Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BlondRD píše:
@Michelle_M 1:152 z Trizomie 18
Tak to je nějaké další vyšetření na místě, ale pokud na ultrazvuku bylo všechno v pořádku, klonila bych se k tomu, že bude mimčo zdravé
Trizomii 18 provázejí jisté abnormality, které už by podle mého názoru teď byly na ultrazvuku poznat, např. srdeční vada a podobně. Držím palce ![]()
@murkyf Děkuji moc
Když vám vyjde něco špatně v tom 1.screeningu doporučuje se buď odběr plodové vody, kterou hradí pojištovna nebo si můžete zaplatit za 12500tis. odběr krve to je ten NITR, který nemá žádné rizika a není bolestivý. Proto jsem ho zvolila. Posílá se až do Hongkongu, ten který jsem si hradila já. Výsledky tak 10-12 a to je nejhorší
Ale u té plodové vody je to také podobná doba.
@BlondRD píše:
@murkyf Děkuji mocKdyž vám vyjde něco špatně v tom 1.screeningu doporučuje se buď odběr plodové vody, kterou hradí pojištovna nebo si můžete zaplatit za 12500tis. odběr krve to je ten NITR, který nemá žádné rizika a není bolestivý. Proto jsem ho zvolila. Posílá se až do Hongkongu, ten který jsem si hradila já. Výsledky tak 10-12 a to je nejhorší
Ale u té plodové vody je to také podobná doba.
To je NIPT prave, tak jsem myslela ze něco nového co neznám ![]()
Držím moc palce
@BlondRD Já měla ještě horší, 0,077 - to už ukazovalo, že je něco hodně špatně. Budu moc držet pěsti, aby bylo miminko zdravé. Vidíš, i tady holky psaly se špatnými výsledky a miminka zdravé
Ono tu krev může něco ovlivnit a je to..
Ahoj holky, tak výsledky už mám pár dní a mám Vše v pořádku!!! Díky bohu!
Šílené nervy… Děkuji, ještě jednou všem za podporu. ![]()