí méně hýbat,vzdyt tam má málo místene,tak co doktoři šílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
21.1.12 16:43

Mne, kdyz se malo hybaly, tak vetsinou spaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.1.12 16:46

tak nevím, většinou, když se jim zdá, že se málo hýbe, tak ti „zatřesou“ bříškem (je totiž možný, že mímo zrovna jen spí) nebo tě pošlou se projít a pak to zkusí natočit znovu :nevim: těžko říct, já měla monitory „vzorový“ nakonec jsem musela na vyvolání až 13 dní po termínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.1.12 16:48

Jojo mě taky vždycky zatřesou bříškem a právě taky bych řekla že spí :) vždyt když sem doma tak se hýbe,sice ne jak kdysi ale prostě hýbe…Mi to jen vrtá hlavou, nechcu jit do nemocnice chjo.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.1.12 16:52

Tak podle mého doktor musí vědět,ze tam ma málo místa :-( nemelo mimi spíš špatne ozvy? Treba se mu nezdálo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
21.1.12 16:55
Zdenkkaa píše:
Právě podle toho záznamu… To ti dají takové dva pásy na bříško a ležíš cca 20min aj víc.. :?

no ale podle 20 min nemuzou prece delat zavery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.1.12 16:57

Zdenicko, myslim, ze pokud te chtej hlidat, tak vedi proc a od nas to budou jen spekulace. Mne pokud by rekli lehnout, tak neprotetuju, nepatram a verim,,,,,,castejsi je spis podcenovani, tak bud rada, ze se staraji i za cenu pobytu v nemocnici. A myslim, ze to, ze se mimino v polsednich dnech hybe malo asi vi, tak jim ver, pochybuju, ze by meli zajem Te hospitalizovat jen tak. Hodne stesti a at mas ten uzlik brzo v rukach… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.1.12 16:58

Nevím jim prostě pořád vadilo, že spí a nehýbe se  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.1.12 17:00
kikina2004 píše:
Zdenicko, myslim, ze pokud te chtej hlidat, tak vedi proc a od nas to budou jen spekulace. Mne pokud by rekli lehnout, tak neprotetuju, nepatram a verim,,,,,,castejsi je spis podcenovani, tak bud rada, ze se staraji i za cenu pobytu v nemocnici. A myslim, ze to, ze se mimino v polsednich dnech hybe malo asi vi, tak jim ver, pochybuju, ze by meli zajem Te hospitalizovat jen tak. Hodne stesti a at mas ten uzlik brzo v rukach… :palec:

To si také myslim :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.1.12 17:03

kikina2004 > děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...