1. screening v 13+3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
29.3.19 15:55

Dnes jsme byli na genetice
Paní mi řekla, že mám zvýšené 3 hodnoty (Papp A, NT a celkový výsledek), nic strašného, ale to riziko tam je.
Doporučila mi, ať počkám na triple test a kdyby vyšel špatně, tak půjdu na odběr plodové vody.
Jenže jsem četla, že ty triply vychází často špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.3.19 15:57
@Mracek46 píše:
Paní mi řekla, že mám zvýšené 3 hodnoty (Papp A, NT a celkový výsledek), nic strašného, ale to riziko tam je.
Doporučila mi, ať počkám na triple test a kdyby vyšel špatně, tak půjdu na odběr plodové vody.
Jenže jsem četla, že ty triply vychází často špatně :(

na tripl nechod jestli jsi jeste nebyla, je k nicemu, zadna vypovidajici hodnota, ja bych mistlo plodovky sla na prenascan nebo neco podobneho jestli na to financne mate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.3.19 17:02

@debra.morgan ještě nebyla, nejdříve by to šlo příští pátek
Přišlo mi, že paní genetička byla přesvědčená, že nejlepší varianta je ten odběr :( kterého se samozřejmě bojím :,(
Myslíte, že výsledky mého screeningu jsou moc špatné a miminko je nemocné nebo mě jen straší? :(
Byla jsem v Prenatalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.3.19 17:09

@Mracek46 holka nevim, v hodnotach se neorientuju, ja jen vim, ze kdyz jsem mela jit na 1. screening ja byla jsem rozhodnuta, ze pokud bude neco vypadat spatne, zacvakam si prenascan. triply vubec a na plodovku jsem se necitila, ale taky by to slo, pokud nemas ty prachy na placeny testy…a taky se musis rozhodnout jestli by sis decko v pripade, ze by postizene bylo nechala nebo ne, pokud ano, tak ani nema cenu na testy chodit. teda za me. jestli geneticka myslela odber na triply, tak to fakt nee, to spis ta plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
29.3.19 17:39
@Mracek46 píše:
Jenže jsem četla, že ty triply vychází často špatně :(

Na tripple bych v zivote nesla. Priplat si za ten Prenascan. Izoluji DNA ditete z Tve krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
29.3.19 17:43
@Mracek46 píše:
@debra.morgan ještě nebyla, nejdříve by to šlo příští pátek
Přišlo mi, že paní genetička byla přesvědčená, že nejlepší varianta je ten odběr :( kterého se samozřejmě bojím :,(
Myslíte, že výsledky mého screeningu jsou moc špatné a miminko je nemocné nebo mě jen straší? :(
Byla jsem v Prenatalu

To nikdo nevi. Riziko existuje. Zalezi, zda by jste si postizene dite nechali nebo ne. Pokud ano, tak nemusis chodit na testy ani plodovku a vysetreni se udelaji pripadne po porodu. Rozhodujes Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí