Proč mít třetí dítě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
7.2.12 22:16
Regina Hero píše:
piskorik píše:
Regina Hero píše:
onionka2 píše:
Zdravím. Jsem momentálně v rozhodování, jestli mít třetí dítě. Mám dva kluky 4,5 a necelé 2 roky. Je mi 37. Zajímalo by mě zda je třetí dítě tak velký rozdíl jako mezi tím mít jedno nebo dvě děti? Myslím organizace, náročnost atd. Díky za Vaše rady!
No pokud jsou ještě malé, tak je to náročnější… to každopádně… já měla v 37 letech taky třetí dítě, ale ty dvě první jsem už měla větší… takže jsem se fyzicky starala jen o to nejmladší, ty dvě už se obsloužily ve všem samy… a za tři roky jsme té nejmladší pořídili ještě ségru, aby si měla s kým hrát… myslím, že největší rozdíl a skok je mezi jedním a dvěma dětmi… pak už nemáš čas to tak brát… hahaha… a jestli jsi organizační typ, tak to zvládneš v pohodě… ale když překonáš ty první dva tři roky nejmladšího, tak pak už to bude zase na nějaký čas pohoda… dokud nepřijde puberta… :mrgreen:
Abych byla upřímná, já mám tři zdravé holčičky (8; 11; 19 a jednu postiženou 16let - je to ležák). Neviděla jsme rozdíl mezi tím, mít dvě nebo více dětí. Faktem je, že po rozvodu mám v péči ty dvě 8 a 11 let a momentálně čekáme s přítelem v červnu chlapečka, takže budeme mít doma tři rošťáky. :oops:
Tak to gratuluji… my máme dceru 21, syna 18, dceru 3 a půl a dceru 5 měsíců… i když tu nejstarší už moc nevidíme, studuje v Brně a tak jezdí domů jen sem tam… takže denně mám doma jen ty tři a je to fajn… ale jak jsem psala, neumím si moc představit, kdybych měla čtyři děti jako schodečky… to bych se asi nezastavila… ;)

Díky moc všem za názory. Nemáte někdo tři dětičky cca. po 3 letech po sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.2.12 07:57
onionka2 píše:
Mně by vyšlo to třetí k 38. narozeninám. Kolísám mezi pocity, že už mi ty dvě děti stačí, ale na druhou stranu bych ještě chtěla holčičku a vzhledem k věku je mně jasné, že když ne teď, tak už nikdy… Každopádně jsem moc ráda za Vaše názory a pozorně je čtu. Přece jen si člověk více utřídí myšlenky a různé pohledy…Máte někdo tři dětičky, každé zhruba tak po 3 letech od sebe? Jak to zvládáte?
Já mám děti po třech letech, jak už jsme tu psala. Výhodou bylo, že když se malá narodila, byla byla ta druhá od svých 3let na 4hod 2× v týdnu ve školce, takže jsme měla několikrát v týdnu volné dopoledne jen pro sebe a mimi a ta třetí a čtvrtá byli ve škole.A protože jsem loni zatoužila po chlapečkovi, nechala jsme si poradit od odborníků jak na to a konečně budeme mít s přítelem v červnu toho vysněného klučinu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
8.2.12 10:04

A jak se vám to povedlo. Poraď, já bych chtěla taky chlapečka. Když bude holka, vadt mi to nebude, protože kdyžtak zkusíme třetí. Ale jednoho kluka bych manželovi dát chtěla.

Prosíííím, poraď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.2.12 12:00
Kote5 píše:
A jak se vám to povedlo. Poraď, já bych chtěla taky chlapečka. Když bude holka, vadt mi to nebude, protože kdyžtak zkusíme třetí. Ale jednoho kluka bych manželovi dát chtěla.Prosíííím, poraď.
Dostala jsem tuto radu a zabralo to :lol: : tři měsíce před početím jíst hodně kyselé věci (mužské spermie prý mají rádi kyselé prostředí), pak přesně spočítat den ovulace a mít styk až ten den ovulace max druhý den a využít milostnou polohu, kdy chlap je pod tebou a ty nahoře(teť z odběru plodovky mám na 100% potvrzeného kluka). :lol: Když jsem nad tím popřemýšlela, tak jsem musela uznat, že na tom něco musí být pravda, neboť s předchozíma dvěma manželama jsme se milovali před ovulací a praktikovali polohu obráceně, jedla jsem hodně sladkých věcí a máme celkem čtyři holky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.2.12 15:14

Já mám dětičky 1,5roku od sebe a na třetím se začalo pracovat. Zatím to s těma dvěma zvládáme v pohodě. Hlavně teď, když už oba chodí a vyhrajou si. Starší by měl jít od září do školky, takže pak budou doma zase jen dvě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
8.2.12 17:35

:nevim: Tak to bude problém. Ovulku asi nenajdu ve správný den. Kolísají mi cykly od 35 dnů do 40 dnů. A s tou polohou nahoře nebo dole to asi nebude až tak žhavé :-( Při výrobě dcerky jsem byla nahoře a manžel dola a máme holku. Ale je pravda, že já chtěla dítě, tak jsme spolu spali každý druhý den kolem ovulace. Tak příště to zkusíme jen jeden den v měsíci. Ale jak najdu tu ovulaci netuším. ovu testy mi nefungují, teda nic neukazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.2.12 19:47
Kote5 píše: :nevim: Tak to bude problém. Ovulku asi nenajdu ve správný den. Kolísají mi cykly od 35 dnů do 40 dnů. A s tou polohou nahoře nebo dole to asi nebude až tak žhavé :-( Při výrobě dcerky jsem byla nahoře a manžel dola a máme holku. Ale je pravda, že já chtěla dítě, tak jsme spolu spali každý druhý den kolem ovulace. Tak příště to zkusíme jen jeden den v měsíci. Ale jak najdu tu ovulaci netuším. ovu testy mi nefungují, teda nic neukazují.
já jsem si nechala napsat na pár měsíců antik. na upravení cyklu a ještě jsem si počítání ovu. našla spoustu informací na netu.Přítel opravdu moc chtěl kluka a tak jsem mu řekla, že si mě musí krmit různýma kyselýma ňamkama :lol:on to opravdu dělal.Pak jsem mu řekla, jaký den mám ovu. a nechala vše na něm. Je profes. řidič a tak je větší pravděpodobnost, že by měl mít holku. Jak je vidět udělal maximum, aby mi splnil sen mít kluka :lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
8.2.12 21:10

Já antikoncepci už nikdy nechci. Díky ní jsem přišla o chlapečka, takže touto cestou já jít nemohu. Musm to nějak zvládnout i bez antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
8.2.12 22:25
Kote5 píše:
Já antikoncepci už nikdy nechci. Díky ní jsem přišla o chlapečka, takže touto cestou já jít nemohu. Musm to nějak zvládnout i bez antikoncepce.

Tak to je mi opravdu moc líto. Budu držet palce, ať vám to tentokrát vyjde a máte štěstí jako mi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
8.2.12 22:47

No zatím nám vyšla holčička. Ale nic jsem nezkoušela. Jen jsem si to strašně přála, a byla to holka. A poprvé jsem si strašně přála kluka, a byl to kluk, ale nedopadlo to. Tak uvidíme příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.2.12 10:01

také jsem po potratu již na antikoncepci zanevřela. Nyní přemýšlím o nějakém nehormonálním tělísku, ale lékař mi to moc nedoporučuje, jelikož po porodu mám problémy s dělohou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
9.2.12 10:03

Jo je to těžké, my zatím s manželem používáme kondom a zatím dobrý. Pak uvažuju o tělísku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.2.12 10:26

také sme na kondomu, ale musím říci, že to mě vůbec nebaví :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
9.2.12 10:27

Mě to nevadí. A manželovi taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.2.12 10:33

Tak to se máte, nám to docela vadí. Navíc se musí pořád hlídat, aby nedošli :oops: No fakt mi to nevyhovuje. Pak mi to přijde jako takové pokažení milostného aktu, … že už to není tak spontánní … když se musí vždy šmátrat kde je, rozbalovat a nasazovat … No raději bych to tělísko. Ale mám něco s dělohou a navíc ještě docela velký myom a nyní ještě něco s čípkem … Poslední vyšetření moc nedopadlo dobře :( Takže doktor mi tělísko nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí