Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím, jsem 11 den po zavedení embrya. Embryo mi zavedli 5 den po odběru vajíček. Do teď jsem neměla žádné potíže - až dnes, kdy mě začalo trochu intenzivněji bolet v podbřišku a v zádech a měla jsem lehounké krvácení. Včera jsem si dělala test a negativní výsledek. Beru Utrogestan vaginálně a musím si píchat ještě Fraxiparine (injekce proti potratu). Brzy už půjdu na krevní test a tam se to ukáže přesně. Jsem z toho nervózní a zároveň nedočkavá. Myslíte, že mám ještě šanci být těhotná?
Spis ne. Devaty den po transferu jsem mela nepochybne ducha, jedenacty uz peknou carku.
@Pavlina1206 asi to tentokrát bohužel nevyšlo
já jsem u úspěšného transferu měla už 6.den ducha a 9.den už pozitivní test.
11 den po transferu uz by na testu melo asi neco byt…je to vlastne jako 16 dpo.., ale nemusi…
A je jedno zda je to test na tenkém proužku nebo ten lepší umělohmotný s krytem? Použila jsem ten první, druhý mám ještě na jeden pokus.
To krvácení jsem měla fakt malé a mělo krátké trvání, třeba to ještě nic neznamená a vyjde to..Naděje umírá poslední..
@Pavlina1206 jak píšeš, naděje umírá poslední a každá to má trochu jinak. Tak klidně zítra nebo pozítří si udělej ještě ten druhý test.
Já taky používám jen ty tenké proužky. Co máš za značku?
Ten proužek byl Intimed koupený z drogerie a ten druhý je GS mama test přímo od kliniky.
@Pavlina1206 ten první neznám, ale ten druhý GS mamatest používám. Tak ho ještě zkus.
@Pavlina1206 ten intimed má ale citlivost 25 ne? Určitě zkus raději test s citlivostí 10.ten by měl být průkazny.
Dnes ráno jsem si dělala ten Gsmama test a nic, ani náznak takže je to asi jasné… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.