1. narozeniny

Anonymní
4.1.12 15:27

1. narozeniny

Ahojky, prosím o radu. Synkovi bude příští týden 1 rok a tento víkend bychom chtěli udělat rodinnou oslavu. Všem jsem to řekla měsíc dopředu, aby si např. i v práci mohli naplánovat službu atd. Dnes volala tchyně, jak se máme atd. a v kolik je oslava. Manžel řekl, že v 14:00 (předtím jsem to už několikrát říkala) a ona na to, že její přítel je v práci a nejspíš přijedou nebo jestli přijede později jen on kolem páté. Docela mě to štve, protože to už bude malej unavenej a nebude s ním žádná řeč. Jasně jsem jim řekla datum a čas kdy bude oslava a oni si prostě nemohou ten jeden den naplánovat. Už to takhle bylo i se svátkem malýho. Teď teda nevím, zda máme počkat s dortem, rozdáváním dárků atd. až přijedou nebo to udělat bez nich. Nebo mi tu každá z Vás napíše, že to moc řeším… :think: Omlouvám se za anonymitu, ale manžel sem občas také chodí a nechci, aby to četl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.1.12 15:32

nečekala bych věděli to nezařídili si to jejich problém.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
4.1.12 15:33

Tohle mě taky vždycky naštve.Pokud budete mít na oslavě víc lidí a příbuzných, kteří přijdou „včas“ tak bych se držela programu a oslavila bych to od těch 14hod. přece jen jsou to synovy narozeniny, tak by si je měl užít když bude ještě čilý.Tchýně má v tomto smůlu.Neřeknu kdybys to oznámila na poslední chvíli, ale takto bych se na ni vyprdla.A jak přijde, tak dostane kus dortu a můžete se snyem ukázat co dostal a tak.To bych udělala já…

• Citovat
  • Upravit
10937
4.1.12 15:33

Ahoj, já bych nečekala. Normálně bych načla dort, dala dárky ať si to taky užije malý, stejně mu to jěště nebude moc docházet, o co jde. Kačka když měla rok, tak jsme slavili na dvakrát. Nehrotila bych to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 15:36

Moje neteřinka bude mít také v lednu 1. narozky-19.1…ale zatím o žádné oslavě nevím.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
4.1.12 15:42
Anonymní píše:
Moje neteřinka bude mít také v lednu 1. narozky-19.1…ale zatím o žádné oslavě nevím.. :nevim:

Tak třeba žádnou nebudou dělat.Pokud to máš náročné s časem, tak bych se buď ozvala, kdy můžeš přijít popřát a nebo potom když to bude na poslední chvíli a tobě to nebude vyhovovat, taky bych řekla, že to bohužel řekli pozdě…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
4.1.12 15:51

nečekala bych. u nás to bylo podobné s tchánem. Poslala jsem pozvánky asi 3 týdny dopředu a najednou v den oslavy někam nutně musel jet a přijel večer. Trochu mě to mrzelo. Ale kdyby se na něj čekalo tak by byl mrňous už unavený a nic by z toho neměl.

A na Vánoce jsme měli mít slavnostní oběd, ale tchýně musela nutně udělat chlebíčky a další věci. Taky jsem marně hodně dlouho předem upozorňovala kdy má čas na spaní a uvařeno bylo ve chvíli, kdy mrňous usnul :) Takže jsme nakonec jedli o 3 hodiny později, když se vyspal.

• Citovat
  • Upravit
1517
4.1.12 16:04

Tohle taky znám a už to nějak neřeším,protože se vždycky totálně vytočím :pocitac: A rozhodně bych nečekala,jsou to narozeniny prcka tak ať si je pořádně užije.Babičce by mělo být líto,že ten den nebudou trávit s vnoučkem.

Taky plánuju na konci ledna oslavu 1.narozenin…tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
4.1.12 20:35

Jsme příští týden pozváni taky na první narozky. Tak jsem pochopila, že tvoje máma příjde , přítel později, tak bych si jela svůj scénář, tak jak sis to naplánovala. My máme oběd v restouraci a pak domů na kafe, zákusek, vínečko atd. Naše malá ale mezi 2-4 spí, a pak příjde čas i na ten dort. Mě osobně by to nevadilo, protože chápu, že asi přítel mámy asi neprožívá tak emočně narozeniny tvého synka, ale máma , to by mě mrzelo.

• Citovat
  • Upravit
Jenika
4.1.12 20:38

Omlouvám se, ne matka, ale tchýně. Špatně jsem četla.

• Citovat
  • Upravit
15074
4.1.12 20:45

No, naše malá si první narozeniny vypekla sama. Měla horečky, tak jsme to odvolali, ale stejně manžel všem řekl, že ať teda přijdou. Takže já neměla ani dort, což mě docela naštvalo. Setkání s dortem jsem dělala až o měsíc později při novoročním setkání.
Užijte si to jak to půjde. Ostatně, uvidíš z vývoje situace jestli počkat nebo ne. Do pěti je od dvou docela doba, to se jen tak nějakým kafem a pokecem nenatáhne. Prostě buď budou mít smůlu nebo dáte třeba ještě procházku nebo nějakou jinou zábavu, třeba obtiskování nožiček, ručiček.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí