Do kolika měsíců dáváte skleničky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
do kolika měsíců dáváte skleničky?
Zdravím maminky, jen by mě zajímalo do kolika měsíců jste dávali skleničky k obědu? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Davala jsem jen obcas, dokud jedl mimini slichticky. Kolem roku mu to nejelo, to dostal posledni sklenicku. Presnidavky prestal jist tak nejak v podobnem obdobi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvni syn melnekdy sklenicku jeste ve 2,5 letech v miniskolce, kdyz jsem nestihla uvarit a dat mu s sebou obed. Ale jakoze pravidelne sklenicky tak do 10 mesdicu, pak ccado 15 mesicu domaci mixovanou stravu a pak normalni jidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc nechápu dotaz - jako výhradně? To nikdy. Ovšem doteď, když nestíhám, skleničku klidně dám. Tak jednou za dva měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi jsou 2 roky a přesnídávku (ovocnou) jí občas i teď, já si ji dám občas taky a ty masozeleninové jsem dávala (na cestách) tak do roku a 3/4 (některá ta jídla jsou až do tří let).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy. Syn měl zatím do tří let asi 3. Dcera 10 měsíců ani jednu. Vařím jim doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky. Mě malej právě moc domácí nechce.Je mu skoro 15 měsíců a nejí mi ani ovoce ani zeleninu. Myslím syrové. Prostě mu to asi nechutná, nevím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopeckovic11
Jen první příkrmy.
Tak velkému už zkus nutit normální jídlo co vaříš pro vás, jen si to dochuťte až potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syrové ovoce a zeleninu nejí ani můj skoro 3 leťák. Jinak on jako hodně velký nejedlík vyrostl na brokolicové a hráškové polívce a na UM. Skleničky masozel. nemohl- jsou v nich alergeny. Ovocné jí v pohodě i teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak do roka (už ty talíře, ne skleničky), pak už vůbec. Jedl to co my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopeckovic11
Mám skoro stejně starého, skleničky dávám, když nestíhám nebo jsme na cestách, jinak vařím bez soli a ostrého koření. Syrovou zeleninu taky moc nemusí, ale dělám mu zeleninové polévky, do bamborové kaše přidám vařenou mrkev nebo dýni, snažím se, aby alespoň v jednom jídle denně měl tak třetinu porce tvořenou zeleninou. Ovocné přesnídávky občas přihodím do jogurtu nebo tvarohu, ale radši má čerstvé a sní ho každý den dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má 17m a dneska měl k obědu. Nestíhala jsem vařit, asi ještě dlouho budu mít na tyhle případy nějakou v záloze. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám „skleničky“ i 20ti měsíčnímu
Teda spíš kupuju ta jídla v mističkách 1-3 roky.. Jemu to chutná a když nevařím nebo to není vhodné pro děti, tak mu to s klidem dám. Jinak jí s náma. Přesnídávky papá stále.
- Citovat
- Upravit