Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,možná zní název divně,ale celkem by mě zajímalo jestli vidíte nějáké výhody v tom mít třetí dítě.Já mám dva kluky a třetí bych si moc přála hlavně tu holku
Ale celkově se i těším na těhotenství a klidně i noční kojení něják mě to při druhém netížilo a mám takovou touhu mít třetí.Ono možná už i je,ale teprve jsou to dva dny co jsem to nedostala,tak nubudu dělat závěry.Jen mám strach aby mě tatouha nedohnala k tomu,že budu naštvaná na to kolik jsem si přivodila starostí když už ti mojí dva prckové jsou přeci jen velcí…rozumější a jak jsem mohla mít klid a chodit do práce mezi lidi atd.
Každé další dítě obohatí rodinu,život.Je to dar na celý život.Pokud si i manžel přeje třetí dítě,nemáte finanční krizi,našetřenou rezervu,máte bydlení,práci…tak nevidím důvod,proč byste si nepořídili třetí dítě.
lasička1 píše:
Každé další dítě obohatí rodinu,život.Je to dar na celý život.Pokud si i manžel přeje třetí dítě,nemáte finanční krizi,našetřenou rezervu,máte bydlení,práci…tak nevidím důvod,proč byste si nepořídili třetí dítě.
Moje slova
![]()
Mi tri deti je muj sen! Kazde ditko je nadherna vec, uzlicek, ktery te neskutecne obohati! Jsi tu pro nej a ono v podstate pro tebe, zivot je krasny a ty ho muzes darovat!
Jak uz zaznelo, kdyz budu vedet, ze deti dokazu zabezpecit a doprat jim stastne detstvi, chci urcite minimalne tri ![]()
Ahojky,já mám dva kluky a také toužíme-hlavně já po třetím miminku-nejlépe holčičce,ale i za zdravého kluka budu ráda.Mým klukům je 7,5let a 5,5let.Starší má DS.
Opět se snažíme o miminko,MS mám dostat v neděli nebo v pondělí,už 3dny mám nalitá prsa,včera a dnes je mám už o číslo větší a mám je pěkně citlivý…tak uvidíme jak to dopadne.
Vždycky jsem toužila mít tři děti a tím,že starší syn není zdravý,tím víc chci mít tři děti.Mám dva roky nového přítele a ten po mimču také touží,sám navrhl,že se budeme snažit
![]()
Jaké jsou výhody mít tři děti-
to nevim,ale já mám děti moc ráda a chtěla bych mít velkou rodinu ![]()
Vanesanka píše:lasička1 píše:Moje slova
Každé další dítě obohatí rodinu,život.Je to dar na celý život.Pokud si i manžel přeje třetí dítě,nemáte finanční krizi,našetřenou rezervu,máte bydlení,práci…tak nevidím důvod,proč byste si nepořídili třetí dítě.![]()
S tím souhlasím
![]()
lisacka píše:
Kolik mají kluci let?
Jé já vám tak závidím. Já chci taky. Mě už ty hormony blbnou asi od patnácti a pořád chci děti. Zatím máme dvě. Ale jestli u nás to třetí někdy dopadne to nevím. U nás je největší překážka finance.
Já jsem mohla mít třetí dítě dvakrát. Bohužel, nezdařilo se. Dnes už je pro mě pozdě, ale vždy jsem chtěla 3-4 děti. Pokud chcete a jenom trochu můžete, jděte do toho. Určitě vás obohatí.
![]()
Treti dite je zivel, takze nam prineslo spoustu zabavy navic
Tri deti jsou proste jiny, nez dve. O moc. Daleko vic kriku, hluku, rvacek, spinavyho pradla, bordelu, unavy a chaosu celkove… A daleko vic mazleni, tuleni, umatlanych pusinek a laaasky
![]()
(mmch. jsme v 3+kk, nehrozi, ze by melo kazdy dite svuj pokoj…coz ani neni dobry…budou vsichni v jednom malym panelakovym. )
Marguaret mě to třetí dítko přineslo obrovské obohacení, protože po 2 holčičkách mám kluka. Stále objevuju něco nového. Celkově si přijdu víc v pohodě a neřeším maličkosti a hlouposti ![]()
Jinak souhlasím s tím co napsala Lasička1 ![]()
asha píše:
Treti dite je zivel, takze nam prineslo spoustu zabavy navicTri deti jsou proste jiny, nez dve. O moc. Daleko vic kriku, hluku, rvacek, spinavyho pradla, bordelu, unavy a chaosu celkove… A daleko vic mazleni, tuleni, umatlanych pusinek a laaasky
![]()
Naprostý souhlas
tezi píše:
Marguaret mě to třetí dítko přineslo obrovské obohacení, protože po 2 holčičkách mám kluka. Stále objevuju něco nového. Celkově si přijdu víc v pohodě a neřeším maličkosti a hlouposti
Jinak souhlasím s tím co napsala Lasička1
asha píše:
Tri deti jsou proste jiny, nez dve. O moc.
Ano, o hodně, hodně moc.
Výhoda? Nenudíš se.
Jinak za sebe bych každému třetí dítě doporučila. Na prvním se teprve učíš být máma, na druhém se učíš, co je to sourozenectví, a teprve to třetí je správná sranda (i když naši sousedi by velmi pravděpodobně použili jiný výraz).