0,5 litru tekutin před spaním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
0,5 litru tekutin před spaním
Holky prosím o vaše názory,
chlapeček 19 měsíců mi začal po odstavení dost pít před spaním, vypije 200 UM + vodu někdy až 300ml. Usíná s lahvičkou, má ten nejmenší průtok a když mu dojde voda dřív než usne, tak řve že chce ještě
Říkám si, že když chce tak proč mu vodu nedát..navíc přes den to s pitím nepřehání. Ale vždycky to v něm večer žbrundá, má pupek jak balon..tak se bojim, abych mu neubližovala tím že mu tolik vody dám.. Co myslíte? Tolik tekutin na jednou..Asi není dobré, aby se to stalo zvykem..Ale zase si říkám..čistá voda. Poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi to není dobré, zatěžuje to ledviny. Dudlík asi nemá, že? Proto si myslím, vyžaduje flašku. Malý to měl podobně, ale nevypil toho zase tolik. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinka8 dcerka tohle dávala v mléku… Jsem zvědavá, jestli byla ubližovaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono je otazka, kam to pujde. Vnoci spi bez prerusrni? Plina stiha? Je to zlozvyk, hlavni problem by nastal, kdyby se ti zacal v noci budit a vyzadovat flasku, protoze nektere deti jsou schopne se postupne budit cadteji a casteji.
Moje deti tez usinaly s flaskou, byla to velka pomoc, ale posledni z toho mel zlozvyk a lezla jsem z toho pozdi, kazdou noc durch nebo prebalovani po 2h, neustale buzeni na piti. Docela se mi ulevilo, kdyz jsem ho flasky zbavila.
Takze to vecetni pit byvh neresila, ale jakmile by se vzbudil v noci, zacla byvh to resit, aby ses nedostala do bludneho kruhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
Asi to není dobré, zatěžuje to ledviny. Dudlík asi nemá, že? Proto si myslím, vyžaduje flašku. Malý to měl podobně, ale nevypil toho zase tolik.
Dudlík nechce no. Čím je starší, tím víc chce dadlat flašku..i přes den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinka8 Jako bys mluvila o mém synovi. A jí ti hezky? Protože můj malý je schopný se celý den nalívat vodou a vůbec nejíst. Navíc mi připadá, že ho jídlo jaksi „zdržuje“ a nebaví…
Od malička nejedlík a pijan, no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 píše:
No ono je otazka, kam to pujde. Vnoci spi bez prerusrni? Plina stiha? Je to zlozvyk, hlavni problem by nastal, kdyby se ti zacal v noci budit a vyzadovat flasku, protoze nektere deti jsou schopne se postupne budit cadteji a casteji.
Moje deti tez usinaly s flaskou, byla to velka pomoc, ale posledni z toho mel zlozvyk a lezla jsem z toho pozdi, kazdou noc durch nebo prebalovani po 2h, neustale buzeni na piti. Docela se mi ulevilo, kdyz jsem ho flasky zbavila.
Takze to vecetni pit byvh neresila, ale jakmile by se vzbudil v noci, zacla byvh to resit, aby ses nedostala do bludneho kruhu.
Vždy aspoň jednou přebalujem a převlékáme. V noci se zatím nebudí. Do roka a půl se mi budil skoro po hodině v noci na kojení a tak jsem byla ráda za odstavení a při představě, že by mohlo nastat to samé s flaškou? Néééé.
Já to nechci nějak vyhrocovat, ale mám starost o ty ledviny no..
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabizej piti pres den, ruzne caje, redene dzusiky (1:5), hodne polevek.
V 19 mesicich by tak pit nemel. Takovy zvyk mu muze branit v odnauceni od plenek, protoze dite ma pit nejpozdeji 1 hodinu pred spankem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
@bublinka8 Jako bys mluvila o mém synovi. A jí ti hezky? Protože můj malý je schopný se celý den nalívat vodou a vůbec nejíst. Navíc mi připadá, že ho jídlo jaksi „zdržuje“ a nebaví…Od malička nejedlík a pijan, no…
Absolutní nejedlík, ale lepší se to, teď bych řekla že už celkem jí. Ale kdyby to šlo, tak by mohl pít od rána do večera mléko a nic jiného..to přetrvává. No a když jíme, tak musí aspoň malovat, málo kdy jen sedí a jí.. z toho už jsem taky a nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivca80 píše:
Nabizej piti pres den, ruzne caje, redene dzusiky (1:5), hodne polevek.
V 19 mesicich by tak pit nemel. Takovy zvyk mu muze branit v odnauceni od plenek, protoze dite ma pit nejpozdeji 1 hodinu pred spankem.
Přes den nabízím pořád..No je to zlozvyk ![]()
Zkusím to nějak usměrnit, ale bez pláče to asi nepůjde..Postupně a pomalinku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinka8 Přesně, taky nemůže jen sedět a jíst.
Ale tak já už jsem si celkem zvykla, protože kdybych to měla pořád řešit, tak už jsem v blázinci. Neříkám, že to není i moje chyba, určitě jsem mohla něco udělat jinak a být v jistých věcech důslednější, ale bylo to první dítě, tak jsem taky jako prvomatka nasekala pár chyb.
Hlavně jsem byla vždycky ráda, když jsem do něj aspoň nějaké jídlo dostala, takže už jsem moc neřešila, jakým to bylo způsobem (nahánění s jídlem, jídlo u tv, apod.
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
@bublinka8 Přesně, taky nemůže jen sedět a jíst.Ale tak já už jsem si celkem zvykla, protože kdybych to měla pořád řešit, tak už jsem v blázinci. Neříkám, že to není i moje chyba, určitě jsem mohla něco udělat jinak a být v jistých věcech důslednější, ale bylo to první dítě, tak jsem taky jako prvomatka nasekala pár chyb.
Hlavně jsem byla vždycky ráda, když jsem do něj aspoň nějaké jídlo dostala, takže už jsem moc neřešila, jakým to bylo způsobem (nahánění s jídlem, jídlo u tv, apod.
).
Přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevím asi to není to nej rozhodne nedostatkem tekutin trpět nebude. U nás opačný extrém tohle množství nevypije za celý den, voda, čaj šťáva, polévky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vcielka píše:
nevím asi to není to nej rozhodne nedostatkem tekutin trpět nebude. U nás opačný extrém tohle množství nevypije za celý den, voda, čaj šťáva, polévky
Jsou to lumpové, ach jo no, pořád je co řešit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit