1. Screening v Motole

418
25.10.21 10:19

1. Screening v Motole

Ahoj holky,

nebyl teď prosím někdo na 1. screeningu v Motole? Objednali mě na 12+5. Dnes mi doktorka říkala, že mě měli ještě objednat na dřívější termín ohledně odběru krve. Ale prý to můžou dělat v jeden den.
Nemáte nějakou zkušenost, jak to tedy je? A kdyby to bylo opravdu v jeden den, tak vám výsledky asi hned neřeknou co?
Ptám se, protože u prvního těhu jsem byla jinde, a to mi bral doktor krev a i screening dělal on, a jelikož už měl výsledky z krve, tak mi hned řekl, jestli je vše v pořádku. My budeme slavit totiž narozeniny syna 3 dny po tom screeningu a chtěli jsme to oznámit rodině na té oslavě, ale takhle nevím, když nevím, kdy budou výsledky. Děkuji za informace :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
782
25.10.21 12:55

Jo, dělali mi screening v březnu nebo dubnu a hned potom mi vzali krev. Já jim vyplnila k tomu papír. Výsledky mi řekli, že kdyby něco bylo špatně, budou volat za 2 týdny. Já chodila celý těhotenství do jejich rizikový poradny, takže mi to potvrdili, že ok až měsíc po screeningu. Jestli chodíš normálně ke svýmu gynekologovi, předpokládám, že ti řeknou co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí