1 rok - řev po uložení do postýlky

590
13.11.12 11:29

1 rok - řev po uložení do postýlky

Ahoj, potřebuji poradit. byl nám 1 rok. a už pár dní přes den i v noci po uložení do postýlky ve stejný čas jako vždycky -šílený řev. není to očkováním, ani zoubkama..
když si jí dám k sobě, tak lítá po posteli, povídá, fnuká atd.. včera to takto bylo od půlnoci do 3 do rána, pak si jí vzal manžel a udyndal na břiše. nechci aby si na to zvykla a ani nechci aby spala ve velké posteli, protože to pak vůbec nespím zase já. byla na postýlku krásně navyklá, ale ted tohle.. co s tím? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
13.11.12 11:39

Přišla na to, že to funguje. těžko říct, čím to je, samota, zlé sny…má právo na to uklidnit se u rodičů. u nás tohle jsou zoubky, do postele si ho pak beru i ho chvíli nosíme. a usíná pak zase sám ve své posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.11.12 18:29

Možná se jí klubou stoličky.. Malý je taky rok a dneska jsem jí první objevila.. Posledních 14 dní má o dost horší spaní - přes den spinká chvilinku, budí se pláčem - takže už jí to tam asi tlačilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
13.11.12 20:17

My ale zatim mame jen dva zuby dole takze to asi ne… no uvidim jaka bude dnesni noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
13.11.12 20:24

Tak my to máme podobně. Přes den spí docela dobře, usne sama, ale večer děs. Jeden den jsem ji zkoušela držet a uklidňovat v postýlce, nakonec se tak rozbrečela, že jsem ji musela uhoupat na ruce. Tohle už neudělám. Trvá to jak kdy, týden, i 14 dnů. Pak najdem nový zoubek, pár dnů usíná zase sama v pohodě. A kolotoč znovu začne nateklou dásničkou. Ať už jsou venku :zed:! V noci to byl děs tak před měsícem asi 3 týdny, od té doby docela v pohodě (ťuk ťuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí