Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla bych se zeptat jak funguje 1. screening Brně na Veveří. Nikdo ze známých to zatím neví, čekáme až po vyšetření.
1. Jak dlouho trvá vyšetření
2. Jak dlouho se čeká na výsledek a zda v nemocnici nebo volají domů.
3. Manžela pustili na vyšetření s vámi aby mohl miminko vidět?
4. Kdo byl v poslední době, jaká je prosím momentálně cena?
Děkuji všem za odpovědi ![]()
Ahojky, byli jsme v červnu, cena je 1500 Kč. Šli jsme odpoledne, nejdříve vezmou krev, to jsem přišla na řadu celkem rychle, pak jsme chvíli čekali, pak utz zhruba v součtu 20-30 min (prcek se nechtěl správně natočit, tak mě lékařka poslala projít se, vyjít párkrát schody, dát si horkou čokoladu. Pak to bylo ok. Výsledky ultrazvuku ví člověk hned, v kombinaci s krví pak z netu večer. Pokud by prý bylo něco dost špatně, ozvali by se ten samý den telefonicky. Manžel byl uvnitř se mnou, je to standardní. Na druhém utz i 5lety syn
Držím pěsti.
Vyšetření trvá s čekáním asi 2 hodiny, stojí to 1500.Účtenku si schovej, většina pojišťoven ho proplací. Pokud se budeš objednávat, tak bych ti chtěla doporučit dr. Vlašína, ten se splete minimálně, je to velice dobrý diagnostik.Ale musíš to říct hned jak se budeš objednávat, jinak tě šoupnou komukoliv. Špatné zprávy i podezření jsem věděla ještě ten den. Manžela by měli taky pustit.
Já byla v prosinci 2020. Cena byla 1500 a dle ceníku je to pořád stejné. Vyšetření i s odběrem krve cca 30 minut. Výsledky ultrazvuku ti řekne hned, ale celkový výsledek i s krví pak posílají online. Ale už nevím do kdy. Myslím, že to bylo tak do dvou dnů. Jinak manžela nepustili ani do čekárny, ale to si tam zavolej, jak to mají teď.
Ja byla loni v prosinci u doktorky Bartosove, je skvela. Sla jsem k ni i na druhy screening. Je dobre se pri objednani zeptat, jestli doktor, ktery te bude vysetrovat, dovoluje pritomnost partnera, nekteri to nemaji radi. Ale mozna za to mohl covid. Byli jsme tam cele dopoledne, bylo to mezi vanocema a silvestrem, takze byl naval. Prcek se nechtel ukazat, tak jsme se dvakrat byli projit, tim se to natahlo nejvic. Vysledky si najdes vecer na netu po zadani kodu, ktery ti daji. Drzim palce, at je vsechno ok ![]()
@mamule42 u mě řekl blbě pohlaví a strašil mě několikrát a zbytečně Downem. Doporučuju Bartošovou.
Na prvním screeningu jsem tam byla celkove necelou hodinu, tak 40minut. Proste chvilku zpoždění, než ti vezmou krev, než te vezmou do ordinace.
Na druhem sem byla asi hodinu a puk, ale dítě bylo špatně natočené, takže jsem šla ještě na chodbu atd.
Navíc, sem nikam nespechala a myslím sem to i řekla, tak vzal mezi tím další 2 pacientky.
Cena 1500,–
@kubmaja02 píše:
@mamule42 u mě řekl blbě pohlaví a strašil mě několikrát a zbytečně Downem. Doporučuju Bartošovou.
Měla jsem ho 5× a nespletl se ani jednou. I když bych byla raději ve dvou případech kdyby šlo o omyl.