Bramborový salát pro roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
bramborový salát pro roční dí
Ahoj,
Předem bych chtěla popřát všem uživatelkám krásné a klidné prožití vánočních svátků, hodně štestí a zdraví do nového roka!
A teď k tématu, včera jsem připravovala salát, no jako tradičně sem toho uvařila moc takže mi zbyla zelenina vařená, brambory, vejce. Nedala jsem tam vše byl by toho kotel a co pak s tím. Původně jsem myslela že malému uvařím jen brambor a filet z kapra v troubě, ale když mi to zbylo tak jsem mu uděla spešl salát. Zelenina, hrášek, vejce a teď přemýšlím čím to spojit? Jogurtem? To je jediné co by šlo, ale nevím asi to mňamka nebude! Poraďte prosím!
Co vaříte vaším prckům k štedrovečerní večeři vy? Díky za inspiraci!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dcera mela loni salat sjogurtem a letos ho dostane znovu. Opravdu ji to chutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to nespojovala ničím - nechala bych malého vyzobat, co by chtěl. Spojené mi to přijde moc velká změna na to, aby to jedl. Nepíšeš, kolik malému je…
Ale nevím, každě dítě je jiné, třeba sní nakonec ten váš salát.
Jinak my děláme pro děti řízky s rýží, ale jsou to nejedlíci a nepozřou ani brambory.
A my klasika. Krásně si to užijte!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieSy píše:
Dcera mela loni salat sjogurtem a letos ho dostane znovu. Opravdu ji to chutnalo
Hm, tak vida! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandule121 píšu v úvodu. Je mu rok. Nadpis se nějak nepovedl. Náš asi ne. Máme ho dost ostrej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn bude mit proste „salat“ z brambor, mrkve, pastiňáku a vajíčka. K tomu mu upeču kuře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vrtul spojila bych to jogurtem nic jinýho mě ani nenapadá
jen bych zkusila jestli to bude jíst. Dceři je pět a salát prostě nejí takže má k večeři jen brambory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plomba dala jsem tam ty samé suroviny. A ty to ničím nespojíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo tam přidám trošku másla a rozšťouchám, mě se to s tím jogurtem nějak ekluje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já do salátu dávám jogurt normálně
dávám modrého klasika, ten není tak kyselý + teda přidávám i majonézu, ale s tím jogurtem mi to šmakuje víc, než jen s majonezou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vrtul Ne, prijde mi, že se to vajíčko tam mezi zeleninou hezky rozpadlo a tak tam nebudu nic přidávat. Radši mít jistotu, že to bude syn jíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč by ne jogurt..je to lehčí varianta majonezy..spoustu lidí to tak dělá..já dělám taky dva..jeden pro syna a jeden pro chlapa
a k tomu dostane pečenýho lososa.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje malá měla loni necelý rok a dělala jsem ji salát jen brambor a jablíčko s jogurtem. Chutnalo ji to. Letos bude mít bramborovou kaši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katula1234 já vím taky ho tam dávám ale půl napůl s majolkou. Samotnej jogurt nevím. Jogurt se zeleninou??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, prostě salát z toho, co mrně jí/může, spojit jogurtem a hotovo. Případně trošku něčím dochutit kdyby se „nepovedl“
dostane i kapra, na páře nebo másle s bylinkama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit