Přecházení na jiné mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
3.1.15 10:39

přecházení na jiný mleko

Maminky potřebuji poradit mam 2 měsiční mimčo. na začatku měl comfort nutrilon, ale začal mít už stoho zelenou stoličku tak se přešlo na sunar 3dny mi to papal a další dny už odmíta mličko :( parkrát se pozvracel je normalní když se přechazí na jiny že po 3 dnech odmíta? :( nevím si rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
3.1.15 10:50

Proc jste prechazeli? Kvuli zelene stolici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.15 10:54

Ano měl jí dlouho zelenou :( tak mi doktorka řekla at zkusím mleko a stolice je už žluta ale 3 dny mi papal a už odmíta sunar nevím proc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.1.15 10:55

Ja ten Nutrilon neznam, mame Bebu a od zacatku zelenou stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.15 10:59

Mel dietní comfort nevím zda mam zkusit bebu :( uz si nevím rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
3.1.15 11:01

Ta zelená barva je myslím u UM normální (kvůli přidanému železu či tak něco), jestli měla stolice správnou konzistenci a malý si nestěžoval, tak klidně zůstaňte u toho původního mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.1.15 11:02

Po nasi Bebe je zelena stolice normalni. Byt tebou, zjistim si, jestli i po vasem Nutrousi neni normalni. A jestli jo a nebyly potize, ja bych se k nemu vratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.15 11:07

Stolice byla vodnata, zelena a jinak kajdil 1,az 2 krat denne nebyl to prujem..v lekarne rikala ze ten comfort je dietní a stravitelny ze by nemela bejt zelena. u sunaru jsme 5den mam počkat zda si zvykne třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
3.1.15 11:09

My jsme presli z nutrilonu na bebu, z beby na sunar a nakonec na babylove a nikdy nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.15 11:12

Mě jedl 3 dny sunar bez problemu, 2 dny odmíta uplně :( nevím v cem je problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.1.15 11:32

Já kupovala dítku mléko, které bylo zrovna v akci a bylo jí celkem jedno, co jsem jí do té flašky dala. Ale byla už větší, 5 měsíců. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.15 12:02

A jak dlouho trva nez si mimco zvykne na jiny mliko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
3.1.15 12:12

@kattynka19 Taky mám dvouměsíční miminko na nutrilon comfort. Stolici má pravidelně zelenou a jsem ráda, že se jednou či dvakrát za den vykaká. Jednou jsem se zkoušela vracet k HIPP či obyčejnému nutrilonu a měli jsme z toho hrozné problémy. Zvracel, či měl opět zácpu. Vrátila jsem se zpátky k nutrilon comfort a je zase spokojené mimi. Pokud nejsou děti kojené, je zelená stolice normální, neznačí to, že by měl něčeho málo, pokud ti i dost čůrá.. tak mi to řekla doktorka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
3.1.15 12:19

@kattynka19 My měly taky nutrilon a malý měl taky zelenou stolici tak jsem přešla na hipp. Jinak není normální když má dítko na um zelenu stolici tam je něco špatně. Většinou by se mléko mělo měnit až po 14 dnech ale pokud malému sunar nechutná tak bych přešla hned na jiné.

• Citovat
  • Upravit
832
3.1.15 20:17

@Soňa Zacharová - to neni pravda, me doktor primo rekl ze po Nutrilonu muze byt zelene hovinko
@kattynka19 - nas prcek mel po Nutrilonu zelene hovinko, a nez si zvykne muze to klidne trvat u citlivych miminek i 6 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí