Proč mít třetí dítě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
19.1.12 13:52

vzkaz pro Kotě a Míšu:
za prvé vyměnila sem chlapa
za druhé, mám velmi mladého muže

a výsledek ..znáte… třetí holka :D Prostě zaručený recept fakt není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 13:54

Holky, já jsem tak ráda, že to pohlaví nemusíme řešit :lol: :lol: Když už máme toho nositele jména i tu sladkou mazlinku :lol: :lol: Takže tak nějak fakt neřeším, jestli kluk nebo holka, ale za sebe říkám, že představa hromadného měnění oblečků (bylo by to už podruhé)na tu přijatelnější barevnou vlnu mě fakt dost vytáčí :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.12 13:59

manžel preferoval syna, ale když se mu narodila holčička tak byl maximálně spokojený, sice jak sem říkala, tak už nyní mluví o klukovi, ale zatím doufám, že mě s tím pouze jen zlobí, ;) Nevím, nevím ..
Jinak u manžela v rodině, vždy byl první kluk …
Takže také všichni věřili, že Toninka bude Tonínek :) Ale je fakt, že sme o první mimi přišli, tak možná to kluk byl :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 14:04

Tak vidíš, možná to byl kluk a teď byla ta holka. Tak příště bude zase kluk :-) U nás to tak taky bylo. Ale manžel má malou strašně rád, už právě proto, že jsme o toho chlapečka přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.12 14:10

no u nás to bylo hodně komplikované, ale naštěstí až po potratu. Jelikož sem ani nevěděla, že těhotná jsem, přišli sme o mimčo snad ještě ten den co sem otěhotněla, kdyby nepřišli poté zdravotní komplikace, tak bych ani nevěděla, že sem těhotná byla.. Takže to bylo takové divné.
No, vzhledem k tomu, že mám starší děti - holky, tak moc na toho kluka nevěřím .. :think:
Jinak jak říkám, nevěřím, že se to dá nějak ovlivňovat, asi záleží na momentálním rozpoložení ženy i muže a na tom co k tomu přidá matka příroda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 14:13

Tak jak víme děvčata, tak to je jen na tom chlapovi, jestli nám tam pošle X nebo Y :lol: :lol:
Jéééé, mě tak nějak lákají ty dvojčátka :lol: :lol: :lol: Chjooo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
19.1.12 14:27

No já myslím, že jenom na chlapovi to není, co nám tam pošle. On tam posílá oboje, ale to naše vajíčko si vybírá tu správnou spermii, tak mu musíš domluvit, že bys radši tu s Y. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 15:57

Já tak trochu věřím i na nadpřirozeno. Já si první strašně přála kluka a když jsme se o něj pokoušeli, tak to taky tak vyšlo, ale pak byl problém. A když jsme chtěli druhé, tak jsem strašně chtěla holku a při pořizování jsem tak na to úpěnlivě myslela, že se pak povedlo. Je to asi náhoda, ale u nás doma to tak funguje. Mamka to tak taky měla.Ale je to asi náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 15:59

Kote: náhoda to určitě je, protože my jsme u toho druhého mimča fakt toužili po Marečkovi :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
onionka2
6.2.12 23:27

Mít třetí dítě?

Zdravím. Jsem momentálně v rozhodování, jestli mít třetí dítě. Mám dva kluky 4,5 a necelé 2 roky. Je mi 37. Zajímalo by mě zda je třetí dítě tak velký rozdíl jako mezi tím mít jedno nebo dvě děti? Myslím organizace, náročnost atd. Díky za Vaše rady!

• Citovat
  • Upravit
29350
6.2.12 23:45
onionka2 píše:
Zdravím. Jsem momentálně v rozhodování, jestli mít třetí dítě. Mám dva kluky 4,5 a necelé 2 roky. Je mi 37. Zajímalo by mě zda je třetí dítě tak velký rozdíl jako mezi tím mít jedno nebo dvě děti? Myslím organizace, náročnost atd. Díky za Vaše rady!

No pokud jsou ještě malé, tak je to náročnější… to každopádně… já měla v 37 letech taky třetí dítě, ale ty dvě první jsem už měla větší… takže jsem se fyzicky starala jen o to nejmladší, ty dvě už se obsloužily ve všem samy… a za tři roky jsme té nejmladší pořídili ještě ségru, aby si měla s kým hrát… myslím, že největší rozdíl a skok je mezi jedním a dvěma dětmi… pak už nemáš čas to tak brát… hahaha… a jestli jsi organizační typ, tak to zvládneš v pohodě… ale když překonáš ty první dva tři roky nejmladšího, tak pak už to bude zase na nějaký čas pohoda… dokud nepřijde puberta… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
onionka2
7.2.12 00:20

Mně by vyšlo to třetí k 38. narozeninám. Kolísám mezi pocity, že už mi ty dvě děti stačí, ale na druhou stranu bych ještě chtěla holčičku a vzhledem k věku je mně jasné, že když ne teď, tak už nikdy…

• Citovat
  • Upravit
91
7.2.12 06:34
Regina Hero píše:
onionka2 píše:
Zdravím. Jsem momentálně v rozhodování, jestli mít třetí dítě. Mám dva kluky 4,5 a necelé 2 roky. Je mi 37. Zajímalo by mě zda je třetí dítě tak velký rozdíl jako mezi tím mít jedno nebo dvě děti? Myslím organizace, náročnost atd. Díky za Vaše rady!
No pokud jsou ještě malé, tak je to náročnější… to každopádně… já měla v 37 letech taky třetí dítě, ale ty dvě první jsem už měla větší… takže jsem se fyzicky starala jen o to nejmladší, ty dvě už se obsloužily ve všem samy… a za tři roky jsme té nejmladší pořídili ještě ségru, aby si měla s kým hrát… myslím, že největší rozdíl a skok je mezi jedním a dvěma dětmi… pak už nemáš čas to tak brát… hahaha… a jestli jsi organizační typ, tak to zvládneš v pohodě… ale když překonáš ty první dva tři roky nejmladšího, tak pak už to bude zase na nějaký čas pohoda… dokud nepřijde puberta… :mrgreen:
Abych byla upřímná, já mám tři zdravé holčičky (8; 11; 19 a jednu postiženou 16let - je to ležák). Neviděla jsme rozdíl mezi tím, mít dvě nebo více dětí. Faktem je, že po rozvodu mám v péči ty dvě 8 a 11 let a momentálně čekáme s přítelem v červnu chlapečka, takže budeme mít doma tři rošťáky. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.12 12:29
piskorik píše:
Regina Hero píše:
onionka2 píše:
No pokud jsou ještě malé, tak je to náročnější… to každopádně… já měla v 37 letech taky třetí dítě, ale ty dvě první jsem už měla větší… takže jsem se fyzicky starala jen o to nejmladší, ty dvě už se obsloužily ve všem samy… a za tři roky jsme té nejmladší pořídili ještě ségru, aby si měla s kým hrát… myslím, že největší rozdíl a skok je mezi jedním a dvěma dětmi… pak už nemáš čas to tak brát… hahaha… a jestli jsi organizační typ, tak to zvládneš v pohodě… ale když překonáš ty první dva tři roky nejmladšího, tak pak už to bude zase na nějaký čas pohoda… dokud nepřijde puberta… :mrgreen:
Abych byla upřímná, já mám tři zdravé holčičky (8; 11; 19 a jednu postiženou 16let - je to ležák). Neviděla jsme rozdíl mezi tím, mít dvě nebo více dětí. Faktem je, že po rozvodu mám v péči ty dvě 8 a 11 let a momentálně čekáme s přítelem v červnu chlapečka, takže budeme mít doma tři rošťáky. :oops:

Tak to gratuluji… my máme dceru 21, syna 18, dceru 3 a půl a dceru 5 měsíců… i když tu nejstarší už moc nevidíme, studuje v Brně a tak jezdí domů jen sem tam… takže denně mám doma jen ty tři a je to fajn… ale jak jsem psala, neumím si moc představit, kdybych měla čtyři děti jako schodečky… to bych se asi nezastavila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
7.2.12 12:32

Já myslím, že se člověk nezastaví ani když má děti dál od sebe. Vidím to u mé mamky. Jsme narozeni 1979, 1982, 1989, 1996 a věř mi, že ikdyž jsme po 7 letech od sebe, tak má mamk aplno práce i dnes, a to nejsme doma, já i brácha už bydlíme ve svým. Ale ty starosti už jsou napořád. :-)

Ale dá se to zorganizovat. A děti jsou radost. A když přiloží ruku k dílu i manžel, tak by to neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí