8 letý kluk chce plastové nářadí.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
25.12.22 09:20
@Svistice píše:
Mu kupte Merkura nebo Voltika. :nevim:

A proč by mu měli něco pořád kupovat, vždyt je to jedno z dětí bratra jejího partnera.. Jak často se vidí.. l¨Leda že by kecala a bylo by to dítě jejího partnera, které je u nich jednou za 14 dní na víkend, případně ještě častěji.

Příspěvek upraven 25.12.22 v 09:27

• Citovat
  • Upravit
5936
25.12.22 09:20
@AshleyAs píše:
Může, ale né každý den přeci co přijde že školy, chce do obchodu pro autíčka. Tak asi je to ok, no :)

Však mu to neplatíš tak co se staráš, ať mu vykoupí třeba celé hračkářství když to rodičům nevadí. Řešíš hlouposti. Mám nejradši lidí co ví přesně co dělají druzí každý den a řeší to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.12.22 09:21
@Kelsey píše:
To zas bude pravidelná dávka trollení.

nebo krá va

• Citovat
  • Upravit
5889
25.12.22 09:21
@AshleyAs píše:
To ho nebaví. Dostal na narozeniny auto, které si měl sám složit, ale to ho nebavilo, tak to skladal jeho otec.

Pokud ho nebaví takové stavebnice, dejte mu něco opravdového. Můj bratr byl nadšený, když jako dítě rozebíral budík a zkoušel to pak opravit. A k autům se nějak propracovat musí. Až zvládne budík, dala bych mu něco jiného. A nakonec bych mu klidně koupila auto, které by bylo určené na náhradní díly a ať se na něm učí, ale k tomu autu se musí přes něco dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.12.22 09:23

Dítě mi normální přijde.
Ale ty mi normální už nepřijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.12.22 09:23

Tady už nikdy nenapíšu nic, pač tady je to mazec.Hrat si může i ve škole mu to nemusí jít, jen kdyby byl, alespoň ve škole hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
25.12.22 09:25
@AshleyAs píše:
Tady už nikdy nenapíšu nic, pač tady je to mazec.Hrat si může i ve škole mu to nemusí jít, jen kdyby byl, alespoň ve škole hodný.

znovu, co tobě je po tom. Starej se o svý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@AshleyAs píše:
Tady už nikdy nenapíšu nic, pač tady je to mazec.Hrat si může i ve škole mu to nemusí jít, jen kdyby byl, alespoň ve škole hodný.

A tobě je po tom co? Starej se o své. Nesuď kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@AshleyAs píše:

Co je Ti do cizího dečka? Proč Ti to tak trhá žíly?
Moje neteř chtěla ve 13 stále petshopaky. Mohla jsem si o tom myslet svoje, ale k Vánocům jsem ji nějaké to zvířátko klidně koupila, když z toho měla radost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
@mamule42 píše:
Však mu to neplatíš tak co se staráš, ať mu vykoupí třeba celé hračkářství když to rodičům nevadí. Řešíš hlouposti. Mám nejradši lidí co ví přesně co dělají druzí každý den a řeší to.
Nevíš a píšeš, kdyby byli…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.12.22 09:27
@Svistice píše:
Co je Ti do cizího dečka? Proč Ti to tak trhá žíly?
Moje neteř chtěla ve 13 stále petshopaky. Mohla jsem si o tom myslet svoje, ale k Vánocům jsem ji nějaké to zvířátko klidně koupila, když z toho měla radost. :nevim:
vy jste tady těžké 🐮mažu příspěvek a polibte si
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.12.22 09:28
@AshleyAs píše:
Zdravím, od mého přítele bratr má tři děti. Jeho 8mi letý syn by stále dokola kupoval jen autíčka, přitom jich má hodně a plastové nářadí. U 8mi letého kluka mi to nepříjde normální…?Ve škole je podprůměrný. Má problémové chování. Řekl mi, že nikdy nebude potřebovat číst a psát, pač bude opravař aut. A jeho otec, stále úsměv na tváři jak má šikovného syna. :zed: :zed: :zed: Jak se chovají vaši 8mi leti synové? DěkujiPříspěvek upraven 25.12.22 v 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.12.22 09:28
@AshleyAs píše:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
25.12.22 09:30
@AshleyAs píše:

Ono hlavně není vhodné řešit pro Tebe cizí dítě a rodinu na veřejném webu, ještě s Tvojí fotkou, někdo je může dle fotky poznat.

Asi by Ti to taky nebylo příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.12.22 09:30
@Fiveone píše:
Pokud ho nebaví takové stavebnice, dejte mu něco opravdového. Můj bratr byl nadšený, když jako dítě rozebíral budík a zkoušel to pak opravit. A k autům se nějak propracovat musí. Až zvládne budík, dala bych mu něco jiného. A nakonec bych mu klidně koupila auto, které by bylo určené na náhradní díly a ať se na něm učí, ale k tomu autu se musí přes něco dostat.

Jo ale to je v režii jeho rodičů, určitě ne, nějaké přítulky jeho strejdy. I když si teda osobně myslím, že je to zas nějaká nextka, která je chytrá jak rádio a nenechá na úplně normálním dítěti svého partnera nit suchou. Ale i kdyby to byl synovec partnera, jí do toho nic není a stačí mi, jakým stylem i tom malém klukovi píše, ona nechce radu, ona chce podpořit v kydáním špíny na cizí malé dítě. Co příspěvek, to přidává. Trapná je, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí