Čím namazat bolavé dásně?

rozmary
4.1.12 12:37

Čím namazat bolavé dásně?

Čau holky,malé lezou už možná tři neděle stoličky,teď k tomu chytla ještě angínu a mě jak na mrchu došel mundisal,v jedné lékárně mají už druhý den inventuru a v druhé ho nemají :pocitac: Celou noc jsme prochodily po bytě,má horečku jak prase a pití odmítá,pořád si rve ručičky do pusy a slintá,čím jiným by se to dalo namazat,popřípadě jak chladíte dásničky?Kousátka nechce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
4.1.12 12:38

Zkuste Calgel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
4.1.12 12:44

my máme taky Calgel a prý ještě existují nějaké homeopatické čípky - ať to nezkoním - ale nějak na „V“ to začíná, tak zkuste ty, prý pomáhají, my máme zatím jen 2 zuby, ale chystám se je koupit. a můžu se zeptat - ten Mundisal vám pomáhal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.1.12 12:49
michaela1808 píše:
my máme taky Calgel a prý ještě existují nějaké homeopatické čípky - ať to nezkoním - ale nějak na „V“ to začíná, tak zkuste ty, prý pomáhají, my máme zatím jen 2 zuby, ale chystám se je koupit. a můžu se zeptat - ten Mundisal vám pomáhal???

Mundisal pomáhal bezpečně do několika minut,fakt je super,akorát je dost drahej,stojí přes stovku a my vyplácáme týdně dva až tři :zed: ,ale zase máme v noci klid,od zoubků teda,jenže teď ho nemaj a mě už roste hrb,vařím jednou rukou,páč starší je ještě dnes taky doma po nemoci a od deseti hodin šilhá hlady :roll: Ten Calgel taky chladí?

• Citovat
  • Upravit
1950
4.1.12 13:02

já používám na dásně tea tree olej, ale nevím jestli by jej šlo dát i dítěti, zkus se zeptat lékárnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
4.1.12 13:17

viburcol-ty čípky jinak používám calgel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
4.1.12 13:32
rozmary píše: Čau holky,malé lezou už možná tři neděle stoličky,teď k tomu chytla ještě angínu a mě jak na mrchu došel mundisal,v jedné lékárně mají už druhý den inventuru a v druhé ho nemají :pocitac: Celou noc jsme prochodily po bytě,má horečku jak prase a pití odmítá,pořád si rve ručičky do pusy a slintá,čím jiným by se to dalo namazat,popřípadě jak chladíte dásničky?Kousátka nechce :nevim:

lze přechodně použít i Fenistil, nám zabíral. A jinak používám Mundisal, je to drahé, ale pomáhá bezpečně.
edit - a zkusila bych se v lékárně poptat na ta homeopatika, některé holky si je chválí. Já zkusila poprvé právě dnes v noci, takže soudit ještě nemůže, ale přišlo mi to lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
4.1.12 13:36

No než jí takhle trápit, dala bych jí paralen čípek. Pomůže od bolesti a uleví se jí. Jednou to nevadí. Taky jsem to takhle jednou musela udělat, Mundisal nazabíral a plakal bolestí, než ho trápit, dala jsem vyjímečně čípek a pomohlo. Hlavně ta úleva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.1.12 14:54

Ahojte…mám 5ti měsíční holčičku a už máme venku ty 2 spodní zoubky..noci byly děsný, furt se budila a chtěla dudlík…vylezly zoubky a týden byl klid..krásně spala a ted je to zase to samé…myslíte že je možné že už jí rostou další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.1.12 19:21
Kakami píše:
Ahojte…mám 5ti měsíční holčičku a už máme venku ty 2 spodní zoubky..noci byly děsný, furt se budila a chtěla dudlík…vylezly zoubky a týden byl klid..krásně spala a ted je to zase to samé…myslíte že je možné že už jí rostou další?

