Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoja, chtěla bych se zeptat,.. V pátek sem byla v nemocnici na „záznam“ kam mě poslala moje gynekoložka a podle doktorů se malý dost málo hýbe,chtěli si mě tam už nechat nakonec mě pustili,ale jestli to nebude v pondělí lepší,tak si mě tam nechají stoprocentně..
nevíte někdo,co to znamená,proč mě chcou mít kvuli tomu pod dohledem?A proč se třeba málo hýbe?Ja dneska trochu víc nachodila než normálně a příjde mi,že se malý zas začal víc vrtět v bříšku tak třeba se to do pondělka spraví
nemá někdo z vás stejnou zkušenost?Já vím,měla sem se zeptat doktorky,jenže mě to v te chvili fakt nenapadlo..
a jinak jsem v 38+2tt..
ahoj,není to proto že už tam nemá tolik místa??mě se málo hýbala už od 36tt,byla tam nacpaná,až jsem z toho porodila,neboj,kdyby to bylo něco vážného a neobviklého,tak tě domu nepustěj ![]()
No já si tež myslím,že to je tím že tam má málo místa ale tak to je snad jasné ne
tak proto nechápu,proč mě chcou mít pod dohledem a dělatmi ten zaznam co 2hodiny..Mě hlavně štve,že budu zbytečně tolik platit, 100Kč na den není zrovna málo..Zítra budu celý den lítat a uklízet,at se rozhýbe
dnes se mi už nece ![]()
Právě podle toho záznamu… To ti dají takové dva pásy na bříško a ležíš cca 20min aj víc.. ![]()
ale je ajsný,že se tam musí méně hýbat,vzdyt tam má málo místene,tak co doktoři šílí
tak nevím, většinou, když se jim zdá, že se málo hýbe, tak ti „zatřesou“ bříškem (je totiž možný, že mímo zrovna jen spí) nebo tě pošlou se projít a pak to zkusí natočit znovu
těžko říct, já měla monitory „vzorový“ nakonec jsem musela na vyvolání až 13 dní po termínu…
Jojo mě taky vždycky zatřesou bříškem a právě taky bych řekla že spí
vždyt když sem doma tak se hýbe,sice ne jak kdysi ale prostě hýbe…Mi to jen vrtá hlavou, nechcu jit do nemocnice chjo.. ![]()
Tak podle mého doktor musí vědět,ze tam ma málo místa
nemelo mimi spíš špatne ozvy? Treba se mu nezdálo něco jiného?
Zdenkkaa píše:
Právě podle toho záznamu… To ti dají takové dva pásy na bříško a ležíš cca 20min aj víc..
no ale podle 20 min nemuzou prece delat zavery
Zdenicko, myslim, ze pokud te chtej hlidat, tak vedi proc a od nas to budou jen spekulace. Mne pokud by rekli lehnout, tak neprotetuju, nepatram a verim,,,,,,castejsi je spis podcenovani, tak bud rada, ze se staraji i za cenu pobytu v nemocnici. A myslim, ze to, ze se mimino v polsednich dnech hybe malo asi vi, tak jim ver, pochybuju, ze by meli zajem Te hospitalizovat jen tak. Hodne stesti a at mas ten uzlik brzo v rukach… ![]()
kikina2004 píše:
Zdenicko, myslim, ze pokud te chtej hlidat, tak vedi proc a od nas to budou jen spekulace. Mne pokud by rekli lehnout, tak neprotetuju, nepatram a verim,,,,,,castejsi je spis podcenovani, tak bud rada, ze se staraji i za cenu pobytu v nemocnici. A myslim, ze to, ze se mimino v polsednich dnech hybe malo asi vi, tak jim ver, pochybuju, ze by meli zajem Te hospitalizovat jen tak. Hodne stesti a at mas ten uzlik brzo v rukach…
To si také myslim ![]()