Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Věk neřeš, jenom si dej bacha při tom procházení! - ať nepotkáte někoho, komu by se váš vztah zrovna nezamlouval!!!
Mužu se jenom optat, pro mojí zvědavost, kde jste se potkali? ![]()
No to bude znít asi ještě hůř, ale na četu:-))Dokonce bydlíme i kousek (asi 500m)od sebe.Ale nikdy jsme se předtím neviděly. A s tím procházením, to myslím tak že pouze chodíme vedle sebe a jen si povídáme, žádný náznaky a tak, na to jsme dost opatrní a bavit se snad můžem:-)) No uvidíme na jak dlouho to bude. Ale je to fajn:-))
Ty brďo, tak to je slušný!
S tím procházením, pokud je to takhle, tak je to určo v pohodě! ![]()
Ale, že je to fajn, to ti věřím!!! Najednou se cejtíš mnohem víc atraktivnější a třeba i víc potřebná, co? (a nemyslím to tak, že bys jinak nebyla! -snad mi rozumíš!)
a kdyby to dělal tvůj manžel, to by se ti zdálo v pohodě? nebo všem tady.. jakože užit si proč ne, ale chlap by byl hajzl a děvkař..dámy jsme pokrytecké..
adela,p2- já si myslím, že je to pouze věc anonymky.
Jak píše hned v začátku celé diskuze, nežádá o souzení nevěry! Já osobně jsem z nevěry vyléčená a popravdě řečeno, zabilo by mě, kdybych zjistila, že je mi přítel nevěrný!!! Já už jí nechci nikdy zažít!
to jo.. já ji nesoudím, jen prostě ji tu v tom podporují ženy a jako to mi přijde dost pokrytecký, protože, kdyby je chlap podváděl, byť jen kvůli sexu, příjemný by jim to nebylo.. a jinak je asi jedno jestli spí s o 10 starším nebo mladším chlapem, když jde jen o sex..
adela,p2 píše:
to jo.. já ji nesoudím, jen prostě ji tu v tom podporují ženy a jako to mi přijde dost pokrytecký, protože, kdyby je chlap podváděl, byť jen kvůli sexu, příjemný by jim to nebylo.. a jinak je asi jedno jestli spí s o 10 starším nebo mladším chlapem, když jde jen o sex..
Tak tak! ![]()
Já si myslím, že ji nikdo nepodporuje. Ona to už dělá, takže je to jedno, nepíše, že chce manžela podvést, ale že ho podvádí. A proč bychom jí měly psát, že je to špatné, ptala se na něco jiného.
![]()
…mému příteli je přesně 25 a mě 36 a moc nám to klape, věkový rozdíl nám vůbec nevadí, jen jeho maminka je z toho malinko nesvá
).
Mého muže ulovila milenka,která byla o 9 let starší,takže skoro jako u Tebe a zamiloval se až po uši,ovšem za její věk se hodně styděl a co se sexu týče,tak to asi taky nebylo zrovna úžasné,ale ani ne tak kvůli tomu věku,jako spíš,že se asi člověk v sexu dokáže uvolnit až když toho druhého zná hooodně dlouho.
Pokud je jí 25 a jemu 36 všechno je ještě krásně ideální. Ovšem až jí bude +-45 (možná už daleko dříve), v té době hodně žen objevuje další rozměr sexuality. A jak známo, u chlapů je to maličko jinak a čím vyšší věk, tím je rozdíl markantnější. Je tu ještě další věc, část mladých žen zatím vůbec netuší, jak je v budoucnu může sex začít bavit a dokonce i orgasmy budou silnější a častější. Proto jim to je teď docela šumafuk.
Ale píšeš, že mě je skoro 40 a jemu skoro 30, to vážně nerozhoduje. No proč se tedy ptáš 11 let rozdíl? Co vlastně chceš? Tak š…j a neřeš věk.
Na věku nezáleží a u čistého sexu už vůbec ne, co se věkového rozdílu týče,není co řešit.
Jasně že stojí za to:-)) Ale to že bych byla kost, to rozhodně ne. On ještě studuje, chytrej kluk:-)) No a má prostě rád baculky, což já jsem. Jsem ta co to neřeší a nevadí mi to. Doma má jak já říkám vyzunu, je to myšleno opravdu bez urážky, nebo tak nějak, tak aby se to štíhlejch holek a ženskejch nedotklo.
Takže asi pro to. Už jenom procházet a povídat si s ním stojí za to. Je prostě fajn, a já si říkám proč si neužít když to jde. A jde:-)))A to že je mi skoro čtyřicet a jemu skoro třicet:-)), je asi vážně vedlejší.