možné to určitě je, zkus nahmatat nahoře bouličky, pokud tam jsou, tak rostou zoubky. Jestli slintá a kouše si ručičky, tak je to tutovka…My máme na roce 16 zoubků, takže není vyloučené, že budete taky napřed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.1.12 20:04
K-a-č-i-k píše:
Kakami píše:
Ahojte…mám 5ti měsíční holčičku a už máme venku ty 2 spodní zoubky..noci byly děsný, furt se budila a chtěla dudlík…vylezly zoubky a týden byl klid..krásně spala a ted je to zase to samé…myslíte že je možné že už jí rostou další?
možné to určitě je, zkus nahmatat nahoře bouličky, pokud tam jsou, tak rostou zoubky. Jestli slintá a kouše si ručičky, tak je to tutovka…My máme na roce 16 zoubků, takže není vyloučené, že budete taky napřed :)
8o Tak to jste šikulkové,malé je rok a tři měsíce a má 7 zoubků a lezou jí stoličky,zase všechny najednou,ale ta spodní tro je masakr,tvář furt jak semafor a boule na dásni ze všech stran a ne a ne se prořezat potvora :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
1937
9.1.12 22:42
rozmary píše:
K-a-č-i-k píše:
Kakami píše:
možné to určitě je, zkus nahmatat nahoře bouličky, pokud tam jsou, tak rostou zoubky. Jestli slintá a kouše si ručičky, tak je to tutovka…My máme na roce 16 zoubků, takže není vyloučené, že budete taky napřed :)
8o Tak to jste šikulkové,malé je rok a tři měsíce a má 7 zoubků a lezou jí stoličky,zase všechny najednou,ale ta spodní tro je masakr,tvář furt jak semafor a boule na dásni ze všech stran a ne a ne se prořezat potvora :pocitac:

stoličky šli docela rychle, horší to bylo s řezákama, rostli taky všechny najednou…ale musím zaťukat.. na to, že mu rostli zuby takhle rychle po sobě, tak byl zlatej. V noci ho to ani nevzbudilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
10.1.12 09:40
K-a-č-i-k píše:
rozmary píše:
K-a-č-i-k píše:
Kakami píše:
8o Tak to jste šikulkové,malé je rok a tři měsíce a má 7 zoubků a lezou jí stoličky,zase všechny najednou,ale ta spodní tro je masakr,tvář furt jak semafor a boule na dásni ze všech stran a ne a ne se prořezat potvora :pocitac:
stoličky šli docela rychle, horší to bylo s řezákama, rostli taky všechny najednou…ale musím zaťukat.. na to, že mu rostli zuby takhle rychle po sobě, tak byl zlatej. V noci ho to ani nevzbudilo :mrgreen:

tak to teda tiše závidím…malá spí fakt hrozně v noci kvůli těm zubům..furt se budí ale furt…co hodinu..celou noc…asi padnu za vlast s takovou brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
10.1.12 09:42
zimovka píše:
Zkuste Calgel

Taky jsem ho používala a vždy zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.1.12 10:18
Kakami píše:
K-a-č-i-k píše:
rozmary píše:
K-a-č-i-k píše:
Kakami píše:
stoličky šli docela rychle, horší to bylo s řezákama, rostli taky všechny najednou…ale musím zaťukat.. na to, že mu rostli zuby takhle rychle po sobě, tak byl zlatej. V noci ho to ani nevzbudilo :mrgreen:
tak to teda tiše závidím…malá spí fakt hrozně v noci kvůli těm zubům..furt se budí ale furt…co hodinu..celou noc…asi padnu za vlast s takovou brzo :roll:

ono je to štěstí na kus :mrgreen: , co jsem tak vypozorovala, tak má podle mě posunutý práh bolesti, od narození skoro nebrečí, už v porodnici to rozesmálo tým (narodil se CS), nechtěl moc brečet ani tam, zabrečel jenom na chviličku prý: „jen aby se neřeklo a teď ať mu už všichni dáme pokoj“ :mrgreen:

…umí ale taky někdy pořádně zařvat, ale jsou to jen krátké chviličky naštěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí