Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem v 10 tt…nevolnosti mi trvaji cely den i noc jsem hotovo
…dr nic moc nedelaji jen mi davaji prasky, ktere stejne nepomahaji a navic jen co se napiju vody, nebo se rano najim udrzim to v sobe max 15 sec. a uz bezim
..nedokazu vubec nic snist, zaludek to vubec nebere
cely dny jen lezim:nevim: nic jinyho mi nejde…
jsem v zahranici, takze dr nic moc
myslite ze by v cr udelali neco vic? ![]()
Tak pokud v sobe neudrzis ani vodu, tak si myslim ze u nas by te treba na chvili hospitalizovali. Hrozi ti dehydratace a teoreticky to klidne muze byt nejake strevni onemocneni jestli je ti vazne tak zle a taky nemusi samozrejme, ale neprijde mi ok ze se nedokazes ani napit vody.
Neudělali. Max když neudržíš fakt ani Tekutiny, tak tě pošlou do nemocnice na kapacky.
Dehydratovana jsem byla..byla jsem na kapackach 1 noc a rano me pustili…ne nejde mi vubec nic polknout 😷 kdyz vypiju vodu citim strasnou tezkost…a dneska jsem nejedla jen rano jogurt, kterej ve me vydrzel par sec.
ja vazne nevim co delat
No jogurt po ránu bych nedala ani jako netěhotná. Zkoušelas zázvor? Colu po lžičkach? Musíš vychytat co tu sedne, u každého je to jiné. Hodně lidí doporučuje třeba pár piškotů ještě než vůbec vstanes, prostě nebýt úplně nalačno. Mě hodně pomáhal třeba studený meloun, u prvního syna zas citrony, ale u druhého mi z kyselého bylo zas zle
prostě zkoušet a vychytat co udrzis. Já tedko se druhým žila víceméně o Cole, tom melounu a čokoládě.
Mě pomáhala ledova kola a sladké. Jednu chvíli jen coko zmrzlina, naskrabnout na lžičku jen aby se rozpustilo na jazyku… Ale prozvracela jsem obě těhotenství do 5. Měsíce a někdy nezabralo nic. Musíš zkoušet.
Banán je dobrý proti nevolnosti… to jediné jsem ráno jedla… ale to že ani pití je hrozné..
snad ti bude brzy lip… já spíš trpěla na kolabování a velkou slabost… zvracela jsem jen jednou a jsem v 15tt… ale nevolnosti byli cca do 11 týdne, ale udržela jsem to
Je to vazne hruza, uz skoro dva mesice ![]()
dokazu jen lezet, spat, zvracet…modlim se aby to uz prestalo
![]()