Štve mě přítel

Anonymní
21.9.22 14:11

Štve mě přítel.

Zdravím holky.. ano, štve mě partner a potřebuji se někde vypovídat. Jsem v 10tt a moje ranní nevolnosti jsou od poledne do večera. K tomu jsem tento týden měla 2 silene migrény po 2 dnech v kuse…. Partner nám staví barák a z práce jede rovnou na stavbu a tam je do večera a když prijede je ztrhaný a chce večeři. Což i chápu, jelikož jsem na polovičním home office. Dodelani baráku má šibenicni termin, jelikož nám končí nájemní smlouva… na jednu stranu ho velmi obdivuji, jelikož jede na 200% už asi měsíc. A veškerý volný čas (po práci, víkendy) dre na baracku a k tomu má starosti, aby vše dodali včas… vše chápu a i mě odveze na UZ a na dítě se těší…. Ale proste mě štve to, ze když řeknu, ze mi je zle, tak mě pohladi, ale nijak nelituje. Připadám si na svoje starosti sama.. možná vám to přijde jako malichernost, jelikož on se má hůř, ale chci taky trochu te empatie…. Hlavně mi tu prosím nepište, jakého mate vy úžasného chlapa, který s vámi sdílí každé uprdnuti :lol:, to mě akorát nasere :mrgreen:
Omlouvam se za tak dlouhý text, ale ulevilo se mi, možná to jsou jen hormony 8o :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6707
21.9.22 14:14

Klid, mám syna 9m..od dubna jsme tatínka skoro neviděli..děla byt, ne barák, ale po práci jde tam a přijde domu po 7 večer, oba jsme unavny, společný čas nula, vydrž :kytka: taky držím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.9.22 14:18
@Petrussee píše:
Klid, mám syna 9m..od dubna jsme tatínka skoro neviděli..děla byt, ne barák, ale po práci jde tam a přijde domu po 7 večer, oba jsme unavny, společný čas nula, vydrž :kytka: taky držím :D

Děkuji, tak to mám ještě v pohode, když moje jediná starost je jen o sebe :oops: … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
21.9.22 14:23

A ty ho pohladíš když přijde strhaný. Buď ráda že nemáš ještě mimčo, byla by jsi nasratá ještě víc. Prostě je unavený, už nemá na nějaký chlácholení kapacitu. Řekni si že to dělá pro tebe a dítě. Těš se až budeš ve svým, bude to lepší uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
21.9.22 14:27

Lítost jsem teda nikdy od nikoho nevyžadovala, to mi přijde dost psycho a nechápu, jak by mi to mohlo s problémem pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684

Tak on už je asi tak strhanej, že nemá prostor na nějakou empatii. Ale hlavně si asi nedokáže představit, jak moc blbě ti může v těhotenství být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

Hormony a hormony. Nic jiného v tom nehledej a buď ráda, že když už nepolitije, tak nemá aspoň řeči typu „vždyť si můžeš jít kdykoliv lehnout/hned bych si to s tebou vyměnil…“ :lol: To bys ho rovnou nenáviděla :lol:

Zkusila jsi zázvorová lízátka? Mně osobně nepomohla, já jela v ucucávání Coca coly, když už bylo ouvej, ale dost bab si to chválí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.9.22 14:28
@mamule42 píše:
A ty ho pohladíš když přijde strhaný. Buď ráda že nemáš ještě mimčo, byla by jsi nasratá ještě víc. Prostě je unavený, už nemá na nějaký chlácholení kapacitu. Řekni si že to dělá pro tebe a dítě. Těš se až budeš ve svým, bude to lepší uvidíš.

Ano, mate pravdu, je unavený. A ano říkám mu, ze ho obdivuji, ze toho tolik stihne i přes bolavá kolena ;) jen je toho všeho poslední dobou hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.9.22 14:30
@MrsNorris píše:
Lítost jsem teda nikdy od nikoho nevyžadovala, to mi přijde dost psycho a nechápu, jak by mi to mohlo s problémem pomoct.

Ono to je spis o te empatii, aby se třeba zeptal, jak mi je. Nejde mi přímo, aby dělal “ňuňu jak já te lituju” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
21.9.22 14:31

Myslím, že on neví, že chceš politovat. Chlapi tyhle situace neumí. Navíc se neumí vžít do těhotenských nevolností. Můj jinak úžasný manžel se mě při porodu zeptal jestli to fakt bolí. Mít něco po ruce hodím to po něm.
Výdrž ještě dva tři týdny pak by to mělo být lepší ty nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.9.22 14:33
@Kakika píše:
Hormony a hormony. Nic jiného v tom nehledej a buď ráda, že když už nepolitije, tak nemá aspoň řeči typu „vždyť si můžeš jít kdykoliv lehnout/hned bych si to s tebou vyměnil…“ :lol: To bys ho rovnou nenáviděla :lol:Zkusila jsi zázvorová lízátka? Mně osobně nepomohla, já jela v ucucávání Coca coly, když už bylo ouvej, ale dost bab si to chválí :palec:

Mně dali v lékárně nějaké zazvorove pilulky a nic. Kola pomůže, ale ne moc. Spíše než ta nevolnost bylo teď peklo s tou migrénou. To jsem myslela, ze si doslova omlatim hlavu o futra :zed: a k tomu nemůžu prášky, které mi pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.9.22 14:36
@Náměsíčná píše:
Myslím, že on neví, že chceš politovat. Chlapi tyhle situace neumí. Navíc se neumí vžít do těhotenských nevolností. Můj jinak úžasný manžel se mě při porodu zeptal jestli to fakt bolí. Mít něco po ruce hodím to po něm.
:lol: :lol: :lol: Tak to bych ho zabila.. ale asi to tak nemyslel. Bylo by fajn, aby si ten porod na minutu zkusili :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
21.9.22 14:41
@Anonymní píše:
Zdravím holky.. ano, štve mě partner a potřebuji se někde vypovídat. Jsem v 10tt a moje ranní nevolnosti jsou od poledne do večera. K tomu jsem tento týden měla 2 silene migrény po 2 dnech v kuse…. Partner nám staví barák a z práce jede rovnou na stavbu a tam je do večera a když prijede je ztrhaný a chce večeři. Což i chápu, jelikož jsem na polovičním home office. Dodelani baráku má šibenicni termin, jelikož nám končí nájemní smlouva… na jednu stranu ho velmi obdivuji, jelikož jede na 200% už asi měsíc. A veškerý volný čas (po práci, víkendy) dre na baracku a k tomu má starosti, aby vše dodali včas… vše chápu a i mě odveze na UZ a na dítě se těší…. Ale proste mě štve to, ze když řeknu, ze mi je zle, tak mě pohladi, ale nijak nelituje. Připadám si na svoje starosti sama.. možná vám to přijde jako malichernost, jelikož on se má hůř, ale chci taky trochu te empatie…. Hlavně mi tu prosím nepište, jakého mate vy úžasného chlapa, který s vámi sdílí každé uprdnuti :lol:, to mě akorát nasere :mrgreen:
Omlouvam se za tak dlouhý text, ale ulevilo se mi, možná to jsou jen hormony 8o :)

Nejsi na ně sama, jen ti to tak připadá. Píšeš, že chlap má honičku jako blázen, tlačí ho čas. Tak to zkus vydržet, zase bude dobře :hug: Když chceš politovat, tak mu to prostě řekni, chlapům tyhle věci moc nedocházej, když mají hlavu plnou něčeho jinýho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.9.22 14:41
@Michaeladr1 píše:
Ono to je spis o te empatii, aby se třeba zeptal, jak mi je. Nejde mi přímo, aby dělal “ňuňu jak já te lituju” :mrgreen:

No jo, ale jak často se má ptát? Chlapi vůbec nechápou co to je nevolnost, kopání dítěte, roztahování dělohy, bolesti kyčlí, nohou ani všeobecné těhotenské nepohodlí… nikdy to nezažijí. Když máš blbý den, řekni mu to. On ti řekne, no je to blbý musíš vydržet. No a je to pravda. Neřeš blbosti, taky se ho denně neptáš jak se cítí. Na migrénu platí tma, klid a studený hadr na hlavu. Měla jsem je v těhotenství často a je to taky jediné co člověk může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
21.9.22 14:44
@Náměsíčná píše:

No jooo, když chlap tohle nikdy nemůže zažít :mrgreen: Na tyhle případy by měla mít každá rodička po ruce předměty, které může vrhat po manželovi za každou blbou otázku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí