10 let spolu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.20 10:03

10 let spolu

Ahoj, budeme mít s manželem 10 let výročí a já přemýšlím co mu koupit. Nechci žádné oblečení nebo kosmetiku, ale ráda bych něco, čím bych mu vyrazila dech. Měla jsem v plánu nějaký hezký welness pobyt, ale vzhledem k tomu co se tu furt děje se mi do toho nechce a navíc manžel ani teď nikam cestovat nechce. Zážitkové dárky ho nebaví, už měl 2× jízdu v supersportu a víc už by nedal. Na nějaké společné fotoknihy nebo fotky v rámečku také není a navíc jich máme všude plno. Baví ho jeho auto, ale kosmetiku a vše co jsem mohla už jsem mu koupila a nejraději tráví čas doma s rodinou (já+dcera). PS. Něco dobrého uvařit taky není žádná bomba, vařím každý den 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
17.12.20 10:11

Objednat nějaké dobré jídlo z restaurace, udělat si čas jen na vás dva, výšlap na nějakou horu či kopec a nahoře si dát minipiknik. Na nějaké vyřazení dechu bych se vykašlala, protože to bývá často pochopeno různě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
17.12.20 10:17

Taky bych objednala jídlo z lepší restaurace - třeba nějaké sushi speciality, to u nás milujeme. Dcerku bych půjčila na hlídání někomu, vzala si pěkné prádlo a udělala hezký večer u vína s filmem.
Nás taková věc nikdy neomrzí. Já třeba taky vařím, ale na výročí dělám vždy něco lepšího, co tak často nejíme - steaky, nějaké zajímavé přílohy a peču nějaký minidezert.
Stejně mého muže nejvíc potěší, když mám na sobě pěkné prádlo :)
Od něj mi stačí pěkná kytka a něco malého na zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
17.12.20 10:19

My to u nás děláme na narozeniny, svátky a výročí tak, že si nedáváme hmotné dary, ale zajdeme si v neděli do kavárny na brunch, pak jdeme třeba na procházku a zarezervujeme si oběd v nějaké pěkné restauraci v okolí, kdy si prostě objednáme, na co máme chuť, a výjimečně nekoukáme, co to stojí, pak odpoledne děláme nějakou aktivitu, která nás baví, něco zdlábnem k večeři a jdeme ještě večer do divadla/ na koncert, a pak do baru…

Sice v týhle pokakaný době Tour de Hospody nejde realizovat, nicméně lze vydat poukaz na budoucí oslavu, až tahle koronáčová anabáze skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
17.12.20 10:19

Dceru bych dala na hlídání, a udělala bych si hezkej vecer/noc. Objednala dobre jídlo, dala si společnou vanu při svíčkách, a zakončila to postelí.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.20 11:01

Holky, všechno to jsou moc krásné nápady, které ale bohužel dost často realizuji, když mám muž svátek nebo narozeniny takže jsem chtěla něco,,jiného". Každopádně pokud nic nevymyslím tak to asi tak dopadne.

• Citovat
  • Upravit
40905
17.12.20 11:04
@Anonymní píše:
Holky, všechno to jsou moc krásné nápady, které ale bohužel dost často realizuji, když mám muž svátek nebo narozeniny takže jsem chtěla něco,,jiného". Každopádně pokud nic nevymyslím tak to asi tak dopadne.

my budeme mít 10leté výročí v červnu a vidím to na víkendový pobyt na nějakém zámku v lesích s wellness ;) to výročí máte teď v prosinci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
17.12.20 11:04
@Anonymní píše:
Ahoj, budeme mít s manželem 10 let výročí a já přemýšlím co mu koupit. Nechci žádné oblečení nebo kosmetiku, ale ráda bych něco, čím bych mu vyrazila dech. Měla jsem v plánu nějaký hezký welness pobyt, ale vzhledem k tomu co se tu furt děje se mi do toho nechce a navíc manžel ani teď nikam cestovat nechce. Zážitkové dárky ho nebaví, už měl 2× jízdu v supersportu a víc už by nedal. Na nějaké společné fotoknihy nebo fotky v rámečku také není a navíc jich máme všude plno. Baví ho jeho auto, ale kosmetiku a vše co jsem mohla už jsem mu koupila a nejraději tráví čas doma s rodinou (já+dcera). PS. Něco dobrého uvařit taky není žádná bomba, vařím každý den 😂

MOTORKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
17.12.20 11:08
@Anonymní píše:

Fakt mu kup motorku. Je jedno, že má třeba jen řidičák na auto a fichtla. A-čko si pak dodělá.
Motorka ho totálně posadí na zadek a až na ní začnete společně jezdit, tak vám to oběma změní život. Ohledně typu a modelu se poraď v salonu Yamaha, Ducati nebo BMW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.20 11:45

@https Díky za radu, motorku by bral všemi deseti, ale před rokem ji prodal, když se narodila dcera. Nemáme čas lítat někde na motorce a na hlídání ji kvůli tomu pořád dávat nebudeme 😁

• Citovat
  • Upravit
1607
17.12.20 20:47

Domluvit hlídání, koupit 2 vstupenky na koncert vaší oblíbené kapely a noc v hotelu. Spíš v létě, to je větší šance, že se uskuteční.

V Praze bude třeba Pearl Jam;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marty09
20.12.20 17:50
:)

Příspěvek upraven 20.03.25 v 11:12

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.20 17:06

Taky bych objednala jídlo z nějaké restaurace, nebo třeba nechat nakreslit společnou karikaturu to by mohlo potěšit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný