Přecházení na jiné mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
přecházení na jiný mleko
Maminky potřebuji poradit mam 2 měsiční mimčo. na začatku měl comfort nutrilon, ale začal mít už stoho zelenou stoličku tak se přešlo na sunar 3dny mi to papal a další dny už odmíta mličko
parkrát se pozvracel je normalní když se přechazí na jiny že po 3 dnech odmíta?
nevím si rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano měl jí dlouho zelenou
tak mi doktorka řekla at zkusím mleko a stolice je už žluta ale 3 dny mi papal a už odmíta sunar nevím proc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ten Nutrilon neznam, mame Bebu a od zacatku zelenou stolici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mel dietní comfort nevím zda mam zkusit bebu
uz si nevím rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta zelená barva je myslím u UM normální (kvůli přidanému železu či tak něco), jestli měla stolice správnou konzistenci a malý si nestěžoval, tak klidně zůstaňte u toho původního mléka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po nasi Bebe je zelena stolice normalni. Byt tebou, zjistim si, jestli i po vasem Nutrousi neni normalni. A jestli jo a nebyly potize, ja bych se k nemu vratila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stolice byla vodnata, zelena a jinak kajdil 1,az 2 krat denne nebyl to prujem..v lekarne rikala ze ten comfort je dietní a stravitelny ze by nemela bejt zelena. u sunaru jsme 5den mam počkat zda si zvykne třeba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme presli z nutrilonu na bebu, z beby na sunar a nakonec na babylove a nikdy nebyl problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě jedl 3 dny sunar bez problemu, 2 dny odmíta uplně
nevím v cem je problem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala dítku mléko, které bylo zrovna v akci a bylo jí celkem jedno, co jsem jí do té flašky dala. Ale byla už větší, 5 měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattynka19 Taky mám dvouměsíční miminko na nutrilon comfort. Stolici má pravidelně zelenou a jsem ráda, že se jednou či dvakrát za den vykaká. Jednou jsem se zkoušela vracet k HIPP či obyčejnému nutrilonu a měli jsme z toho hrozné problémy. Zvracel, či měl opět zácpu. Vrátila jsem se zpátky k nutrilon comfort a je zase spokojené mimi. Pokud nejsou děti kojené, je zelená stolice normální, neznačí to, že by měl něčeho málo, pokud ti i dost čůrá.. tak mi to řekla doktorka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattynka19 My měly taky nutrilon a malý měl taky zelenou stolici tak jsem přešla na hipp. Jinak není normální když má dítko na um zelenu stolici tam je něco špatně. Většinou by se mléko mělo měnit až po 14 dnech ale pokud malému sunar nechutná tak bych přešla hned na jiné.
- Citovat
- Upravit
@Soňa Zacharová - to neni pravda, me doktor primo rekl ze po Nutrilonu muze byt zelene hovinko
@kattynka19 - nas prcek mel po Nutrilonu zelene hovinko, a nez si zvykne muze to klidne trvat u citlivych miminek i 6 tydnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit