10 leta dcera a cukani s nohou

164
28.12.22 16:21

10 leta dcera a cukani s nohou

Jiz delsi dobu jsem si u dcery vsimla, ze ma zaskuby s nohou a nebo s ramenem. Nikdy to nemela, zadnou diagnozu nema, s nicim se neleci. Ve skole ma pekny prospech, je vesela, zadne velike stresy nema, nebo podle toho co mi alespon rekla. Nasadila jsem horcik. Nekdy si stezuje, ze s tim nic nemuze delat, ze to delat musi. Nesetkal jste se s tim nekdo? Je pravda, ze od mala byla vzdy citlivejsi a co ted jde do puberty, tak si obcas veci bere moc osobne. Kdyz byla mensi a mela stresovejsi obdobi tak mela ze spani nocni desy. Nevim, jestli to ma co delat s nervovou soustavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11782
28.12.22 17:12

Může to být psychikou a může to být nemocí. Zkonzultovala bych to u lékaře - není nutné hned.
Dcera měla dva roky tiky po nepřeléčeném streptokoku. Po těch dvou letech dostala antibiotika na angínu a tiky se ztratily - tehdy jsem poukazovala na předchozí virozu, která byla jiná a delší než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.12.22 17:25

@Evkad k lekari pujdeme v lednu. Take jsem premyslela, ale krome nachlazeni dcera nic nemela. Ale dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.12.22 19:13

To je nějaký motorický neklid, ne? Jestli je tím míněno klepání nohou třeba v sedě, tak to dělá i můj přítel když je nervózní nebo na něco natěšený, ale když mu řeknu, ať přestane, tak to na chvilku zvládne, než se zase zapomene. :D Prý to dělal od dětství. Poprvé jsem se s tím setkala u spolužačky na střední. Je to asi nějaké nutkání, člověk si to už pak ani neuvědomuje.
Ale samozřejmě to může mít i jiný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.12.22 19:14

Ne ne. Nema to cely den, ale obcas to prijde a musi zatnout svaly. To je neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí