Odpolení přesnídávka - obměna?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odpolení přesnídávka - obměna?
Ahoj, ráda bych radu. Mám skoro půl ročního chlapečka. Už přikrmujeme asi tak měsíc a půl. Odpolení jídlo je v poho, ale ke sváče jí pořád jen jablko banán hrušku, nebo to michám dohromady a někdy mu dávám i kupovanou přesnídávku. Můžete mi poradit co mu mám ještě dávat, když to budu připravovat sama doma? to kupovaný chutná všechno stejně. díky za radu Klaris
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Klariska79 já dělala dom. přesnídávku krom Tebou zmíněného z broskví, meruněk, jahod, malin, borůvek…ale to jaksi nevím jestli teď v zimě seženeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba mrkev s jablkem? Akorát ne strouhaný, jak to známe, ale namixovaný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klariska79 Zkus mu tam přimíchat bílý jogurt, já už ho taky dávala od půl roku. Jinak myslím, že je v pořádku střídat ovoce, až třeba za měsíc za dva můžeš místo ovoce zkusit chleba s lučinou apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se taky kupovany zdaj vsechny stejny, jablecny.. ale rekla bych ze malymu stejny neprijdou
jahodovou mi nesni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co švestky? Nebo švestková přesnídávka, ta chutná přece jen trochu jinak, ty švestky jsou tam takové výraznější… Já třeba míchala i některé druhy ovoce a zeleniny. Jak už tu někdo psal: jablko+mrkev, nebo třeba jablko+dýně, hruška+dýně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju Kaki, je měkké a dětem fakt chutná. Sice je to exotické, ale já bych v tom problém neviděla - to je banán taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://exoticke-ovoce.coajak.cz/…ky-popis.htm - je to výborné, vypadá to trochu jako velké rajče, mají snad ve všech supermarketech, ale pozor, musí být měkčí, jak je tvrdé, není to ono. Ale ne zase úplně rozbředlé. Je to opravdu velmi sladké a dětem chutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
Co třeba mrkev s jablkem? Akorát ne strouhaný, jak to známe, ale namixovaný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina urcite taky zkusím, dik za radu..i když vlastně nebyla pro mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaki je super! na jahody a broskve bacha, obsahují kyseliny-alergeny, které mohou vyvolkat atopickou reakci… my jsme hrstku jahod léčili 3 měsíce kortikoidy!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já rozmačkala avokádo s banánem, oba kluci si moooc pochutnali a navíc je to i výžiný! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit