Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RadkaOR mám strach že tam bude zas prázdno ale naděje umírá poslední pořád si říkám že už by měli být dávno vidět ale někdo je má opravdu až po ms zmeškané tak pořád ta naděje je
Ahojky tak vcera na testiku slabi dusik tak jsem si volala dr tak me hned vzal. Tak sliznice neodesla ma 3,5mm tak si mam udelat testik ve ctvrtek a v patek prijit. ![]()
@žoržeta Jeje holka, přála bych ti to moc… Ale na druhou stranu, co má se stát se stane. Neboj se. Na každého čeká štěstí, jen si ho musí každý najít sám..
Bát se neí čeho. Jestli těhotná jsi, bude to tam. Jestli nejsi nebude…
Nebůj! I kdyby…
@Brooucinda jj mame to v osudu napsane. U me je to jak uz jsem zazila to Zt tak ma clovek strach aby se to neopakovalo pak doktor me nenechal vycistit a ja 4 mesice trpela bolestma pak jsem presla k jinemu dr a ten me z toho dostal. Vrylo se mi to do pameti a smazat to nejde to je ten muj strach. Ale verim pokud tam je ze je v poradku. Priznaky by odpovidaly. dekkuji za velkou podporu to cloveka pozvedne. ![]()
@žoržeta Neboj se. Potratila jsem ve 14tt. Vím o čem mluvíš. Ale abych ti dala vzpruhu, máme 8měsíčního chlapečka ted v postýlce spokojeně oddychujícího… ![]()
@Brooucinda to je krasne dekuju. Ja mam doma 4,5letou princeznu moc se tesi na sourozene nejhorsi pro me bylo kdyz se to stalo bylo 5 dni do stedreho dne a mala malovala jeziskovi a namalovala jen miminko pritom nic nevedela, to byl snad nejhorsi moment. chtela jsem jim to dat pod stromek a bohuzel. Tak ted mi nezbiva jen verit
@žoržeta Asi tak. Pro mě to bylo horší v tom, že to bylo první těhotenství. Ty už doma prcka máš… Dej všechnu lásku kočeně a na pupík se neupínej. Jak říkám co má se stát, to se taky stane… ![]()
Hodně štěstí a hlavně dej vědět, jo? ![]()
@Brooucinda urcite dam. Davam ji lasku plnymi dousky je to zlaticko. Jen si rikam ze tech prekazek uz jsem prekonala dost ze uz by to prijit mohlo. Dekuju za podporu
@žoržeta Vůbec nemáš za co. Já si taky kolikrát řeknu kdy už se to konečně obrátí (řešíme velký problém v rodině od nového roku) ale bohužel. Zatím asi nenadešel čas, takže ti můžu říct, že až ten čas přijde bude to ten správný čas
Pa a napiš