Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V Sazce jsem pracovala, podvod to není. Ale samozřejmě je to loterie, tudíž nelze nic zaručit, je z jen o štěstí.
Jestli to chceš jako dárek, můžeš zkusit losy.
@Anonymní píše:
- Lze v těchto soutěžích opravdu něco vyhrát ( nemyslím tím 100 Kč, ale částku minimálně 100 tisíc ) - znáte někoho OSOBNĚ, kdo takovou či vyšší částku vyhrál?
Ano lze, ano znám
- U které z her je největší šance na úspěch za zachování rozumné částky výhry ( EuroJackpot? Euro miliony? Sportka? Existuje i něco jiného? A něco, co není pod Sazkou? )
Na tohle ti stačí základy kombinatoriky, kalkulačka ti to ulehčí, pokud nejsi matematický negramot, tak si to spočítáš sama.
- Vsázíte někdy Vy samy?
Ne, hazard nepodporuji.
- A negamblerská otázka - kde jinde lze ještě soutěžit a vyhrávat? Když člověk nemá Instagram? (A jak soutěžě na Ig vyhledáváte? )
Nefunguje ti google? Žádné soutěže nevyhledávám, všechny jsou postavené na businessu s osobními údaji.
Všem pokud možno nádherný den
Dík.
Co třeba si vygooglit jaká je šance na výhru ve sportce v procentech? Něco si o tom přečíst? U losů je to podobné, je třeba jen 1/4 výherních a navíc kolik z nich jen vyhrává zpátky částku losu nemužeš nikdy vědět. Šance je úplně maličká. Myslím, že větší šance je sázet na výsledky ve sportu, než tyhle loterie. ![]()
Sportku v rodině sazime léta.. Spíš drobné výhry - max pár set, ale strejda vyhrál už dvakrát několik desítek tisíc a naposledy mu o jedno číslo utekla první výhra. Je to teda asi 7 let dozadu. Každopádně sází pořád, i eurojackpot. Takže ve finále stejně víc prosazel než vyhrál - dává vždy plný tiket na celý měsíc.
Já přestala před pár lety, ale pořád si říkám že zase začnu.. Je to asi jedinej způsob jak přijít k penězům (a nekrast
)
1.-Slyšela jsem, že jeden známý vyhrál 800 000, jestli je to pravda, nevím, neptala jsem se ho. považuji to za soukromou věc.
2.-Nevím, jsem přesvědčená, že peníze se mají vydělat, naspořit a ne spoléhat na náhodu a výhru, krom toho sázení není levná záležitost a když slyším, kolik toho lidé prosázejí, tak by možná udělali lépe, kdyby si ty peníze spořili.
3.-Nesázím, na blbosti peníze nemám, kupuju si jen každoročně adventní los, pro tu zábavu.
4.- Občas-zřídka- apod. se účastním někde na netu soutěží o drobnosti-knihy, kosmetiku, krmivo, potřeby do domácnosti apod.
Souhlasím s Dreamis, zkusila bych na tvém místě sázet na sportovní výsledky.
Spíš se účastním spotřebitelských a on-line soutěží, které po mě nechtějí žádný vklad.. případně rozhlasových - vyhrála jsem ve Frekvence platí vaše účty a zájezd do Paříže pro dva na los, ale jinak fakt jen pár kaček zpět (většinou cenu losu) a je mi líto těch peněz, takže los koupím max. 1× měsíčně (vyhraju max. 2× za rok pár kč), Sportku jsem sázela třeba rok nedělní jeden sloupec a jednou vyhrála poslední
takže totální propadák..
ale jako adventní los proč ne, jen pro tu zábavu..
rozhodně se na to ale nespoléhat, je to jen loterie, hazard, který neovlivníš..
to už je lepší pro fandy vsázet na zápasy atd. kde zúročíš své znalosti a tam znám i víc lidí, kteří vyhráli peníze v řádech desítek a stovek tisíc (Tip-sport, Fortuna)
já si radši mírně zariskuji ve FIO podílových zahraničních fondech
případně znám kolegu, co vyvařil dva mega na tom, že asi před 10lety koupil nějaké bitcoiny, o kterých nikdo nic nevěděl a netušil, že vůbec něco takového existuje
tomu říkám Parádička ![]()
Někde jsem četla, že největší šance je u drahých stíracích losů. ![]()
Tak v sazce vyhrát jde, ale je to opravdu velká náhoda. Nejvyšší výhru co jsem viděla bylo když synovec vyhrál 3000 u losu.
Jinak pokud chcete zbohatnout na sázení tak jediný zaručený způsob je provozovat loterijní hru sama. Tam je zisk zaručený. ![]()
@páájaa2 píše:
Někde jsem četla, že největší šance je u drahých stíracích losů.
To bych neřekla, nedávno bylo v médiích, že někdo ukradl z trafiky losy za desítky tisíc a celková výhra z losů byla v řádu stokorun. ![]()
Známý koupil tři losy po 100Kč. Na dvou neměl nic a na posledním 3mil. Sestřina tchýně kdysi vyhrála 500 000Kč, ve Sportce, ale je to už 15 let.
@Heivka píše:
To bych neřekla, nedávno bylo v médiích, že někdo ukradl z trafiky losy za desítky tisíc a celková výhra z losů byla v řádu stokorun.
To furt ale největší procento výher nevylučuje. Bohužel
![]()
@páájaa2 píše:
Někde jsem četla, že největší šance je u drahých stíracích losů.
A vite, ze na strankach vydavatele je k nahlednuti herni plan, kde mate presne rozepsany pocty vyher a vyhernich losu? Uzitecna vec.
@Heivka píše:
To bych neřekla, nedávno bylo v médiích, že někdo ukradl z trafiky losy za desítky tisíc a celková výhra z losů byla v řádu stokorun.
Jasny. Holt vybral spatnou trafiku. Kdyz 20 000 000 vydanych losu ukradne za par desitek tisic, tak je to porad prd sance. Jinak VZDYCKY plati to, ze cim drazsi los, tim vetsi sance na vyhru.
Sázíme sportku celkem často, náhodný tip. Krom pár stovek jsme nikdy nevyhráli, ale stejně nás to baví a třeba to potká i nás. U nás ve městě pán měl výherní los Rentiéra což je myslím 100tis/měsíčně na 5 let tuším
Myslim, ze uz je tu vse receno. Tak ja jen k bodu 3, ano, obcas vsadim. Jeden sloupek (nechci moc utratit) a jen kdyz tam je aspon jedna miliarda (kdyz uz mam vyhrat, tak at to nejsou zadny susne, ze jo
). A jo, vim, ze sanci mam zhruba 1:100 000 000.
Milé uživatelky/uživatelé,
táta a sestra letos chtějí pod stromeček „vsadit nějaký tiket“
Mám s tím pár souvisejících dotazů
Všem pokud možno nádherný den