Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj zakládám tuto diskuzi jen tak pro zajímavost, máte někdo soma to co já? Celkem mam doma si 13 dudlíků ale…den co den nemohu najít ani jeden, začínám si myslet že mi je snad někdo schovává
. Jeden týden jich mám u sebe 10 a najednou po dvou dnech zjistím že nemohu najít ani jeden…pak je zase období kdy se všechny najdou a pak zase není žádnej je toto normální???
kolik vy máte doma dudlíků a kam je dáváte aby ste je vždy měli po ruce, protože já ať je dám kam je dám vždycky se ztratí..
Ahoj my jich tolik sice nemamá ale jinak sme to samé. Taky někdy nemužem najít anni jeden, jindy jsou všechny… kolikrát si říkám že je Daneček snad kouzelník
TeD zrovna nemužem ani za boha jeden najít.. a netuším kam zmizel v tak maléém bytě ![]()
mam to jeste hur,hledam dudliky pro vsechny tri a taky lahve, vetsinou si vzpomenou, ze chteji pit a zadna lahev neni na obzoru
My máme jen dva, ale ty první dva už jsem nikdy nenašla. Prostě najednou nebyly. Prohledali jsme vše a nejsou. ![]()
Ty nové si úzkostlivě hlídám. Protože jich více nekupuji.
teda já mít jen dva tak sem ztracená
i když se snažim je neztratit z dohledu tak mám smůlu
Tak název mě tak pobavil, že jsem musela přispět
mám doma 3 aktuálně používané dudlíky, občas prostě taky nemůžu najít ani jeden
Samozřejmě, když to nejvíc potřebuji, že?
Ale pak zjistím, že jeden je v postýlce, jeden u přebalováku, jeden na lince apod. Snažím se na to dávát už fakt pozor, o to horší, že Sofinka/4 měs/ dudá jen občas, vlastně, když jdeme ven, nebo na spaní, takže většinou vím, kde asi tak hledat…ale je to asi tak jako se ztrácejícími se ponožkami v pračce ![]()
Tak my máme 3, z toho je 1 stabilně v postýlce, a dva se tu tak toulají, většinou je 1 zahozený v autě a poslední v kočárku.
Ted sem se musela smát.ted jsme byli na chatě.Známá má malou a ta tam měla snad tři .A nejčastější věta byla.Kde je zas ted cumel.Pořád se hledali .Doma když je ještě kluci měli,tak to bylo to samé.Večer šli spat a ještě v noci postel přeházená naruby a dudel nikde.Kolikrát jsem ho našla v koši ,v troubě atd.Nedávno manžel čistil repráky u věže a ve vnitř nalezen dudlík po šesti letech .Nacpaný takovou dirkou co tam je.
wikinka píše:
Tak název mě tak pobavil, že jsem musela přispětmám doma 3 aktuálně používané dudlíky, občas prostě taky nemůžu najít ani jeden
Samozřejmě, když to nejvíc potřebuji, že?
Ale pak zjistím, že jeden je v postýlce, jeden u přebalováku, jeden na lince apod. Snažím se na to dávát už fakt pozor, o to horší, že Sofinka/4 měs/ dudá jen občas, vlastně, když jdeme ven, nebo na spaní, takže většinou vím, kde asi tak hledat…ale je to asi tak jako se ztrácejícími se ponožkami v pračce
ponožky jo tak ty už sem přestala hledat dávno dala sem jim oddělený foch ať se třeba zblázní
![]()
sthan píše:
Ted sem se musela smát.ted jsme byli na chatě.Známá má malou a ta tam měla snad tři .A nejčastější věta byla.Kde je zas ted cumel.Pořád se hledali .Doma když je ještě kluci měli,tak to bylo to samé.Večer šli spat a ještě v noci postel přeházená naruby a dudel nikde.Kolikrát jsem ho našla v koši ,v troubě atd.Nedávno manžel čistil repráky u věže a ve vnitř nalezen dudlík po šesti letech .Nacpaný takovou dirkou co tam je.
no tady je to stejné…
Máme 2. Z toho jeden je preferovanej, druhej trpěnej. Na uspání musí být jen ten oblíbenější. Ten méně oblíbený dávám jen tehdy, když ten první nemůžu najít.
![]()
Měli jsme tři v postýlce plus jeden na šňůrce v pouzdru na kočárku. Ale z těch tří v postýlce jsem běžně nacházela jen jeden
Máme v postýlce asi černou díru nebo co
Tuhle jsem se naštvala, všechny vyházela, máme jen jeden a ten se stále drží ![]()
Jo a ponožky, kapitola sama pro sebe.Mám doma snad tři igelitky s jednou ponožkou.Kolikrát hledám uplně všude a nic.Tak to máme i s rukavicema.Ted jsem je před chatou popárovala a zas už nám chybí.Jedna známá říkala,že četla knížku,a tam bylo psané o tech ponožkách.Že v každé rodině jsou skřítkové a ti je požírají.Takže mám doma asi celý národ skřítku. ![]()
holky, ja jsem tak rada, ze je tu to tema. manzel mi minule rekl, ze jsem cvok, ze mam dudlikovou obsesi, no on je cele tydny nehleda, vzdyt je to hruza, jak se ma jit spat, tak nejsou a ten rev co pak musim poslouchat