Do kolika měsíců dáváte skleničky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dávala jsem jen hodně výjimečně, ale tuším, že kolem roku už jsem do něj žádnou nedostala:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejstarší ještě po druhém roce, měl je i pro sichr v jeslích, když odmítal jíst. Nejstarší dcera je nikdy pořádně nejedla, prostě jí to nejelo. Druhá je jí občas pořád, ale je nemocná a normální jídlo nejí. A naší nejmladší nešmakujou, ale zase vypadá, že bude až do puberty jíst výhradně jogurty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala jen příležitostně, starší měl párkrát ještě ve 2,5 letech, strašně rád to dojížděl po mladším, kterému to naopak nikdy moc nechutnalo a od roka sklenku nikdy neměl. To mi připomíná, že jsme před měsícem byli na výletě, já mu nakoupila drahé menu od Hipp, nechala mu to ohřát a letělo to do koše, protože synátor to vzal do pusy, vyvalil oči a vyplivl to ven. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovocné do teď (už jen kapsičky)… 2 letému dítěti.
Masozeleninové do cca 12 měsíců, pak už se jedlo normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Staršímu ještě někdy po roce, měl je rád. Měla jsem je jako zálohu, často máme jídlo nevhodné pro tak malé dítě. Mladší je na nich téměř výhradně ještě pořád. Pomalu mu do toho míchám domácí, když něco mám. Přiznám se, že mě strašně nebaví vařit pro mimina.
- Citovat
- Upravit
@kopeckovic11 do roka pravidelne, pak uz to mala nechtěla
Rizek a trosinku salátu klidne dej ochutnat…hezké svatky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy mu to moc nejelo, takže jsem dávala výjimečně, když jsem nestihla uvařit tak do 10 měsíců. Okolo roka jsem ještě občas zkusila, ale nedostala jsem to do něj, nejí ani takové ty různé mističky od Hipp apod.. Cca od roka už hodně vyžaduje, aby jídlo mělo strukturu, dalo se to kousat. Od těch 10M mi už nesní ani žádnou kaši, cokoli namačkaného, nastrouhaného… Jinak syrovou zeleninu a ovoce začal víc jíst až teď, co mu dorostly špičáky a stoličky.
Příspěvek upraven 23.12.14 v 14:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam i ted v 16 mesicich, kdyz nekde jsme nebo nestihnu uvarit. A ovocne davam porad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně jsem vařila, ale když jsem to nestihla nebo nebylo vhodně, to co jsme jedli mi, dostal skleničku asi do dvou let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopeckovic11 Dávala jsem výjmečně, většinou jen na cestách, na dovolené. Poslední někdy si ve 14 měsících. Ještě mám ve skříni pár kousků, což mi připomíná, že to budu muset někomu udat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceri zacalo nase jidlo chutnat az okolo 20 mesicu. Do te doby jsem kombinovala sklenicky a pokusy o domaci stravu. Sklenicku mela jednu na 2 dny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od začátku synovi vařím, skleničky byly jen na cesty. Nyní je mu 26 měsíců a pokud někam jedeme a vím, že nestíháme jídlo, má je i dnes. Ale není to často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy
jen o dovolené.
Ale takové to mixované měla starší do roka, mladší asi to 14 měsíců, pak mi to nechtěli a jedly to, co my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem vám moc děkuji za odpovědi a přeji vám krásné svátky, hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit