Baby klub Kaštánek Bystrc

47
3.1.12 21:45

Kaštánek Bystrc

Ahojte, chtěla jsem se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s baby klubem Kaštánek v Bystrci. V Bystrci sice bydlím nějaký ten pátek,ale pořádně tu nikoho neznám.O mně ani nejde,ale malé je 10.měsíců a jak vidí jiné dítě,tak se děsí,tak chci,ať si trošku zvykne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka Woody
24.1.12 18:52

Kastanek Bystrc

do bystrckeho kastanku chodivame celkem pravidelne, mam 1,5leteho syna a libi se mu basnicky, hraci koutek, patlani barvickama, pak se nadlabne svacinky, jeste si zazpivame a jdeme domu… plati se 30kc za cca 2hod, ze se ucastnite aktivit, kdyz se detem nechce, hraji si na koberci s hrackami, muzete odejit driv, prijit pozdeji, nic dopredu nehlasite, proste kdyz se vam chce, jdete… mne to prijde jako paradni vyuziti casu v zime, kdy se mi nechce byt hodiny venku jako v lete… chodila jsem s nim od cca roku a tento styl se mi libi.. pak jeste doporucuju navstevu skolek, st, ct chodivame do bystrckeho Zvidalku (10,15-11,45), me dite bylo dost mamanek a tohle opravdu zabira :-)) doporucuju.. za vyzkouseni nic nedate, kdyztak se vam to nebude libit, o nic nejde, pujdete pryc… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jitka Woody
24.1.12 18:53

jeste ctu, 10 mesicu.. to je asi blby do te skolky, ja tam chodim jeste se starsim ditetem, tam je to od 2 let…

• Citovat
  • Upravit
47
4.2.12 21:33

Oka,děkuji moc za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
7.2.12 23:59

Ahoj, já mám taky 10. měsíční holčičku. Co se občas vidět? Anebo společně jít do toho Kaštánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.2.12 10:38

Ahoj, čtu to až teď :) Tak s tím jen souhlasím, už mi je tady docela smutno:)Jinak v tom Kaštánku jsem ještě nebyla :)ale jsem si jistá,že mě přítel určitě jednoho dne donutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
9.2.12 11:00

Ahoj, jak se máš? Venku počasí hnus, ale snad se to brzo zlepší a budeme moct vyrazit ven. Odkud z Bystrce jsi? Já bydlím pod benzínkou Schlell. Jaký máte denní režim? My chodíme ven většinou od 2, v 1 jíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.2.12 12:33

Na to už se taky těšíme,venku jsme byly včera,ale došla jsem úplně zmrzlá :)Jinak se máme dobře,naštěstí žádné nemoci :)Bydlíme teda na druhé straně,směrem k Zoo :)U nás záleží,kdy maličká vstane,teď to má různé. Spinkáme ještě 2× denně,dopoledne a odpoledne většinou kolem té 1 nebo 2:) Ven chodíme kolem té 3,někdy dřív,záleží kdy svačíme :) Jinak patřím k mladým mamkám,tak snad nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
9.2.12 23:31

Nevadí. Mě je teda už 30, ale proti mladým maminkám nic nemám. Teda pokud ti není 14 let.

No u nás teď asi opět zlobí zuby, ale těžko říct. Máme už 8 zubů, ale děsně do všeho zuřivě hryže, takže možná příprava na stoličky.

Ale počítám, že nás to bude ještě pár dnů zlobit a pak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí