Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný, Dobrý den.
Zítra jdu k doktorovi, ale nervozita mi nedá se alespoň zeptat jestli je nějaká malinká šance.
Ms mám nepravidelnou.
Dnes mám zpoždění 14 dní, 2 dny zpátky jsem dělala tt a byl jasně pozitivní a hned další po něm už jen slaba čárka. Od té doby dělám test snad každou chvíli a ani náznak druhé čárky.
Bt mám 36.9 což je divné mívám tak 35.5 max 36.5.
Je tam nějaká malá šance, že mohu být těhotná?
Děkuji moc všem za jakoukoliv odpověď
Njn, asi tak, pokud TT není opakovaně pozitivní a nesílí, pak zřejmě těhotná nejsi.
Zítra uvidíš u doktora na UZ, pokud tam nic nebude, tak je to jasné. Max by tě ještě poslal na test z krve, ale to pochybuji, že by zbytečně dělal, pokud je TT již negativní a na UZ nic neuvidí. Netrap se tím a rovnou se s ním poraď, jak postupovat, když plánuješ těhotenství. Co máš dělat, abys to podpořila. Pokud jsi neměla žádné zdravotní problémy a nepotřebuješ nějaká vyšetření, pak se můžete ještě snažit. Opět tu nevidím věk, tak nevím, zda je na Car brzo. Ale ber aspoň nějaké vitamíny a doplňky ![]()
Tak těhotná nejsem, v děloze nic nevidí. Mám přijít příští týden pokud nedostanu ms. Mám zvětšenou sliznice a za ní tekutinu takže se blizi menstruace. Děkuji všem za odpovědi, které jste mi dali