Proč mít třetí dítě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
19.1.12 09:27

Jejda, tak to tě obdivuji, to já nad tím takto nikdy nepřemýšlela. I když mě samotnou štve, že musím celý rok čekat a čekat (svátek v listopadu, narozky v prosinci) No a pak jsem dceři udělala to samé :lol: (říjen-narozky, svátek-listopad :) )
Bětce to náhodou vyšlo lépe. Ale Anynka také nic moc, červen a srpen. No i když pořád lepší než manžel .. ten má vše v červnu. :) No a další mimčo, kdyby bylo .. Tak má také smůlu, jelikož kluk by byl Antonín ať by se narodil třeba 13.6. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 10:14

No když mamka čekal aposledního kluka, tak byla rozhodnuta říct v porodnici, že kdyby byl koncem pánevním, tak že chce císaře, taky kvůli věku. No a nakonec rodila přirozeně, byl krásně nachystaný hlavou dolů. Ale kdyby tušila, jaký je to macek, tak by možná po císaři taky chmátla. Měl totiž 55 cm a 4,5 kg a hlava opravdu obr. No je taky z něj pěkný chlapák. Už má 15 let, no jak to letí. Je to jako včera, když ho dom přinesla.

Musím vám vylíčit příjezd dom, aby jste se taky pobavili.

Dřív bylo běžné, že domů vozila matku s mimčem sanita. My ani auto neměli, a nemáme, takže nevím, jak by se dom dostala. :nevim:
No k tomu příjezdu. Tou dobou měla mamka už doma mého bráchu 18 let, mě, 14 let a ségru 7 let. No a jak ji přivezli. Tak se saniťák s mamkou loučil a zrovna šla dom moje ségra ze školy. Tak se hned hrnula za bráškou. Saniťák se smál, že má mamka tak velkou a šikovnou holčičku. No a v tom jsme do kroužku mířili já s bráchou a vylezli ze vchodu a běželi taky k mamce. A to už saniťák čučel a přímo zíral s otevřenou pusou a ptal se, zda ten starší kluk je její bratr. A když mu řekla, že je to syn, tak mu sklapla čelist a čučel. Nemohl pochopit, že má mamka 18 letoého syna a k tomu čerstvě narozené mimčo. A to netušil, že bydlíme v paneláku v 2+1, všichni. To nebylo vidět, ikdyž jsme před panelákem stáli. :mrgreen: Ale nebydleli jsme tak dlouho, v listopadu se brácha narodil a v červnu následujícího roku musel brácha do svého bytu, to mu bylo právě 18 let a mohl se mu koupit byt a napsat na něj. Moc šťastnej nebyl, ale co se dalo dělat, 4 jsme v jednom pokoji být nemohli. Protože usínání připomínalo válečné ležení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 12:22

KatenkaS já to mám právě taky tak blbě. Svátek za půlkou října a narozky začátkem listopadu :zed: Proto jsem to dětem udělat nechtěla. Tak to má Mišák duben-září a Anýsek říjen-červenec. Ale to víš, že mám trošku nutkání to u toho třetího už neřešit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 12:25

Kote5: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Super situace :lol: Mezi mnou a bráchou je taky rozdíl 17 let. A taky nikdy nezapomenu,jak mi tehdy pan doktor říkal, jestli bych nechtěla otěhotnět taky, aby jsme s mamkou rodily zároveň, že je to teď moderní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 12:28

Jo tak to by u mně nešlo, mě bylo 14. Ale i tak to bylo zajímavé. A kdyby brácha dodržel trend, tak jak to bylo za našich maminek. Tak mohla být bráchovi stejně jak jeho synovci. Ale jaksi se bráchovi nevyvedlo manželství, naštěstí bezdětné. A tak nějak jsem ho trumfla já. Tak doufám, že on stihne mít aspoň prvního kluka v rodině. Já mám holku. Ale my jsme ji strašně chtěli. Protože nám před tím zemřel chlapeček.

Já se už těším na druhé mimčo, ale musím si ještě chvilku počkat. Chci si malou pořádně užít. Jen to počasí je děs. Letos žádný sníh u nás v Brně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.12 12:53

jejda kotě, teď sem na to koukala ve zprávách, jak máte v Brně krásně :) To my tady v Táboře… asi 20 čísel ..možná víc .. Nemám terénní kočár takže nemůžu ani na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 12:55

Jo tak tady ráno ležel na zemi poprašek, ale začlo pršet, takže opravdu hnus. Malá mi tu ječí. Asi ji to taky vadí. Spala v poledne tak jen půl hoďky a to jsem ji hoďku přesvědčivala, aby šla spát. No děs. Sem myslela, že to odpoeldne jistí vycházka. Ale představa, že jezdím s pláštěnkou a malá se mi tam potí, no hnus.

Letos je to se sněhem u nás blbý. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 12:55

jééééé to je nádhera :* :* :* :dance: :dance: :dance: A nám tady leje a leje a leje. Děti snad letos ani neuvidí sníh :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 12:59

Brno zdraví Prahu, taky máte tak hnusně, jak u nás. Tady prší a je mlha, fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
19.1.12 13:03
tezi píše:
Marguaret mě to třetí dítko přineslo obrovské obohacení, protože po 2 holčičkách mám kluka. Stále objevuju něco nového. Celkově si přijdu víc v pohodě a neřeším maličkosti a hlouposti :nevim:
Jinak souhlasím s tím co napsala Lasička1 :palec:

mám dvě holky a chci kluka, jak se Vám to podařilo :jazyk: Tohle člověk neovlivní, ani náhodou vím, ale přesto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.12 13:06

no nádhera, :think: manžel nedělá nic jiného než, že odhazuje sníh. To na druhé fotce je normální, plně frekventovaná cesta. Takže fakt děs. V úterý sem byla nucená jet do Tábora a bylo to hrozný. Jak sem někde zastavila, tak sem se již nerozjela. Museli mě tlačit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 13:13

Ale zas eděcka musí mít radost. To se to musí sáňkovat. Moje Míša ještě sníh neviděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
19.1.12 13:25

Klárko nevím :nevim: Prsotě náhoda, počítala jsem s třetí holkou a on to byl kluk :lol: My teda třetí nechtěli jenom kvůli tomu, aby to byl kluk, ale protože oba chceme velkou rodinu ;)

Příspěvek upraven 19.01.12 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.1.12 13:25

Praha zdraví Brno a také ten zachumlaný Tábor :lol: :lol: Mišák už si sněhu i užil, ale Andulka ho viděla maximálně z okna :lol: :lol: :lol:

Jo a co se týká toho „zaručeného“ receptu jak mít po dvou stejných pohlavích to jiné, tak prý je nejlepší vyměnit chlapa :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.12 13:47

Tak to nevím, zda je dobrý vymněnit chlapa. Ale co většinou platí, je to, že starší chlapy mají spíše holky, takže sehnat nějakého mlaďocha. Ale prý moje mamka měla kluky vždycky v den ovulace, nás holky kolem ovulace. Takže zkusit to na den ovulace a tuším, že chlap by neměl být příliš sexuálně vyčerpaný. Klučičí spermie jsou prý pomalejší, než ty holčičí. Tak aby jich bylo víc, tak je potřeba s nima víc šetřit :-) A nebo z umělého oplodnění je možná docela přesně určit pohlaví embrií. Ale myslím si, že va vašem případě by to byly vyhozené prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí