1. Screening, odběr krve formou NITR a čekání na výsledky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14609
15.1.21 21:08
@BlondRD píše:
@Michelle_M 1:152 z Trizomie 18 :?

Tak to je nějaké další vyšetření na místě, ale pokud na ultrazvuku bylo všechno v pořádku, klonila bych se k tomu, že bude mimčo zdravé :kytka: Trizomii 18 provázejí jisté abnormality, které už by podle mého názoru teď byly na ultrazvuku poznat, např. srdeční vada a podobně. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.21 21:40

@murkyf Děkuji moc ;) Když vám vyjde něco špatně v tom 1.screeningu doporučuje se buď odběr plodové vody, kterou hradí pojištovna nebo si můžete zaplatit za 12500tis. odběr krve to je ten NITR, který nemá žádné rizika a není bolestivý. Proto jsem ho zvolila. Posílá se až do Hongkongu, ten který jsem si hradila já. Výsledky tak 10-12 a to je nejhorší :( Ale u té plodové vody je to také podobná doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.21 21:41

@Michelle_M Děkuji moc❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
16.1.21 12:16
@BlondRD píše:
@murkyf Děkuji moc ;) Když vám vyjde něco špatně v tom 1.screeningu doporučuje se buď odběr plodové vody, kterou hradí pojištovna nebo si můžete zaplatit za 12500tis. odběr krve to je ten NITR, který nemá žádné rizika a není bolestivý. Proto jsem ho zvolila. Posílá se až do Hongkongu, ten který jsem si hradila já. Výsledky tak 10-12 a to je nejhorší :( Ale u té plodové vody je to také podobná doba.

To je NIPT prave, tak jsem myslela ze něco nového co neznám :lol:
Držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.1.21 12:49

@murkyf Tak to se omlouvám. Už jsem z toho sama zblblá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
18.1.21 09:16

@BlondRD Já měla ještě horší, 0,077 - to už ukazovalo, že je něco hodně špatně. Budu moc držet pěsti, aby bylo miminko zdravé. Vidíš, i tady holky psaly se špatnými výsledky a miminka zdravé :srdce: Ono tu krev může něco ovlivnit a je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.1.21 09:29

@Rickym Moc Ti děkuju za podporu❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.1.21 23:48

Výsledky:)

Ahoj holky, tak výsledky už mám pár dní a mám Vše v pořádku!!! Díky bohu! :srdce: Šílené nervy… Děkuji, ještě jednou všem za podporu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.1.21 06:26

@BlondRD super, moc gratuluji❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie