Těhotenský test - mohu být těhotená?

15.7.24 12:33

.... test

Krásný, Dobrý den.
Zítra jdu k doktorovi, ale nervozita mi nedá se alespoň zeptat jestli je nějaká malinká šance.
Ms mám nepravidelnou.
Dnes mám zpoždění 14 dní, 2 dny zpátky jsem dělala tt a byl jasně pozitivní a hned další po něm už jen slaba čárka. Od té doby dělám test snad každou chvíli a ani náznak druhé čárky.
Bt mám 36.9 což je divné mívám tak 35.5 max 36.5.
Je tam nějaká malá šance, že mohu být těhotná?
Děkuji moc všem za jakoukoliv odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
222
15.7.24 12:53

Možná biochemické tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZinaJudita1
15.7.24 13:24

Njn, asi tak, pokud TT není opakovaně pozitivní a nesílí, pak zřejmě těhotná nejsi.
Zítra uvidíš u doktora na UZ, pokud tam nic nebude, tak je to jasné. Max by tě ještě poslal na test z krve, ale to pochybuji, že by zbytečně dělal, pokud je TT již negativní a na UZ nic neuvidí. Netrap se tím a rovnou se s ním poraď, jak postupovat, když plánuješ těhotenství. Co máš dělat, abys to podpořila. Pokud jsi neměla žádné zdravotní problémy a nepotřebuješ nějaká vyšetření, pak se můžete ještě snažit. Opět tu nevidím věk, tak nevím, zda je na Car brzo. Ale ber aspoň nějaké vitamíny a doplňky ;)

• Citovat
  • Upravit
16.7.24 13:24

Tak těhotná nejsem, v děloze nic nevidí. Mám přijít příští týden pokud nedostanu ms. Mám zvětšenou sliznice a za ní tekutinu takže se blizi menstruace. Děkuji všem za odpovědi, které jste mi dali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí