Červené bříško

ŠárušN
3.1.12 20:58

Červené bříško

Jsem úplně blbá! Můj chlapeček (2 měsíce) mívá každý večer klasické bolení bříška (prdíky) a zkoušíme všechno možné. Dnes jsme chtěli vyzkoušet nahřívání bříška hřejivým plyšákem. Je to speciální plyšák, který se dá do mikrovlnky a pak se jím nahřívá postižené místo. Malému jsme bříško nějakou dobu nahřívali, uklidnil se, usnul, byla jsem ráda že mu to pomohlo, ale jsme zvyklí že touto dobou vždycky brečí a tak jsem najednou dostala strach jaktože je tak klidný, napadlo mě že mu mohl ten teplý obklad ublížit, koukla jsem mu na bříško a má ho úplně červené a horké :,( Nezpůsobili jsme mu popáleniny? Ale kdyby ho to bolelo, tak by brečel, ne? Achjo, tohle mě nenapadlo, chtěla jsem mu pomoct :( Ten plyšák nebyl nijak moc horký, teda aspoň pro mě, ale pro něj to bylo asi moc a taky ho měl na tom bříšku dlouho…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
3.1.12 21:27

My máme toho plyšáka taky a řekla bych, že popáleniny jste mu rozhodně nezpůsobili.. to zčervenání je nejspíš prokrvením z toho tepla, nebála bych se ;) taky ho nahříváme, sice jen tak, ne na bříško, ale nikdy vyloženě nepálil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
3.1.12 21:29

Taky si myslím, že se kůže jen zahřála a pokud by se tím spálil až na popáleniny, určitě by se ozval. Neboj, tím plyšákem se nedá popálit, určitě to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.1.12 21:34

Neboj, bude to v pohodě. Mě se to jednou taky stalo…ale malý byl v pohodě, kdyby ho to pálelo, určitě by řval. Já si to vyčítala, ale do raná bylo zčervenání pryč a malý stále vysmátý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
4.1.12 08:59

Ano, máte pravdu, do rána mělo bříško zase normální barvu. Hrozně jsme si to s manželem vyčítali. Ale mu to fakt pomohlo! Nemáme s těmi plyšáky zkušenosti, a mikrovlnku jsme si pořídili až k letošním vánocům, takže jsem ani nevěděla, jestli jsem plyšáka nahřála dobře, jestli není příliš horký. Je to ok, takže se nenechám odradit ale už budu raději opatrnější :) Díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
677
4.1.12 09:53

Prima! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat