8 letý kluk chce plastové nářadí.

26
25.12.22 08:57

Opice

Zdravím, od mého přítele bratr má tři děti. Jeho 8mi letý syn by stále dokola kupoval jen autíčka, přitom jich má hodně a plastové nářadí. U 8mi letého kluka mi to nepříjde normální…?Ve škole je podprůměrný. Má problémové chování. Řekl mi, že nikdy nebude potřebovat číst a psát, pač bude opravař aut. A jeho otec, stále úsměv na tváři jak má šikovného syna. :zed: :zed: :zed: Jak se chovají vaši 8mi leti synové? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5378
25.12.22 08:59
@AshleyAs píše:
Zdravím, od mého přítele bratr má tři děti. Jeho 8mi letý syn by stále dokola kupoval jen autíčka, přitom jich má hodně a plastové nářadí. U 8mi letého kluka mi to nepříjde normální…?Ve škole je podprůměrný. Má problémové chování. Řekl mi, že nikdy nebude potřebovat číst a psát, pač bude opravař aut. A jeho otec, stále úsměv na tváři jak má šikovného syna. :zed: :zed: :zed: Přijde to někomu ok?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.12.22 09:02

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.12.22 09:02

Naprosto normální

• Citovat
  • Upravit
65188
25.12.22 09:04
@AshleyAs píše:
Zdravím, od mého přítele bratr má tři děti. Jeho 8mi letý syn by stále dokola kupoval jen autíčka, přitom jich má hodně a plastové nářadí. U 8mi letého kluka mi to nepříjde normální…?Ve škole je podprůměrný. Má problémové chování. Řekl mi, že nikdy nebude potřebovat číst a psát, pač bude opravař aut. A jeho otec, stále úsměv na tváři jak má šikovného syna. :zed: :zed: :zed: Přijde to někomu ok?

tohle beru jako provokaci. Proč by nemohl chtít autíčka a nářadí. A moje dcera taky vykládala, že nikdy, ale fakt nikdy, nepůjde na střední, že škola je strašná. Nakonec má i VOŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
25.12.22 09:04
@AshleyAs píše:

Za mě ok.

Jen bych mu místo plastového nářadí pomalu začala pořizovat opravdové, jestli je šikovný na ruce.
A malá dětská dílna se taky bude hodit.

Letos jsem potřebovala sklenáře, že to nebylo až tak akutní a pro ně tak lukrativní kšeft, čekala jsem dva měsíce a ještě to uháněla jejich dispečerka, abych se toho vůbec dožila :) Řemeslo má prostě zlaté dno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.12.22 09:05

Jo přijde mi to normální, že si dítě hraje. Dokud si chce hrát, ať si hraje a má hravou fantazii.
Syn má 9 let a taky miluje auta. Včera dostal taky auta. Má jich plno venku i u sebe v pokoji. Auto byla první hračka, kterou chytil, když byl malý. Ještě stále o auta různé velikosti a druhů stojí. Tak je dostává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.12.22 09:06

Úplně normální kluk, starej se o sebe, to bude nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
25.12.22 09:06

Ano, mně to přijde normální a nechápu proč to ty řešíš. Kolik jsi vychovala dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
25.12.22 09:07
@free333 píše:
Za mě ok.

Jen bych mu místo plastového nářadí pomalu začala pořizovat opravdové, jestli je šikovný na ruce.

Letos jsem potřebovala sklenáře, že to nebylo až tak akutní a pro ně tak lukrativní kšeft, čekala jsem dva měsíce a ještě to uháněla jejich dispečerka, abych se toho vůbec dožila :) Řemeslo má prostě zlaté dno…

Přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.12.22 09:09
@free333 píše:
Za mě ok.

Letos jsem potřebovala sklenáře, že to nebylo až tak akutní a pro ně tak lukrativní kšeft, čekala jsem dva měsíce a ještě to uháněla jejich dispečerka, abych se toho vůbec dožila :) Řemeslo má prostě zlaté dno…

No, ale on chce plastové. A šikovný? Těžko říct. Elektricke autíčka, říkal, že opravuje, opravil je tak, že leží na hromadě kupa dílů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.12.22 09:12
@Matt 02 píše: Úplně normální kluk, starej se o sebe, to bude nejlepší.
Úplně normální je když si dítě hraje, ale má už své školní povinnosti. A pouze jsem se zeptala na názor.😉 😗
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
@AshleyAs píše:
No, ale on chce plastové. A šikovný? Těžko říct. Elektricke autíčka, říkal, že opravuje, opravil je tak, že leží na hromadě kupa dílů.

Proč to řešíš ty, co ti je do toho, co ti ten kluk udělal, prosím tě? Normálně si hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
@AshleyAs píše:
No, ale on chce plastové. A šikovný? Těžko říct. Elektricke autíčka, říkal, že opravuje, opravil je tak, že leží na hromadě kupa dílů.

jsi jeho matka a nebo macecha? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
74217
25.12.22 09:13

Přijdi se podívat k nám. Když všechna auta syn rozloží po pokoji. Tak se nedá projít. Jaký má bazar. On prostě auty žije. Byl by zatím zklamaný, kdyby pod 🌲 žádné nešel.
Nemontuj se a nesuď děti tvého partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí