Neplodnost bez příčiny, nikdy těhotenství, ale nakonec přesto mat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.8.19 13:59

:( Neplodnost=výsledek :O :) :(

Ahojky dělám takový menší průzkum a ptám se dlouhodobých snažilek nebo bývalých snažilek, které nemají pro neplodnost vysvětlení tj. Opravdu žádný problém a zároveň nikdy neotěhotněly, a to ani na chvíli tj. biochemicky, mimoděložne ap. A přitom po čase otěhotněly a porodily, může být i IVF

1)kolik vám je let( jestli nechcete psat věk nemusíte, nebo anonym) 2)napište po jaké době se vám podařilo otehotnět, ještě jste ve fází snažení nebo nikdy.

1. jak? Ivf, iui, přirozeně…
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.8.19 14:03

29let… 4 roky snazeni a tvrzeni ze jsme zdravi. Pozdeji zjistena celiakie a po diete se ihned zadarilo. Nyni 25tt.

• Citovat
  • Upravit
14046
22.8.19 14:11

Neznámá příčina neplodnosti, děti po IVF, 4 měsíce po porodu pak jeden přirozeně, po pár letech ZT v 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.19 14:19

Snaha od pětadvaceti, prvé dítě po x IVF ve dvaatřiceti, druhé dítě přirozeně v devětatřiceti (prvé přirozené početí za 13 let bez ochrany).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.19 14:19

Já naprosto zdravá, muže v CARu vychvalovali, jaký má kvalitní materiál a přitom se nedařilo.
33 let, 2 roky snažení, 2× IUI, 1× IVF, nakonec na potřetí IUI se povedlo.

• Citovat
  • Upravit
185
22.8.19 14:35

Ahoj, my se snazime cca 2 roky.. manzel spermiogram nadstandartni dle Dr. ja hormonalni profil v poradku, v cervnu operaci - diagnosticka laparoskopie, vse v poradku. Zkouseli pruchodnost vejcovodu a jednomu to trvalo dele, ale jinak vse v norme.. v lednu 2020 jdu na preventivni na gyndu a kdyz nic do ty doby tak doporuceni do CAR 8o cemuz jsem se chtela vyhnout, ale uz neverim, ze se to povede :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.19 15:27
@Anonymní píše:
29let… 4 roky snazeni a tvrzeni ze jsme zdravi. Pozdeji zjistena celiakie a po diete se ihned zadarilo. Nyni 25tt.

Tak to je něco 8o no i v tom může být tedy zakopaný pes. A jak se celikalie projevila? A jak to na tu neplodnost působí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.19 15:48

První dítě na první pokus, pak 15 let neúspěchu. Podle mudr nebyl nikde problém, všechno ok.Po těch 15 letech druhé dítě přirozeně.

• Citovat
  • Upravit
1939
22.8.19 17:46

Ja se snazila se dvema ruznymi partnery cisteho casu asi 3,5 roku…s prvnim 2,5 roku- ani naznak tehotenstvi…s druhym, nyni jiz manzelem- neco pres rok…zacali jsme okamzite resit s CARem (kvuli mym predchozim nezdarum a taky nasemu veku- ja v te dobe 29, partner 32)…prvni iui nezdar, pak mi nasli nejakou beznou pohlavni bakterii (pry ji ma az tretina pohlavne zijicich lidi, nepamatuji si nazev- mozna ureoplasmata?)- prelecili me atb, partnerovi udelali testy (nebylo treba ho prelecovat), 2. iui uspesna, ale skoncilo to zamlkle…po 4 mesicich od potratu jsem otehotnela spontanne…jsem 34. tt…drzi palce, at se co nejdriv vsem snazivcum zadari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.19 19:37
@Anonymní píše:
Tak to je něco 8o no i v tom může být tedy zakopaný pes. A jak se celikalie projevila? A jak to na tu neplodnost působí

Nijak se neprojevovala (teda ne zasadne- jen jsem hubena problemy s chudokrevnosti). Zjistilo se to nakonec v CAR kdyz jsem si vynutila imunologicke vysetreni misto ivf. IUI bylo neuspesne a kdyz jsem zacala vic hlidat cykly a delat testy okolo terminu ms tak jsem zjistila 2× biochemko (minimalne). Zpusobovalo to ze ma imunita to zabijela hned na zacatku :nevim:
Dr. Malickova ktera to zjistila rikala ze to tak casto byva kdyz je vse ok. Ze je celiakie skryta a pak se hned zadari. Podle stavu strev jsem ji mela od malicka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex